Ливърпул - Манчестър Сити, 25.01.2012, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Сити, 25.01.2012, 21:45 ч.

Мнениеот Karsa Orlong » 26 яну 2012 13:23

suareshampion написа:Ама разбира се ,че Белами е човека ..аз от кога го повтарям ? Преди 4 дни игра, ся пак ...значи можело Белами да играе всеки мач нали джонка.Е питам аз тогава любимия мениджър на всички ,защо не го пускаше до сега във всеки мач ? Пуска го срещу Норич играе супер вкарва гол и след това го забива пак на пейката за сметка на слабия Даунинг ееее ...и после бил мениджър ,никога няма да го призная за такъв заради грешките ,които допусна ! Ето днес Крейг показа ,че и като централен нападател играе перфектно ! Защо досега не го пускаше като такъв ами мъчеше тоя конник без глава отпред ??? На светлини години е пред плитката и с опита си и с бързината си и с техниката.Да не говорим с какво желание гони и с каква страст се хвърля на терена ..и как търси постоянно топката ,като Суарес..а тоя мъркуч едвам се движи ..ние правим атаки а той стои още на центъра милия и няма никой в наказателното ..е как да вкараме гол после :) Бил на 32 г и кво от това ...много лошо за него ако съди само по възрастта ..той не го ли гледа ,че е не спира да тича ...някой път ако се измори ..на 70 минутка да го смени ..няма лошо...и съм убеден на 100 % ,че Белами ако хване на 100 метра по малките от него Адам и Хнедерсън ще ги остави да му дишат във врата да не говорим и за 10 години по малкия от него нападател Керъл :)
Ето за това се ядосвам ,че този човек не излиза всеки мач с най доброто ..а си прави експерименти на гърба на отбора и на наш гръб разбира се .Ако беше излизал с най доброто до сега ,вместо да ги мъчи всеки мач тия неговите любимци ...сега със сигурност щеше да сме по напред в класирането.Но за него явно приоритет е тая смешна лимонадена купичка .Самият факт срещу кого ще играем на финала говори достатъчно красноречиво за отношението на другите сериозни тимове към тази купа.Не ,че няма да и се зарадвам ,но с нея той ще хвърли пясък в очите на хората.И ще видиш как накрая ще каже "аз спечелих Карлинг къп ,оставам ".Ами на кой на сметката ще запишем срамното 6 или 7 място в крайното класирането ? Ами на кой на сметката ще запишем ,това че лишава така зажаднелите фенове да гледат отбора в турнира на най добрите за трета поредна година ? Ами последствията от всичко това ? Ами новите му несполучливи трансфери ,които ни късат и ще продължават да ни късат нервите всеки мач ?

За много неща си прав, но за отношението на другите отбори към КК не си. Арсенал бяха отстранени от Сити, Челси и Сити ги отстранихме ние. Отношението на Манчини го видя още на полувремето снощи, когато смени Савич с Агуеро, а след това извади и други дефанзивни играчи за сметка на по - офанзивни такива. Челси не играха с всичките си титуляри срещу нас, но това важи и за нашия отбор, а и за първенство ги бихме като гости, така че не мисля, че ги отстранихме поради подценяване. А Юнайтед колкото и да са подценили Кристъл Палас, едва ли не са виждали нищо лошо в това да отпаднат от отбор от Чемпиъншип на Олд Трафорд. Така че - може КК да не е кой знае какъв трофей, но трябва да отдадем заслуженото на отбора за достигането до тук. Друг е въпросът, че досега играхме само срещу сериозни съперници и това са мачове, в които традиционно се представяме силно. За мен най - трудният мач ще бъде именно срещу Кардиф и за разлика от много хора тук аз не оценявам шансовете ни за спечелването му на повече от 50%.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 яну 2012 13:29

And, Bellers beating his former club, to take his former team to the finals to face another of his former teams?.. Who writes this stuff?

:lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 26 яну 2012 13:41

Gil-galad написа:
And, Bellers beating his former club, to take his former team to the finals to face another of his former teams?.. Who writes this stuff?

