santiliana написа:злоби, заеби приятелю. Да им е жив и здрав и Батков, и Гонзо. Жалко за цялата история на този велик клуб, който беше превърнат в посмешище от тяхното управление.
Аз се отказвам да споря повече. И се махам от този форум. Това не е левскарщина, а про- и анти- ....
Когато се регистрирах преди 3 години бях изпълнен с надежда, че тук ще срещна много хора, споделящи едни и същи проблеми и радости, свързани с моя, с НАШИЯ любим тим. Но не би. Каквото и да кажа, е безсмислено. Нека си благославят некадърното управление в момента и да се радват на 4-то място в шампионата. Като нямат амбиции и стремеж за развитие какво да правим?!
Не съм видял да има проблем, когато се критикува, без 20 минути обиди, от които забравяш за какво критикуваш.(не визирам теб!) Кое те кара да мислиш, че някой тук харесва Батков и не желае неговата смяна? Гонзо поиска един сезон доверие, останаха му пролетните мачове. Между другото тези пролетни мачове са доста по-удобни за недоволство от някакъв си форум. Сектор Б бил платен, добре. На мен за няколко години и една стотинка не ми предложиха, но ОК. В неплатеният сектор 'А' напоследък се събират повече фенове, защо те не предприемат по-крайни мерки? Сектор "Б' е всякакъв , но всички чакат на сектор 'Б'. Много удобно, нали?