Ливърпул - Манчестър Сити, 25.01.2012, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Сити, 25.01.2012, 21:45 ч.

Мнениеот wolf » 26 яну 2012 02:46

john barnes написа:чета тука и се удивлявам...всенародна радост,че сме се класирали за финала,а някои фенчета даже вече и купата ни връчиха.съвземете се малко и помислете трезво-хендерсън и адам са трагични,както и стю.днес беше цяло геройство,че ги отстранихме,тъй като играхме със 9 човека цял мач,а ТЪПОТО не иска да си сменя любимците и да пусне шелви и макси...както и да е,който я разбира тая пущина-ще ме разбере.и още нещо-целувайте чурката на пенсионера белами,че ако не беше той... :mrgreen:

Аха.. макси дето не можа на 3 пъти да вкара 1 на 1 ли? За Шелви съм съгласен

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 яну 2012 08:03

wolf написа:
john barnes написа:чета тука и се удивлявам...всенародна радост,че сме се класирали за финала,а някои фенчета даже вече и купата ни връчиха.съвземете се малко и помислете трезво-хендерсън и адам са трагични,както и стю.днес беше цяло геройство,че ги отстранихме,тъй като играхме със 9 човека цял мач,а ТЪПОТО не иска да си сменя любимците и да пусне шелви и макси...както и да е,който я разбира тая пущина-ще ме разбере.и още нещо-целувайте чурката на пенсионера белами,че ако не беше той... :mrgreen:

Аха.. макси дето не можа на 3 пъти да вкара 1 на 1 ли? За Шелви съм съгласен

Макси - 399 минути във ВЛ - 2 гола
Даунинг - 1673 минути във ВЛ - 0 гола
Кой е по-добре да играе според теб, а? ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 26 яну 2012 08:17

Честито на всички фенове!!!
Добър мач стана. Сега трябва почивка и пределна мотивация, но имайки предвид следващия ни противник това няма да е проблем :P
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 26 яну 2012 09:56

жонка имай малко уважение към тези играчи все пак малко или много отиваме на финал теб трябва да ти се забрани да пишеш доживот по форуми по голям дебил не съм срещал

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 яну 2012 11:05

Ама разбира се ,че Белами е човека ..аз от кога го повтарям ? Преди 4 дни игра, ся пак ...значи можело Белами да играе всеки мач нали джонка.Е питам аз тогава любимия мениджър на всички ,защо не го пускаше до сега във всеки мач ? Пуска го срещу Норич играе супер вкарва гол и след това го забива пак на пейката за сметка на слабия Даунинг ееее ...и после бил мениджър ,никога няма да го призная за такъв заради грешките ,които допусна ! Ето днес Крейг показа ,че и като централен нападател играе перфектно ! Защо досега не го пускаше като такъв ами мъчеше тоя конник без глава отпред ??? На светлини години е пред плитката и с опита си и с бързината си и с техниката.Да не говорим с какво желание гони и с каква страст се хвърля на терена ..и как търси постоянно топката ,като Суарес..а тоя мъркуч едвам се движи ..ние правим атаки а той стои още на центъра милия и няма никой в наказателното ..е как да вкараме гол после :) Бил на 32 г и кво от това ...много лошо за него ако съди само по възрастта ..той не го ли гледа ,че е не спира да тича ...някой път ако се измори ..на 70 минутка да го смени ..няма лошо...и съм убеден на 100 % ,че Белами ако хване на 100 метра по малките от него Адам и Хнедерсън ще ги остави да му дишат във врата да не говорим и за 10 години по малкия от него нападател Керъл :)
Ето за това се ядосвам ,че този човек не излиза всеки мач с най доброто ..а си прави експерименти на гърба на отбора и на наш гръб разбира се .Ако беше излизал с най доброто до сега ,вместо да ги мъчи всеки мач тия неговите любимци ...сега със сигурност щеше да сме по напред в класирането.Но за него явно приоритет е тая смешна лимонадена купичка .Самият факт срещу кого ще играем на финала говори достатъчно красноречиво за отношението на другите сериозни тимове към тази купа.Не ,че няма да и се зарадвам ,но с нея той ще хвърли пясък в очите на хората.И ще видиш как накрая ще каже "аз спечелих Карлинг къп ,оставам ".Ами на кой на сметката ще запишем срамното 6 или 7 място в крайното класирането ? Ами на кой на сметката ще запишем ,това че лишава така зажаднелите фенове да гледат отбора в турнира на най добрите за трета поредна година ? Ами последствията от всичко това ? Ами новите му несполучливи трансфери ,които ни късат и ще продължават да ни късат нервите всеки мач ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 26 яну 2012 12:08

