Излезе втората серия на "ЦСКА" - "Черноморец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Излезе втората серия на "ЦСКА" - "Черноморец"

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 17:42

kilobane написа:
ntodorov написа:
kilobane написа:Аз друго се чудя,защо всички сайтове днес показват какво дава Черноморец като информация,а никой не се консултира с адвокат и да прокоментират тези документи..........баси и журналистиката!

Аз на друго се чудя...От ЦСКА бавят позицията си...Както и плащанията си де. Иначе пак повтарям: Размахването на Договори не означава вменяване на нечия вина. Показват се някакви Договорени взаимоотношения. Юристите тепърва ще доказват правилността им.

Aaaa...омекна и ти накрая......просто Черноморец нямат никакъв шанс в съда!То не знам дори дали ще се стигне до съд....направили са се на тарикати и сега ще духат супата!
Дори историята с тези направомерни договори си е направо наказуема,та да не изядат к-ра те !!

Ти сега. Хич не съм омекнал. А, ако трябва да съм честен не се боя от изхода в Съда,защото той ще бъде на вярната страна , а от Изпълнението на Съдебното решение от страна на ЦСКА ( ако е в наша полза), защото е видно от първа серия, че титаните ( забележи Титаните - не ЦСКА)не обичат да плащат и хляба от магазина си без да се забъркат в сложни юридически казуси.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 26 яну 2012 17:45

Явно над 50% от трудещите се в България са юристи.По интересното в случая е че всеки си коментира само това което го устройва :) Иде голям рев
!
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 яну 2012 17:46

RedeviL написа:
Red_Girl написа:Хахаахха още 1000 документи да извадите, пак нема се промени нищо. Обаче ми е много забавно. Първоначално искът беше да се махне ЦСКА от А група, виде се , че няма как да стане и сега искат да спрат картотеките.. Уви и това няма как да стане.. Очаквам следващите пошли обвинения и декларации с друго искане. :lol: :lol:

Ти сега ли разбра, че ЦСКА е трън в очите на всички? :shock: Този Киряков ли е не го знам орева света и не спря да говори глупости..Какво общо има ЦСКА с отношенията на Анисе и Черноморец питам аз?Играчът е сметнал, че може да прекрати договора си с клуба и го прави, а мениджърката му го предлага като свободен агент.До тук не виждам никаква вина от страна на ЦСКА..Не случайно казаха, че той си има отделни адвокати, които ще му водят евентуално делото срещу Черноморец!А в същото време какво казва великият юрист Киряков : ЦСКА трябва да бъдат изхвърлени при аматьорите.. :lol: Само от това му изказване ми става ясно какъв юрист е този! :lol: Няма ли кой да му каже на този, че дори да се окажат прави, освен да блокират трансферите на ЦСКА, друго не могат да им направят..Каква вина има ЦСКА, че футболистчето ви е решило да се махне от вас?

Сега нали имаме мач с тях! Ще се иска служебна победа, махане на точки, не знам си кво. Пълно шоу. А най ми е смешно как тук всички ми се изявяват кат юристи с некви точки и закони от къде ли не.. И всеки се опитва да докаже, че другия греши. Не знаех, че в тоя форум има толко адвокати. Черноморец може да погледнат в тея теми и да си изберат некой измежду тях. :lol: :lol: :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 26 яну 2012 17:53

percival написа:Явно над 50% от трудещите се в България са юристи.По интересното в случая е че всеки си коментира само това което го устройва :) Иде голям рев
!

Юрист не съм, но "случайно" съм завършил магистратурата "Човешки ресурси" и голяма част от ученото се отнася до Кодекса на труда. И дипломна работа съм писал и защитавал по темата.
А иначе съм фен на Литекс. И въпреки, че в чисто футболно отношение Черноморец ми е по-симпатичния клуб, се опитвам да гледам и коментирам реално нещата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 17:54

RedeviL написа:
Red_Girl написа:Хахаахха още 1000 документи да извадите, пак нема се промени нищо. Обаче ми е много забавно. Първоначално искът беше да се махне ЦСКА от А група, виде се , че няма как да стане и сега искат да спрат картотеките.. Уви и това няма как да стане.. Очаквам следващите пошли обвинения и декларации с друго искане. :lol: :lol:

Ти сега ли разбра, че ЦСКА е трън в очите на всички? :shock: Този Киряков ли е не го знам орева света и не спря да говори глупости..Какво общо има ЦСКА с отношенията на Анисе и Черноморец питам аз?Играчът е сметнал, че може да прекрати договора си с клуба и го прави, а мениджърката му го предлага като свободен агент.До тук не виждам никаква вина от страна на ЦСКА..Не случайно казаха, че той си има отделни адвокати, които ще му водят евентуално делото срещу Черноморец!А в същото време какво казва великият юрист Киряков : ЦСКА трябва да бъдат изхвърлени при аматьорите.. :lol: Само от това му изказване ми става ясно какъв юрист е този! :lol: Няма ли кой да му каже на този, че дори да се окажат прави, освен да блокират трансферите на ЦСКА, друго не могат да им направят..Каква вина има ЦСКА, че футболистчето ви е решило да се махне от вас?

