Среща на софийските лудогорци

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Среща на софийските лудогорци

Мнениеот snakebite » 26 яну 2012 15:47

Labros написа:
Идеята е на земляческото дружество „Лудогорие”. Поканени са и представители на ПФК „Лудогорец”.

Това някакви останки от режима на Стамболийски ли са- земляческо дружество?

"Среща на софийските лудогорци"- така написано, излиза, че има среща на софиянците (родени в града), които са от "Лудогорец" или са родени в Лудогорието (гаджалите там са мнозинство) ... заглавието е много двусмислено.

Labros..май не са ти ясни дуите землячество и там разни прилагателни. Много ясно си е записано - хора родени в Лудогорието (най-вече Разград), това не изключва и разните му зетьове, снахи и хора, които са свързани по някакъв начин с Лудогорието а дори и съвсем странични хора обединени от единна кауза..Какво толкоз не разбрахте, че се налага едни "селяни" да ви обесняват....
А Kazanski скоро ще има трета серия, споко....:)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 яну 2012 19:22

[offtopic]Бах как оспамихте темата на хората . Я и аз малко...
Какво значение има? Комунистическото концентриране на всичко в един град... то от това страдат все още и сърби, и поляци, и хървати... Но нито разградчани, нито търновци са виновни за това.
Хубава е инициативата. Ние пък си имаме в София кръчма "Търново" (Клуб на търновеца). Нямаме ли право? Но[/offtopic] истина е, че заглавието кърти. Все едно: "Среща на лудогорските шопи"

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 яну 2012 21:03

Заглавие което провокира е добро заглавие ;)
Не се втелявайте толкова!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 фев 2012 10:56

Четейки мненията ви, човек трябва да признае сериозния комплекс и на двете страни - едните, като люти шопи - псевдо столичани, и другите, като диви аграрни селяни. Изобщо да се чуди човек, кой е по-комплексирания от двата вида дребнави.

Иначе идеята за сбирка на "софийските лудогорци" не е лоша. На скоро разбрах, че се прави фен клуб на Лудогорец в София, дори ме поканиха, но аз никога не съм бил фен на отбора, въпреки, че съм от Разград. Ходя на мачове, радвам се, че се случва нещо в родният ми град, но един е отбора в моето сърце и той не се нарича Лудогорец.
YA GUNNERS YA

Върни се в “Лудогорец”