Ливърпул - Манчестър Сити, 25.01.2012, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red Blood of LFC
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Сити, 25.01.2012, 21:45 ч.

Мнениеот Red Blood of LFC » 26 яну 2012 16:40

Странното е,че играем много зле срещу слаби отбори и много добре срещу силни... жалко :roll:
You'll Never Walk Alone!

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 26 яну 2012 16:53

realist написа:Avrameca, а да те питам ти след последните три мача за първенството къде се беше сврял, та сега изпълзя и почна пак да възхваляваш Далглиш? Или на тебе ти стига да играем добре 1 от 4 мача? Никой тук не е хейтър, всички сме фенове на Ливърпул. Едни имат едно виждане, други - друго. Сега аз мога да кажа, че ти си хейтър, защото вместо да се радваш се нахвърляш срещу другите. Нека направим 4-5 поредни силни мача, пък тогава прави крайни изводи. Снощи се класирахме не заради гения на треньора, а заради пределната мотивация на някои футболисти и великата публика на Анфийлд, която даде криле на играчите. Този мач нито ни прави по-силни, нито решава проблемите ни, а те са много. Чудесно ако вземем тази купа, но това не променя трагичното ни представяне в първенството. Някои хора тук само дебнат да изиграем един добър мач, за да изсипят хвалебствия и да кажат колко не сме прави ние, които критикуваме.

Самия факт,че са сме изписали към 5 страници по-малко от обикновено,показва лудата черта на нас българите повече да ни е кеф да плюем,отколкото да се радваме.Обвиняваш Абрамеца,че го е нямало ама и сега от 4,5те най-яростни критика на Далглиш,само suarezshampion е тука и си отстоява мнението,за което мога само да му стисна ръката.И е прав за разликата Каут-Керъл(затова и аз исках Каут предния мач с Болтън),ама мнг от другите които говори са доста бутафорни.И друго-никой не говори тука за треньорски гении,ама Далглиш май ви запуши устите,на всички където ревяхте,че ще сме трагедия...Аз един прост въпрос имам:Кой отбор заслужаваше да спечели мача? Супер добре проведен мач и отново показахме,че за нас е най-добре първенството да е от 6 отбора :lol: Най-важно е да вземем нов партньор на (пред) Суарез,подвижен който да завършва труда на отбора.
П.П. Друг трансфер-пепе Рейна +20 мил за Джо Харт,да видим кой и как догодина ще ни вкара гол :lol: :lol: :lol: 8-)

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 яну 2012 18:16

Liverpool_EC написа:
realist написа:Avrameca, а да те питам ти след последните три мача за първенството къде се беше сврял, та сега изпълзя и почна пак да възхваляваш Далглиш? Или на тебе ти стига да играем добре 1 от 4 мача? Никой тук не е хейтър, всички сме фенове на Ливърпул. Едни имат едно виждане, други - друго. Сега аз мога да кажа, че ти си хейтър, защото вместо да се радваш се нахвърляш срещу другите. Нека направим 4-5 поредни силни мача, пък тогава прави крайни изводи. Снощи се класирахме не заради гения на треньора, а заради пределната мотивация на някои футболисти и великата публика на Анфийлд, която даде криле на играчите. Този мач нито ни прави по-силни, нито решава проблемите ни, а те са много. Чудесно ако вземем тази купа, но това не променя трагичното ни представяне в първенството. Някои хора тук само дебнат да изиграем един добър мач, за да изсипят хвалебствия и да кажат колко не сме прави ние, които критикуваме.

