Излезе втората серия на "ЦСКА" - "Черноморец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Излезе втората серия на "ЦСКА" - "Черноморец"

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 14:20

pampi написа:
snakebite написа:А че Анисе трябва да има основателна причина да разтрогне(договор за наемане на ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛИСТ) това съшо е факт.И това ще пита арбитражната комисия най-вероятно.Не са заплати, не са условия на труд, не е дискриминация....най ми е било...мангизи в очите на Мадам Ба

Много безработни адвокати имало в тоя форум, бе! И добре осведомени, даже по-добре от самата Ба и адвокатите на ЦСКА. Браво!
Ама тая госпожа Ба и тия юристи от ЦСКА били много прости, бе, нищо не си разбират от работата! Я им разяснете нещата, отворете им очите и ги поставете на място. Да постъпват така с невинния, беззащитен Черноморец! Изверги ... 8-)

А-аааа, не е невинен Черноморец. Хич даже. Негодници. Ще роптаят срещу ЦСКА. :twisted: Изверги нЙедни, че и Документи разни ще размахват. Какво, като ги поКазват, Титан пък си ги поГазват...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 26 яну 2012 14:22

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 26 яну 2012 14:23

Хубаво, де. Някой цскарче ще отговори ли как така точно преди полусезона се получават тия скандали със селекцията? Първо лекарчето се объркало - няколко футболиста с допинг на арбитраж. Сега адвокатите се отворили - възможен блокаж на картотеки.

И изобщо има ли някой луд, който твърди, че всичко е наред в червения клуб? Някой?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 14:25

Юристите на ЦСКА категорично заявиха че разтрогването не по причина неразплатени заплати,
тоест те никога не са отричали това което Черноморец побликуват, Анисе е разтрогнал едностранно съгласно ТРУДОВОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!! и ЦСКА НЕ Е СТРАНА ПО СЛУЧАЯ!!!

АЙДЕ СТИГА САПУНЕНИ СЕРИАЛИ, 1ва, 2ра, ..... ХХХсерия !

:) Задави ме бе пич :) . Баш сега ли отпих и аз :P

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 яну 2012 14:26

Yoda написа:
IOTUR4O написа:Доколкото виждам трудовият договор е сключен по чл. 70 ал. 1 и ал. 2 от Кодекса на труда, който третира трудовите договори със срок на изпитване, който може да е максимум 6 месеца. В същото време се цитира срок на договора 3 години, което е меко казано правен нонсенс. Не може да цитираш един член за основание за сключване на договора и в същото време да определяш срок значително по-дълъг от законоустановения. Има си член, който третира срочните договори и той е чл. 68, където наистина е упоменато че максималния срок е три години. Просто така сключен договора по скромното ми мнение е невалиден. Още повече не е упоменато и в чия полза е сключен този договор за изпитване, което автоматично означава, че е сключен в полза на двете страни и всяка една от тях може да го прекрати без предизвестие. Надявам се да съм достатъчно конкретен ;)

В глава Х т.1 е записано, че договора е сключен в полза на клуба, т.е. не може да се прекрати на основание чл.71 ал.1 от КТ т.е. от футболиста ........ колкото до останалите текстове от договора, ако някой от тях противоречи на текст от КТ, то само противоречивия член ще бъде считан за недействителен, а не целия договор. В този случая срока на договора ще се счита не този до 2014 година, а този записан в КТ - 6 месеца , т.е договора си е още в сила и .......... Черноморец са си в правата !!!

Айде, още едно адвокатче по трудово прово! А бе вие сте като гъбите бе, аман от юристи в тази държава! Да се чудиш, защо сме на тоя хал, след като българинът от всичко разбира, от жените и футбола, през политиката, че чак до правото... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 14:28

Yoda написа:http://milovanov.bg/article-10.html

Е да, ама не според някои. Ти си намерил "десетката".

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 26 яну 2012 14:32

От изнесените документи е ясно, че казус няма, то е очевАдно в точка "Х Други 1." на договора, че изпитателният срок е в полза на КЛУБА, дори КЛУБЪТ е написан точно по този начин с ГЛАВНИ БУКВИ (знам, че е като страна на договора, но всякаш са знаели какво ще стане). В точка 2 пък е въпросната клауза от 350к евро... Въобще няма какво да се говори по въпроса, остава да видим как БФС ще се пробва да замете поредната дрисня на титаните.

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 26 яну 2012 14:32

И какво точно разбра от документите??? Аз лично не видях къде е вината на Черноморец![/quote]

Как къде бе пич - ти въобще четеш ли документите или и ти изхождаш от чисто фенските си подбуди, че Киряков е прав в случая, защото е шеф на любимия ти клуб. Любимият ти клуб е сключил договор, който съвсем спокойно може да бъде прекратен без да има каквито и да било последици за наетото лице - ПРОСТО ЗАКОНЪТ ГО ПОЗВОЛЯВА!!! Тук не става въпрос да се прецака Черноморец на всяка цена - това, че са ви некадърни юристите не е вина на останалите клубове. Като искате да сте тарикати - поне си изпипайте нещата докрай. Какъв им беше проблема на Киряков и сие цитирайки чл. 70 ал. 1 и 2 да добавят и едно "във връзка с чл. 68 от КТ" и тогава всичко щеше да е перфектно, но така подписан договора си е пробиваем отвсякъде. Вие го правите така - във вас си е вината.

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 26 яну 2012 14:36

доктори - алхимици , юристи - фокусници , мениджър - сръбски шегаджия , все тая . Когато започнеш да работиш за боклукчии всичко се вмирисва.

п.п. За две седмици така и не можах да срещна някои от болните фенове на "цска" , който да е горд с тази велика трансферна придобивка.Напротив хората берат срам заради допинга , притеснени са за селекцията и този велик трансфер им идва , като капак на всички кахъри.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 14:37

Добре бе pampi. Видно е, че аз и ти нищо не разбираме от Право. Защо пречиш на дискусията ? Поддържай я, като мен пък белким истината излезе наяве. Ти си с червените очила и гледаш нещата по-алени някак си. Аз моите сини ги свалих и гледам вече реално на нещата. Т.е обърквам се още повече и ме налазва съмнението, че казуса е много, много прост. Толкова прост, че дори не искаме да го "забележим". Нещо, като да търсим изхода от дома си през...аспиратора... :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”