Пич ти сериозно ли го написа това ?...Естествено, че искаме да ви блокираме трансферите. Нали трябва да има еднакъв аршин за всички. Започваме от вас. :mrgreen: А и пари ни трябват не по-малко отколкото на вас. ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 яну 2012 17:55

Blagoy написа:
percival написа:Явно над 50% от трудещите се в България са юристи.По интересното в случая е че всеки си коментира само това което го устройва :) Иде голям рев
!

Юрист не съм, но "случайно" съм завършил магистратурата "Човешки ресурси" и голяма част от ученото се отнася до Кодекса на труда. И дипломна работа съм писал и защитавал по темата.
А иначе съм фен на Литекс. И въпреки, че в чисто футболно отношение Черноморец ми е по-симпатичния клуб, се опитвам да гледам и коментирам реално нещата.

Имах си ЦСКА да ти е по-симпатичен.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 26 яну 2012 17:58

DANS написа:

Юристите на ЦСКА категорично заявиха че разтрогването не по причина неразплатени заплати,
тоест те никога не са отричали това което Черноморец побликуват, Анисе е разтрогнал едностранно съгласно ТРУДОВОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!! и ЦСКА НЕ Е СТРАНА ПО СЛУЧАЯ!!!

АЙДЕ СТИГА САПУНЕНИ СЕРИАЛИ, 1ва, 2ра, ..... ХХХсерия !

Мисля че,третата серия може да е интересна....Отнемат точки на Черноморец и клуба се бори за оцеляване.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 26 яну 2012 17:59

Синият Болярин написа:Договорът е сключен по чл. 70, което означава, че служителят(Анисе) е в изпитателен срок. Ако има посочено в полза на коя страна е договорът, то въпросната страна има право едностранно да го прекрати. Ако не е посочено в чия полза е, и двете страни имат право да прекратят договора. В конкретния случай ползата е упомената и е за Черноморец, тоест Анисе има шест месеца договор с тях, като за него не важи правото да прекрати договора. Опцията за продължаването на договора е изцяло в ръцете на Черноморец и тяхното желание е достатъчно договорът да продължи до 2014. За Анисе договорът практически е съвсем обикновен, защото изпитателния срок облагодетелства единствено клуба, но не и играча. Затова той не разтрогва по чл. 71, който се отнася до изпитателния срок, а по член, отнасящ се до обикновените трудови договори. Контрактът, който има не се отличава по нищо от контрактите на останалите играчи в "А" група. От разпоредбите на ФИФА, за които е обяснено в мотивите на Черноморец, е разяснено подробно, че в случая националното законодателство не е от значение. Кодекс на труда съществува не само в България, но и навсякъде по света. С изключение на някои местни особености този закон е много сходен в отделните държави и включва условията за предсрочно прекратяване на договор. Това е причината ФИФА да въведе свой регламент. Ако БФС позволи на Анисе да прекрати договора си без грам основание, това би било прецедент, от който може да се възползва всеки играч по всяко едно време. Според някои форумни глупаци/наглеци, ако утре Неймар реши, че не му се играе за Сантос, той ще прати предизвестие, че след 1, 2, 3 или колкото месеца изисква бразилското законодателство, прекратява трудовите си взаимоотношения със сегашния си клуб и напуска. Даже може да си извади в кеш няколко заплати и да анулира договора още утре. Да не говорим, че има неопровержими доказателства за контакт с играча зад гърба на клуба.

П.П.
До момента Георги Градев има редица изгубени дела по подобни спор(т)ни казуси. Всъщност май няма спечелено дело що се отнася до разтрогване. Това е първи случай, в който той е от страната на разтрогналия футболист, но не ми се вярва да е първата му победа.

Мдам..тука е заровено кучето...И аз си мисля,че няма как да се създаде прецедент , само заради Кодекса на труда...Той урежда едни въпроси, футболните регламенти друго. Анисе няма основателна причина, Черноморец са изрядни, по регламентите на ФИФА, Анисе няма как да разтрогне...ама съдебните битки са амплоато на ЦСКА, колко дела се водиха - играчи, треньори, клубове....:)..Да видим решението на Арбитража към БФС...А по случая Платини е време ЦСКА най-сетне да плати, има съдебно решение на последна инстанция...май ще ги навестява съдия-изпълнителя
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 яну 2012 17:59

valiooooo написа:
DANS написа:

Юристите на ЦСКА категорично заявиха че разтрогването не по причина неразплатени заплати,
тоест те никога не са отричали това което Черноморец побликуват, Анисе е разтрогнал едностранно съгласно ТРУДОВОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!! и ЦСКА НЕ Е СТРАНА ПО СЛУЧАЯ!!!

АЙДЕ СТИГА САПУНЕНИ СЕРИАЛИ, 1ва, 2ра, ..... ХХХсерия !

Мисля че,третата серия може да е интересна....Отнемат точки на Черноморец и клуба се бори за оцеляване.

То така ше стане. Накрая тоз , който иска сега пари и кво ли не, ще има да дава.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 яну 2012 18:11

subzero написа:Акаунта сигурно е на работа!Иначе щяхме да знаем кой крив,кой прав!!! ;)

Аз чета основно ... и чакам да ми разтълкува няколко момента които не разбирам и ще пиша . Обаче , както си говорихме във форума на ЦСКА има разминавания в двата варианта на договора на - на български , и на френски .

Върни се в “Черноморец”