Самия факт,че са сме изписали към 5 страници по-малко от обикновено,показва лудата черта на нас българите повече да ни е кеф да плюем,отколкото да се радваме.Обвиняваш Абрамеца,че го е нямало ама и сега от 4,5те най-яростни критика на Далглиш,само suarezshampion е тука и си отстоява мнението,за което мога само да му стисна ръката.И е прав за разликата Каут-Керъл(затова и аз исках Каут предния мач с Болтън),ама мнг от другите които говори са доста бутафорни.И друго-никой не говори тука за треньорски гении,ама Далглиш май ви запуши устите,на всички където ревяхте,че ще сме трагедия...Аз един прост въпрос имам:Кой отбор заслужаваше да спечели мача? Супер добре проведен мач и отново показахме,че за нас е най-добре първенството да е от 6 отбора :lol: Най-важно е да вземем нов партньор на (пред) Суарез,подвижен който да завършва труда на отбора.
П.П. Друг трансфер-пепе Рейна +20 мил за Джо Харт,да видим кой и как догодина ще ни вкара гол :lol: :lol: :lol: 8-)

абе то май и аз съм тук,ама да видим ако паднем примерно от вълците,тогава какви песни ще запеете? може би изтъркания ви репертоар,че отбора бил нов и трябвало да се обиграва? :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 26 яну 2012 18:25

Май че нещо Ви засегнах ? Не е нужно след всеки слаб мач да влизам във форума и да пиша глупости по адреса на Кени.Хейтър съм , но не на отбора ,a на вас :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 яну 2012 18:52

А нужно ли е след всеки силен мач (те не са много) да изпълзявате и да развявате лозунги във възхвала на Наглия?
Liverpool_EC, ти май нещо недовиждаш. Аз също съм тук и също отстоявам позицията си. Първия ми коментар след мача беше
realist на 25 Яну 2012 23:02

Честито на всички! За първи път от началото на сезона виждам Ливърпул такъв, какъвто трябва да е във всеки мач. Само не разбирам защо трябваше да минат 6 месеца, за да проумее треньора ни, че Керъл не трябва да играе, защото само пречи. Поклон пред Белъми! Дано този успех развърже малко кесията на Хенри, че време не остана, а дупки много.

Нима наистина вярваш, че едно 2:2 с Ман Сити у дома ще промени виждането ми, че Далглиш не става за треньор?! Играем добре със силните, защото не ние водим играта. Когато ние трябва да я водим, както е със по-слабите отбори, изпадаме в безтегловност и не знаем къде се намираме. Първенството не е от 6 отбора, а от 20 и един треньор трябва да съзнава това и да подготви отбор за 38 мача, не за 7-8. Тук някой говореше как се бил просълзил треньора ни и как можело да го плюем. Никой не оспорва, че Кени Далглиш обича Ливърпул и му мисли доброто. Оспорваме качествата му на треньор и то в този момент, не в миналото.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 яну 2012 18:55

И още нещо: не сме казвали, че ще сме трагедия. Ние СМЕ трагедия. Този мач нищо не променя, ако след това отново заредим равенства със загуби.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 26 яну 2012 19:06

Някои хора казваха, че Кени "поставя личните си интереси над тези на клуба". Е, голям актьор е в такъв случай, трябва да му го признаем. Сигурно след мача беше насълзен от щастие за това, че ще остане мениджър на Ливърпул...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 яну 2012 19:39

Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:Ама разбира се ,че Белами е човека ..аз от кога го повтарям ? Преди 4 дни игра, ся пак ...значи можело Белами да играе всеки мач нали джонка.Е питам аз тогава любимия мениджър на всички ,защо не го пускаше до сега във всеки мач ? Пуска го срещу Норич играе супер вкарва гол и след това го забива пак на пейката за сметка на слабия Даунинг ееее ...и после бил мениджър ,никога няма да го призная за такъв заради грешките ,които допусна ! Ето днес Крейг показа ,че и като централен нападател играе перфектно ! Защо досега не го пускаше като такъв ами мъчеше тоя конник без глава отпред ??? На светлини години е пред плитката и с опита си и с бързината си и с техниката.Да не говорим с какво желание гони и с каква страст се хвърля на терена ..и как търси постоянно топката ,като Суарес..а тоя мъркуч едвам се движи ..ние правим атаки а той стои още на центъра милия и няма никой в наказателното ..е как да вкараме гол после :) Бил на 32 г и кво от това ...много лошо за него ако съди само по възрастта ..той не го ли гледа ,че е не спира да тича ...някой път ако се измори ..на 70 минутка да го смени ..няма лошо...и съм убеден на 100 % ,че Белами ако хване на 100 метра по малките от него Адам и Хнедерсън ще ги остави да му дишат във врата да не говорим и за 10 години по малкия от него нападател Керъл :)
Ето за това се ядосвам ,че този човек не излиза всеки мач с най доброто ..а си прави експерименти на гърба на отбора и на наш гръб разбира се .Ако беше излизал с най доброто до сега ,вместо да ги мъчи всеки мач тия неговите любимци ...сега със сигурност щеше да сме по напред в класирането.Но за него явно приоритет е тая смешна лимонадена купичка .Самият факт срещу кого ще играем на финала говори достатъчно красноречиво за отношението на другите сериозни тимове към тази купа.Не ,че няма да и се зарадвам ,но с нея той ще хвърли пясък в очите на хората.И ще видиш как накрая ще каже "аз спечелих Карлинг къп ,оставам ".Ами на кой на сметката ще запишем срамното 6 или 7 място в крайното класирането ? Ами на кой на сметката ще запишем ,това че лишава така зажаднелите фенове да гледат отбора в турнира на най добрите за трета поредна година ? Ами последствията от всичко това ? Ами новите му несполучливи трансфери ,които ни късат и ще продължават да ни късат нервите всеки мач ?

За много неща си прав, но за отношението на другите отбори към КК не си. Арсенал бяха отстранени от Сити, Челси и Сити ги отстранихме ние. Отношението на Манчини го видя още на полувремето снощи, когато смени Савич с Агуеро, а след това извади и други дефанзивни играчи за сметка на по - офанзивни такива. Челси не играха с всичките си титуляри срещу нас, но това важи и за нашия отбор, а и за първенство ги бихме като гости, така че не мисля, че ги отстранихме поради подценяване. А Юнайтед колкото и да са подценили Кристъл Палас, едва ли не са виждали нищо лошо в това да отпаднат от отбор от Чемпиъншип на Олд Трафорд. Така че - може КК да не е кой знае какъв трофей, но трябва да отдадем заслуженото на отбора за достигането до тук. Друг е въпросът, че досега играхме само срещу сериозни съперници и това са мачове, в които традиционно се представяме силно. За мен най - трудният мач ще бъде именно срещу Кардиф и за разлика от много хора тук аз не оценявам шансовете ни за спечелването му на повече от 50%.

Стига бе човек,знаеш до скоро всички серозни отбори как обиграваха резервите си в тоя турнир.И от ФА се принудиха и направиха забележка отборите да почнат да гледат по серозно на турнира.И пак се вижда едно несерзоно отношение до преди тая фаза на турнира.Не ме разбирай погрешно само ,аз не омаловажавам успеха на момчетата ,като изключим карето :) Но тая купичка не тежи пич ,не тежи..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 яну 2012 19:48

Kaкво става с темата за мача с Юнайтед? :?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 26 яну 2012 20:02

А бе не тежи, не тежи, ама няма как лигочи като дърветата да си вдигнат самочувствието, ако не печелят нищо. Все си мисля, че като видят кво е да вземеш някоя купа, ще им хареса чувството и ще искат още, а съответно и самочувствието ще се покачи. Далеч съм от мисълта, че едва ли не ще почнат да мачкат, защото те просто са средна класа играчи, на които това им е потенциала, но ако си повярват може и леко да си надскочат ограничените възможности. Пък след някоя и друга година могат да бъдат достойни резерви на бъдещите титуляри (дай боже да бъдат купени).

Върни се в “Ливърпул”