Програмата на "Славия" в "А" група - есен 2009 г.
1 кръг - 18:00 ч.
10.08, понеделник, "Спортист" (Своге) - "Славия"
(на живо по Ринг БГ)
2 кръг - 18:00 ч.
15.08, събота, "Славия" - "Локомотив" (Мездра)
3 кръг - 16:45 ч.
22.08, събота, "Пирин" - "Славия"
(на живо по Про БГ)
4 кръг - 16:45 ч.
29.08, събота, "Славия" - "Левски"
(на живо по Про БГ)
5 кръг - 16:00 ч.
11.09, петък, "Монтана" - "Славия"
(на живо по Ринг БГ)
6 кръг - 16:00 ч.
18.09, петък, "Славия" - "Сливен"
(на живо по Ринг БГ)
7 кръг - 14:00 ч.
26.09, събота, "Ботев" - "Славия"
(на живо по Ринг БГ)
8 кръг - 16:00 ч.
02.10, петък, "Славия" - "Миньор"
(на живо по Ринг БГ)
9 кръг - 19:00 ч.
17.10, събота, "Литекс" - "Славия"
(на живо по Ринг БГ)
10 кръг - 16:00 ч.
26.10, понеделник, "Черно море" - "Славия"
(на живо по Ринг БГ)
11 кръг - 14:30 ч.
01.11, неделя, "Славия" - "Локомотив" (София)
(на живо по Ринг БГ)
12 кръг - 19:30 ч.
08.11, неделя, ЦСКА - "Славия"
(на живо по Про БГ)
13 кръг - 14:30 ч.
16.11, понеделник, "Славия" - "Черноморец"
(на живо по Ринг БГ)
14 кръг - 14:30 ч.
30.11, понеделник, "Локомотив" (Пловдив) - "Славия"
(на живо по Ринг БГ)
15 кръг - 14:00 ч.
04.12, петък, "Славия" - "Берое"
(на живо по Ринг БГ)
Програмата на Славия за есенния дял.Осем мача в делнични дни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Програмата на Славия за есенния дял.Осем мача в делнични дни
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Re: Програмата на Славия за есенния дял.Осем мача в делнични дни
Ами откачено БФС, на нас (Локомотив Пловдив) мачовете през уикенда са ни само 6!Няма какво да говорим просто!И не е нужно да ме нападаш сега, знам че много ни "обичаш" локомотивците 

- unist_gp
- Контакти:
Дебелият Венци обича отборчето му да играе точно в понеделник, защото тогава по-малко хора гледат уредените резултати и се вдига по-малко шум 

Ами в Англия също има мач в понеделник,но вечерта.Опитват се нашите футболни хора и " телевизиите " (в кавички защото си ги заслужиха напоследък) да бъдат европейски институции ама почват отзад напред.Първо се правят стадиони,после осветление,после мачове заслужаващи зрителско внимание и чак накрая комерсиалната изгъзица Славия или Локо пловдив в един делничен ден.Ама поне ни дават теми по форумите иначе ако сме си ок за какво щяхме да си пишем.Освен да помолим Бойко Борисов да направи понеделник официален почивен ден
- danchovalev
- Контакти:
Аман от ревльовци, онзи ден Локо Плд цивреха, че имали доста мачове в делничните дни, сега вие....ми дайте всички да ревеме... Вижте в Англия как е - там всеки понеделник има мач, понякога играят дори през 48 часа и пак никой не мрънка... На калпавата ракета и космосът й пречи господа. В Левски да не би да ревем, че за 1 седмица имаме 3 много важни мача - 2 с Баку и един с Литекс за суперкупата... Стегнете се и обвинявайте овчата глава и плиткоумния си президетн, ако пак се издъните 

"Ако спечеля - печели цял народ..."
danchovalev написа:Аман от ревльовци, онзи ден Локо Плд цивреха, че имали доста мачове в делничните дни, сега вие....ми дайте всички да ревеме... Вижте в Англия как е - там всеки понеделник има мач, понякога играят дори през 48 часа и пак никой не мрънка... На калпавата ракета и космосът й пречи господа. В Левски да не би да ревем, че за 1 седмица имаме 3 много важни мача - 2 с Баку и един с Литекс за суперкупата... Стегнете се и обвинявайте овчата глава и плиткоумния си президетн, ако пак се издъните
Направо уби всичко живо с това мнение.Овчата глава ли прави програмата-говежда мисъл такава.Ами трябва ние да ревем,че с мачовете с Баку бутате коефициента на БГ отборите назад
hetfield написа:danchovalev написа:Аман от ревльовци, онзи ден Локо Плд цивреха, че имали доста мачове в делничните дни, сега вие....ми дайте всички да ревеме... Вижте в Англия как е - там всеки понеделник има мач, понякога играят дори през 48 часа и пак никой не мрънка... На калпавата ракета и космосът й пречи господа. В Левски да не би да ревем, че за 1 седмица имаме 3 много важни мача - 2 с Баку и един с Литекс за суперкупата... Стегнете се и обвинявайте овчата глава и плиткоумния си президетн, ако пак се издъните
Направо уби всичко живо с това мнение.Овчата глава ли прави програмата-говежда мисъл такава.Ами трябва ние да ревем,че с мачовете с Баку бутате коефициента на БГ отборите назад
Играят с гранд все пак!Чудно ми е ако говеждото отборче има повече от 1 мач в понеделник или петък!?
United we stay,divided we fall!
La Vecchia scuola
La Vecchia scuola
- slavia_forever
- Контакти:
stas1990 написа:Ами откачено БФС, на нас (Локомотив Пловдив) мачовете през уикенда са ни само 6!Няма какво да говорим просто!И не е нужно да ме нападаш сега, знам че много ни "обичаш" локомотивците
Това с делничните мачове е гадна работа, най-вече за отборите с не много публика, като това ще намали още повече ходещите на мачове.
Защо смяташ, че не ви обичам? Искам да ми отговориш на този въпрос.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
slavia_forever написа:stas1990 написа:Ами откачено БФС, на нас (Локомотив Пловдив) мачовете през уикенда са ни само 6!Няма какво да говорим просто!И не е нужно да ме нападаш сега, знам че много ни "обичаш" локомотивците
Това с делничните мачове е гадна работа, най-вече за отборите с не много публика, като това ще намали още повече ходещите на мачове.
С такова впечатление съм останал, дано да греша

stas1990 написа:slavia_forever написа:stas1990 написа:Ами откачено БФС, на нас (Локомотив Пловдив) мачовете през уикенда са ни само 6!Няма какво да говорим просто!И не е нужно да ме нападаш сега, знам че много ни "обичаш" локомотивците
С такова впечатление съм останал, дано да греша
Аз съм от Ботев и съм останал с впечатление,че той има симпатии към вас.Дори мисля,че идва и дербито да ни гледа.Ако ГРЕША ТОЙ ДА МЕ КОРИГИРА