Някой може ли да ми даде пълна статистика на вчерашния мач.Имам предвид картони,корнери,пряксвободни и т.н. като най-вече ме интересуват корнерите.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 яну 2012 12:15

smart написа:
suareshampion написа:Две думички за мача .Незнам как е Спиъринг ,но ако е здрав е задължително да е титуляр .Другите двама в средата задължително трябва да са Джерард и Шелви ,отляво Макси ,отдясно Белами и на върха Каут.В защита Шкъртел може да почине заради слабата му игра в предния мач ,спокойно бих го заменил с Коатес.Останалите са ясни.Това е най доброто с което можем да излезем,ако можем изобщо да говорим за добро...тъй като примерно Каут е зле ,но пък Керъл е още по зле.Не съм мазохист и естествено искам да се класираме за финала и да вземем купата.Пожелавам успех на тия момчета ,които съм споменал !

3.Защо си мислиш че Керъл е по слаб от Каут?Керъл игра прилично срещу Болтън, три пъти изведе с глава Макси и Белами зад отбраната-един път Макси се осра,втория път Белами вкара гол,Третия вдигнаха несъществуваща засада.Докато Каут не направи нищо особено срещу мача с Болтън и игра възможно най-слабо срещу Стоук.

Сега разбра ли защо предпочитах Каут пред Керъл за този мач ? Още по добре стана ,че Далглиш взе решение да сложи Каут отдясно а Белами на върха на атаката ,за което го поздравявам ,но и в същото време обвинявам ,че не го направи по рано.
За Керъл ще ти кажа две думи само.Той е излишен за тоя отбор с качествата си ,които разполага ! Според мен обаче тия качества са му достатъчни да бъде звезда в отбори като Нюкасъл,Сток,Съндърланд и т.н.Там се практикува един стил с постоянни изсипани висоски топки към нападателите.Но този стил е за посредствените отбори ,които се различават ,като цели от Ливърпул !!! Този стил е лесно разгадаем за противниковия отбор особено в Англия и грозен и непривлекателен освен всичко останало.Аз лично бих практикувал един такъв стил ,единствено при положение, че не разполагам с добри халфове в средата на терена ,които могат да задържат и разиграват трайно топката.. и разбира се ако имам добри крила и висок таран.Но пак казвам този стил не е толкова ефективен колкото другия.С такъв стил никога не можем да вземем титлата !
Виждаме ,че когато свалим топката на земята ставаме много по опасни,създаваме много повече положения и е по приятно за окото .Всички големи отбори в момента практикуват такъв футбол ! Но ние нямаме достатъчно нужните изпълнители за този стил и виновен за това е единствено мениджъра ! Стабилна защита ,много пасове по земя,много динамика ,футболна мисъл и креативност ..ето това искам да гледам аз от Ливърпул ! НО самото присъствие на един такъв тип централен нападател ,ни задължава да променим корено схемата и начина на игра.Оттам започва да страда и нападателя до него в нашия случай това е Суарес,който е съвсем друг тип футболист.Няма разбирателство между двамата ,няма едно двойно подаване както се казва ,така че колкото по бързо се отървем от този играч ,толкова по добре за отбора.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 яну 2012 12:48

Avrameca, а да те питам ти след последните три мача за първенството къде се беше сврял, та сега изпълзя и почна пак да възхваляваш Далглиш? Или на тебе ти стига да играем добре 1 от 4 мача? Никой тук не е хейтър, всички сме фенове на Ливърпул. Едни имат едно виждане, други - друго. Сега аз мога да кажа, че ти си хейтър, защото вместо да се радваш се нахвърляш срещу другите. Нека направим 4-5 поредни силни мача, пък тогава прави крайни изводи. Снощи се класирахме не заради гения на треньора, а заради пределната мотивация на някои футболисти и великата публика на Анфийлд, която даде криле на играчите. Този мач нито ни прави по-силни, нито решава проблемите ни, а те са много. Чудесно ако вземем тази купа, но това не променя трагичното ни представяне в първенството. Някои хора тук само дебнат да изиграем един добър мач, за да изсипят хвалебствия и да кажат колко не сме прави ние, които критикуваме.

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 26 яну 2012 13:10

Манчини говореше,че Сити гони куадрупъл,а май ще остане накрая без нищо :lol:

Потребителски аватар
vlady
Контакти:

Мнениеот vlady » 26 яну 2012 13:14

ако не сте запознати белами има проблем с коленете и няма възможност да играе всеки мач .. играйте си фифа , плюйте си и не пишете глупости.

Върни се в “Ливърпул”