Нямам нерви и енергия да споря за спорни нарушения,кой бил ощетен,кой бил подпрян и т.н.
Само мога да кажа че при така стеклите се обстоятелства аз съм много доволен.Излизаме с висок морал от мачовете с Барселона ( като се има предвид че след първия мач нещата от гледна точка на морала,бяха плачевни) като по този начин мисля че за първенството ще продължим да бием.
Ще имаме два мача по-малко през февруари а с оглед идващите мачове за ШЛ ,два мача повече биха оказали влияние.
И не на последно място вчера бяха изкарани от строя на Барселона двама ключови в момента играчи Иниеста и Санчис ( имаше информация днес че Санчис няма да го има в игра за две седмици,а Иниеста не се знае но имал някакво частично разкъсване на нещо си).В следващите 31 календарни дни Барселона имат 8 мача

( в България толкова се играят за половин сезон

) като 2 от тях ще са за КнК ( най-вероятно срещу Валенсия),един за ШЛ срещу Леверкузен ( ония яки немци бате,яко ще ги наритат ако не друго

) и 5 за шампионат -( гостувания на Виляреал, Осасуна,Атлетико Мадрид и домакинства на Реал Сосиедат и Валенсия

) и в тях всичко може да стане при натрупана умора и евентуално продължаващи контузии-просто какъвто и доктор да имат ,тия играчи не са от желязо. И това само до 26 февруари неделя....
Реал от своя страна за същия период имат 6 мача- два мача за ШЛ срещу ЦСКА Москва,и пет мача за първенство ( три домакинства срещу Реал Сарагоса,Леванте и Расинг Сантадер, и две мадридски гостувания на Хетафе и Райо Валекано) това до 26-ти февруари -неделя.
Та,притегляйки на кантар това което е минало и това което предстои според мен за сега всичко е Ок и всичко върви така както ми се иска.Вярно че се простих с мечтата ми за требъл този сезон

, но дубъла би ме направил мноооого щастлив и няма да усетя като че ли толкова липсата на КнК!