:lol: :lol:

Черно фередже - Какво чудо стана :lol:

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 26 яну 2012 13:43

Честита победа на всички фенове на Ливърпул.
[center]YNWA!!![/center]
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 яну 2012 14:25

wozniacki123 написа:жонка имай малко уважение към тези играчи все пак малко или много отиваме на финал теб трябва да ти се забрани да пишеш доживот по форуми по голям дебил не съм срещал

тихичко бе,палячо...никакво уважение не мога да имам към куците коне-адамчо,данчо,стю и конската опашка.това не са играчи за Ливърпул! ако на тебе ти харесват,възхвалявай си ги,ама не ми казвай на мен кво да правя.забрани ми да пиша по форуми,нали си дървен философ и плямпало...ако аз съм дебил,ти би трябвало да си клавиатурна мишка!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 26 яну 2012 14:38

john barnes написа:
wozniacki123 написа:жонка имай малко уважение към тези играчи все пак малко или много отиваме на финал теб трябва да ти се забрани да пишеш доживот по форуми по голям дебил не съм срещал

тихичко бе,палячо...никакво уважение не мога да имам към куците коне-адамчо,данчо,стю и конската опашка.това не са играчи за Ливърпул! ако на тебе ти харесват,възхвалявай си ги,ама не ми казвай на мен кво да правя.забрани ми да пиша по форуми,нали си дървен философ и плямпало...ако аз съм дебил,ти би трябвало да си клавиатурна мишка!

ти нали знаеш че по всички форуми те гаврят и са отделили специални секции за бисеритети ти си най-голямата клавиетурна мишка спри да ги плюеш поне днеска малоумник и тва ли ти е малко финал дебил

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 26 яну 2012 14:46

wozniacki123 написа:
john barnes написа:

ти нали знаеш че по всички форуми те гаврят и са отделили специални секции за бисеритети ти си най-голямата клавиетурна мишка спри да ги плюеш поне днеска малоумник и тва ли ти е малко финал дебил

Интересно ми е как се казва тази секция или поне дай линк? :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 26 яну 2012 14:48

Много добър мач се получи. Това не се случва често затова мисля да го подчертая :) Даунинг за пръв път игра с някаква мисъл какво иска да направи с топката и как да я подаде. :) Вярно,че 2рото полувреме се изгуби но ако играе мачовете както игра първото полувреме ще отнася далеч по малко псувни ;)
Далглиш показа че става за треньор и на почивката направи бездарника Адам в един добър дефанзивен халф,който НЕ ПРАВИ фаулове :) . Стиви и Белъми има ли смисъл да пишем за тях? Каут изигра много добър мач и увличаше защитниците за да има свободни пространства. Керъл прави същото ама някой хора не си признават. Хендерсън игра с много хъс и желание и се стара общо взето. Играта му по крилото ми харесва повече от тази на деф.халф(не че е нещо но на фланга играе по добре). Да си призная бях разочарован от пускането на Джонсън като титуляр и исках Кели да заеме мястото му,но тук десния защитник игра на доста добро ниво за разлика от мача миналата седмица където Петров го развинти. Центр.защитници блестящи с изключение на едни 2-3 грешки на Агер. Енрике-маняк по тоя фланг ;)
Е какво стана ? Ливърпул ще играе на контраатака и ще се защитава с 7-8 човека а ? :mrgreen: Надиграхме ги през всичките 90 минути без изключение ;)

За Финала не знам какво да мисля-раздвоен съм,а и както играем като умствено изостанали с/у такива отбори може и да ни излъжат. Дано сме се мотивирали. Всичко може да стане

YNWA
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 26 яну 2012 14:51

За финала - добре че играем извън града, че поне да имаме някакъв шанс :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 яну 2012 16:02

wozniacki123 написа:
john barnes написа:

боли ме ку.а,че ме гаврят.по-добре на хората в устата,отколкото в краката! ти ще си мишка цял живот,за разлика от мене..ще ги плюя тия нещастници,докато не се разкарат от клуба завинаги! а дали съм клавиатурна мишка,лесно можем да разберем...ако благоволиш да излезеш от дупката си и се покажеш на светло!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”