Бербатов и Евра са най-добрите в Манчестър.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Red_champions
Re: Бербатов и Евра са най-добрите в Манчестър.
Така е ,ти го каза най-точно.А Бербо е магьосник,когато е с топката,дори когато я губи,го прави красиво
. Този сезон му желая 20 гола в Премиершип
първенството ще е интересно в Англия и дано се справи добре.Виж,иначе според мен няма никакво значение дали футболиста Х е,който е българин е бил в ЦСКА,Левски или друг роден отбор.Тези футболисти представят и България пред Европа в сферата на футбола и трябва да бъдем зад тях и да не бързаме да ги отписваме.Пример-един от играчите,които напоследък дори и левскарите забравиха,а ми е един от любимите -Валери Домовчийски.Еми какво като е бил левскар?!?Вкарва,играе,старае се,труди се,играе в добър отбор и се представя добре,изобщо има много примери,най-ме дразни,че всички национални треньори ,които се изреждат не обръщат никакво внимание на българите,играещи в Русия.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
nedev30 написа:ако питаш говедата,Бербо не става. Ако питаш хората , това е човека който държи БГ в футбола сега. Успех на Митко. голмайстор на висшата лига е нямали до сега българн. време е.
Пожелавам му да стане и голмайстор в квалификациите за световно и европейско първенство с националния отбор!
- KingForadayy
- Контакти:
Бербатов е сред най- добрите в света , а един мармот овивал шоколад и се пускал по пързалката 
Най-добрите изпълнители на наказателни удари имаш предвид може би

Линк към оригиналната статия:
https://www.goal.com/en/news/755/europe/2009/07/30/1413266/audi-cup-final-tops-and-flops-bayern-munich-manchester
Като цяло ми се видяха малко изморени футболистите на Манчестър в този мач .. или може би просто Байерн са били прекалено енергични
Странно ми се видя, че не излезнаха на награждаването. Всички други отбори бяха там. Райън Гигс се появи само за да вземе купата и се прибра..
https://www.goal.com/en/news/755/europe/2009/07/30/1413266/audi-cup-final-tops-and-flops-bayern-munich-manchester
Като цяло ми се видяха малко изморени футболистите на Манчестър в този мач .. или може би просто Байерн са били прекалено енергични
Странно ми се видя, че не излезнаха на награждаването. Всички други отбори бяха там. Райън Гигс се появи само за да вземе купата и се прибра..
Пичове, аз съм Левскар, но ценя Бербатов, радвам се когато играе добре за Юнайтед. Но малко се замислете дали и той не е виновен за отношението на голяма част от привържениците на Левски към него? Особено на по-крайните такива...
Бихте ли ми казали защо трябваше например да се прави на интересен и на една тренировка на национала, заедно с Благо курвата да се качва и да кара трактор. Извинявайте, но трябва да сме малоумни, за да не разберем намека...
Бихте ли ми казали защо трябваше например да се прави на интересен и на една тренировка на национала, заедно с Благо курвата да се качва и да кара трактор. Извинявайте, но трябва да сме малоумни, за да не разберем намека...
phoenix написа:Пичове, аз съм Левскар, но ценя Бербатов, радвам се когато играе добре за Юнайтед. Но малко се замислете дали и той не е виновен за отношението на голяма част от привържениците на Левски към него? Особено на по-крайните такива...
Бихте ли ми казали защо трябваше например да се прави на интересен и на една тренировка на национала, заедно с Благо *****та да се качва и да кара трактор. Извинявайте, но трябва да сме малоумни, за да не разберем намека...
Ми то днес пак се е качвал.... Означава ли нещо това или само търсите под вола теле ? ? ?
Смешковци ...
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
- optimistik
- Контакти:
BLaNCo_NeGrO написа:K'ви голове да вкарва ве майна, той играе като халф през повечето време!? Да го забият с Оуен напред и да не мърда от там цял мач, може и да почне да вкарва ... трябва да се забие отпред и да чака топката, а не цял мач да седи малко след центъра и да раздава пасове ... поне в Тотнъм беше така.
Абсолютно съм съгласен с теб,не значи че като играе добре на този пост,това е най-подходящото място за него на терена.Според мен съра си осъзна грешката и дано я поправи по-скоро,защото това мотаене може да му струва титлата този сезон,след като видях Арсенал вчера,а и градския съперник не е за подценяване.Бербатов е 9 и мястото му е в наказателното поле да вкарва голове,а не да раздава само пасове,иначе всички ще чакат Оуен,Рууни,Македа и господ да вкарват,а ще плюят Бербо,че не вкарва.
Прав си за Евра ... , но Бербатов не съм сигурен , че ще е НАЙ-ДОБРИЯ... Но пък ще стискаме палци ... 
Ще го видим този сезон...казват,че сега щяли да го пускат само централен нападател,а не да раздава пасчета.Дано да е вярно,видяхме резултатите в Тотнъм.Дано да вземат някой качествен халф,защото тоя Нани не мога да го търпя вече...Роналдо беше лакоме и голаджия,но Нани е само първото.
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]