Йовов отдавна не става за Левски!
Факт е,че след гола срещу Марсилия не направи нищо запомнящо се.
Само БРАК!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
- Контакти:
Re: ГЛЕЗЛИТЕ ОТ ЛЕВСКИ И ЦСКА!!!
Моето мнение е, че човек, който ги гледа по телевизора не се предполага да има много право на възражение. Там дават и хубави мачове, има избор. Като почнем да пълним стадиона на мачове с вихрен, бела и подобни и ревнем 30 000 човека, тогава никой няма да се мърдосва по терена. Справка - 3 години назад.
- metodito
- Контакти:
Re: Кои играчи на Левски трябва да си ходят?
likov написа:Според мен трябва да си ходят фенове като вас. АБЕ МОЖЕ ЛИ СЛЕД СЕКИ МАЧ ДА ГОНИТЕ НЯКОИ ,кви фенове сте вие никви фенове несте само лаячи това сте .
Да си седят хората пред компотите и да пишат такива ми ти работи - няма лошо. Ма да не ходят на стадиона.
tprodanov за първи път те подкрепям изцяло. За да претендираме футболистите от "грандовете", пък и другите да играят европейски футбол трябва да осигурим и европейска обстановка на трибуните за всеки мач! Докато са празни трибуните толкова ..... Пък така ще се оправи и бюджета на клубовете .....
Re: Вдлъбнато
МНОГО ЯКО, ТОЧНО ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ТЪПИЯ НИ ФУТБОЛ!
Re: Кои играчи на Левски трябва да си ходят?
За Ортега и Рабех изобщо не съм съгласен - Ортега игра на ниво като за 1ви мач, не забравяйте, че той имаше много малко време да се сработи с футболистите и пак игра много добре - тичаше след топката, атакуваше защитниците им и даже имаше голово положение. Рабех е много стабилен защитник според мен - влиза здраво в единоборсто и е техничарче.. Може би малко и за Генев не съм да си ходи ама за него не коментирам.. 

кажи нещо в тая държава което да не е вдлъбнато. ежедневно на пълни обороти се мъчат да ни изгонат ама българското племе е извесно с упоритостта си нема да успеят
- POPCORN
- Контакти:
zlatan написа:А сега аз си казвам мнението за бг футбола-КОГА БГ ФУТБОЛЕРИ НА цска и ЛЕВСКИ ще ни зарадвате истински,кога ще седна пред телевизора с кеф да гледам мача,оня ден един муджири на 36год ни скри топката,капитана им на 36год.за кво говорим абе раздайте се бе мама му стара поне в ЕВРОПА се раздайте и малко ни зарадвайте,защото най голямото зло за футбола у нас сте вие пичове от син сити и др софийски клубове,нито велев,нито пенев нито мъри играят,а и това с тактика ,физика аз не го приемам.съгласен съм с вас няма леки съперници,аз това го осъзнах и когато вие госпожици от левски и цска го осъзнаете може и да вземете да побеждавете.НАКАРАЙТЕ НИ ПОНЕ МАЛКО ДА ВИ ПОВЯРВАМЕ,ЗАЩОТО БЪДЕТЕ СИГУРНИ ПОВЕЧЕ КЪМ ГЛЕЗЛИТЕ ОТ ЛЕВСКИ СРЯДА ИДВА И НЕЗНАМ СЛЕД КРАЯ НА МАЧА ДАЛИ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ ЩЕ ИЗДЪРЖАТ АКО......................................... Ине ми се оправдавайте с напрежение и тем подобни защото ние дето ви подкрепяме 90 процента сме от онези дето семейния доход не надхвърля 500лв.дайте сърце поне веднъж ДАЙТЕ МЪЖЕСТВО ДРАГИ ГЛЕЗЛИ.
професоре научи се как се пише ЦСКА бе кретен и после ще ми коментираш !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
Подкрепям. След похода 2006 г. на Герена имаше по 10 000 човека на мача с Рилецо и други по-слаби отбори. Ама ние българите сме много интересни хора и обичта ни се изразява по много странен и специфичен начин. Значи ако отбора бие ще ходиме на всеки мач, осерат ли се - спираме да ходиме на мачове. Значи за да ходиме всеки мач и да пълниме стадиона Левски трябва да праи 30 подеби на сезон и всяка година да прави европробиви... Няма как да стане. Просто защото всичко идва от оня орган между ушите... Що в Англия например, феновете на отбор, който се знае, че ще изпадне 5 мача преди края на сезона си пълнят стадиона, независимо, че отбора им пада всеки мач... Тука ако бием с 1:0 или 2:1 се смята за провал. Какъв провал? Вижте в Англия Манчестър колко мача си взеха с резултат 1:0 минимална победа?? Манталитета ни е грешен, както на публиката, така и на футболистите.
- Red_champions
Интересен коментар.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !