Черноморец- 3 гостувания -7 точки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatkomar
Контакти:

Черноморец- 3 гостувания -7 точки

Мнениеот zlatkomar » 01 сеп 2008 22:07

Прави ли ви впечатление старта на Черноморец?
Последна промяна от zlatkomar на 01 сеп 2008 22:15, променено общо 1 път.

Levski_Sf

Re: Черноорец- 3 гостувания -7 точки

Мнениеот Levski_Sf » 01 сеп 2008 22:15

Хм,не се бях замислял.На мнение съм,че Черноморец разполагат с един от най-качествените отбори в нашето първенство.Успех на акулите.Дано има повече такива отбори,първенството да стане по-интересно

Потребителски аватар
Totkov
Контакти:

Мнениеот Totkov » 01 сеп 2008 22:16

Прави ми впечатление тънката връзка Черноморец-Левски-БФС-ДПС
Първото домакинство на Черноморец ще е придружено с бездушна игра и загуба опитахте да познаете от кого......... да досетихте се Лефски

Потребителски аватар
zlatkomar
Контакти:

Re: Черноморец- 3 гостувания -7 точки

Мнениеот zlatkomar » 01 сеп 2008 22:20

Защо ли се опитвам да правя връзка с Нефтохимик преди 7,8 години

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 01 сеп 2008 22:21

Totkov написа:Прави ми впечатление тънката връзка Черноморец-Левски-БФС-ДПС
Първото домакинство на Черноморец ще е придружено с бездушна игра и загуба опитахте да познаете от кого......... да досетихте се Лефски

Не си напрягай много мозъка да размишляваш.Първото им домакинство е срещу Локомотив СФ

Потребителски аватар
Totkov
Контакти:

Мнениеот Totkov » 01 сеп 2008 22:57

Дали е срещу Локомотив София ммм дали не е срещу Лефски и тактично беше отложено и ще бъде изигран в подходящо време и на подходящо място.Чустваш се засегнат от топлата връзка, която не само аз забелязвам ли? Тя е очевадна въпроса е , че подобни на теб не искат да я признаят.Кажи ми колко човека от квотата на ДПС има в БФС и колко левскари управляват БФС за връзката Херо Лефски няма нужда да се коментира..........така, че дерзай трактористче бледно :lol:

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 01 сеп 2008 23:06

Totkov написа:Дали е срещу Локомотив София ммм дали не е срещу Лефски и тактично беше отложено и ще бъде изигран в подходящо време и на подходящо място.Чустваш се засегнат от топлата връзка, която не само аз забелязвам ли? Тя е очевадна въпроса е , че подобни на теб не искат да я признаят.Кажи ми колко човека от квотата на ДПС има в БФС и колко левскари управляват БФС за връзката Херо Лефски няма нужда да се коментира..........така, че дерзай трактористче бледно :lol:

Ами можеш да провериш срещу кой е първото им домакинство.
Само да не уредят мача с Левски(не се знае още датата) като миналия сезон ;).Като ни биха 2:1.И на Герена при 2:1 за нас като удариха греда в 92-та минута.Тогава за какви топли връзки ще ми говориш незнам
И не виждам с какво толкова съм те засегнал,че ме обиждаш,но това е нормално за теб.Щом след всеки гол на ЦСКА първото,което пеете е "кур за Левски" има ли смисъл изобщо да коментираме до каква степен ви е омразата

Потребителски аватар
Totkov
Контакти:

Мнениеот Totkov » 01 сеп 2008 23:11

Пич аз съм от Бургас и доста циркове с Херо съм гледал.Миналия сезон Херо си скъса ризата в 3-тата минута в мача срещу ЦСКА заради един обратен тъч.Да миналата година мачовете между Лефски и Черноморец се играха по простата причина, че Лефски нямаха кой знае какви амбиции към момента на мачовете

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 01 сеп 2008 23:17

Незнам,не искам да се заяждам.Нищо няма да ме учуди в бг футбол,още повече,че не мисля Левски с този собственик за света вода ненапита,но все пак докато не мине мача и най-вече докато не видим играта на двата отбора не можем да си вадим заключения и да предполагаме какво ще се случи.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 сеп 2008 12:21

Да. В интерес на истината малко хора забелязаха този старт на Черноморец. Фен съм на този отбор, а и на другия бургаски клуб, но смея да твърдя, че за първи път почувствах удоволетворение от старта на акулите. Все още не сме си ги гледали на домакински мач, но ми прави впечатление, че ни свирнаха две дузпички с които спечелихме общо 4 точки (Варна и Локо Пд). Дали пък най -после не сме станали любимци на някой от висшите етажи на БФС. Не, че толерирам подобни неща, но около Ч-ц не се шуми много, а и не дразним някак си. Действаме си тихичко. А иначе коментара по Дарик в неделя Беше: " Нека насочим вниманието си към по-интересния мач в Пловдив" визирайки нулевото равенство във Варна към 82' и 2:2 в Пловдив към същото това време.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”