suareshampion написа:Ама разбира се ,че Белами е човека ..аз от кога го повтарям ? Преди 4 дни игра, ся пак ...значи можело Белами да играе всеки мач нали джонка.Е питам аз тогава любимия мениджър на всички ,защо не го пускаше до сега във всеки мач ? Пуска го срещу Норич играе супер вкарва гол и след това го забива пак на пейката за сметка на слабия Даунинг ееее ...и после бил мениджър ,никога няма да го призная за такъв заради грешките ,които допусна ! Ето днес Крейг показа ,че и като централен нападател играе перфектно ! Защо досега не го пускаше като такъв ами мъчеше тоя конник без глава отпред ??? На светлини години е пред плитката и с опита си и с бързината си и с техниката.Да не говорим с какво желание гони и с каква страст се хвърля на терена ..и как търси постоянно топката ,като Суарес..а тоя мъркуч едвам се движи ..ние правим атаки а той стои още на центъра милия и няма никой в наказателното ..е как да вкараме гол послеБил на 32 г и кво от това ...много лошо за него ако съди само по възрастта ..той не го ли гледа ,че е не спира да тича ...някой път ако се измори ..на 70 минутка да го смени ..няма лошо...и съм убеден на 100 % ,че Белами ако хване на 100 метра по малките от него Адам и Хнедерсън ще ги остави да му дишат във врата да не говорим и за 10 години по малкия от него нападател Керъл
![]()
Ето за това се ядосвам ,че този човек не излиза всеки мач с най доброто ..а си прави експерименти на гърба на отбора и на наш гръб разбира се .Ако беше излизал с най доброто до сега ,вместо да ги мъчи всеки мач тия неговите любимци ...сега със сигурност щеше да сме по напред в класирането.Но за него явно приоритет е тая смешна лимонадена купичка .Самият факт срещу кого ще играем на финала говори достатъчно красноречиво за отношението на другите сериозни тимове към тази купа.Не ,че няма да и се зарадвам ,но с нея той ще хвърли пясък в очите на хората.И ще видиш как накрая ще каже "аз спечелих Карлинг къп ,оставам ".Ами на кой на сметката ще запишем срамното 6 или 7 място в крайното класирането ? Ами на кой на сметката ще запишем ,това че лишава така зажаднелите фенове да гледат отбора в турнира на най добрите за трета поредна година ? Ами последствията от всичко това ? Ами новите му несполучливи трансфери ,които ни късат и ще продължават да ни късат нервите всеки мач ?
За много неща си прав, но за отношението на другите отбори към КК не си. Арсенал бяха отстранени от Сити, Челси и Сити ги отстранихме ние. Отношението на Манчини го видя още на полувремето снощи, когато смени Савич с Агуеро, а след това извади и други дефанзивни играчи за сметка на по - офанзивни такива. Челси не играха с всичките си титуляри срещу нас, но това важи и за нашия отбор, а и за първенство ги бихме като гости, така че не мисля, че ги отстранихме поради подценяване. А Юнайтед колкото и да са подценили Кристъл Палас, едва ли не са виждали нищо лошо в това да отпаднат от отбор от Чемпиъншип на Олд Трафорд. Така че - може КК да не е кой знае какъв трофей, но трябва да отдадем заслуженото на отбора за достигането до тук. Друг е въпросът, че досега играхме само срещу сериозни съперници и това са мачове, в които традиционно се представяме силно. За мен най - трудният мач ще бъде именно срещу Кардиф и за разлика от много хора тук аз не оценявам шансовете ни за спечелването му на повече от 50%.