"ЦСКА" - "Черноморец" - първата серия.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: "ЦСКА" - "Черноморец" - първата серия.

Мнениеот vaskonti » 26 яну 2012 08:37

Bourgas написа: Цялата сума се плаща на 3 транша до 2011.

В договора пише -
5.4 Сумата от 170 000 Евро/сто и седемдесет хиляди евро/ - в срок до 30.06.2012год.

Или аз си нямам идея как съм завършил 2 клас и не те разбирам, или ти нещо криво ми обясняваш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 08:59

vaskonti написа:Да, ама ти сигурен ли си, че това са всички документи? Защо на 19 юни миналата година Събев и Киряков казват, че ЦСКА се е издължил?

Kой ти го каза ? Спортал ? Хора. Ние ви прилагаме документи и Договори - вие пак вашето си знаете. Приказките за подправяне на Документи ги оставям на вятъра. Както и Кдимитров писа: Вярвате ли, че подправени Документи ще тръгнат из НЕТ пространството. Несериозно е и е смешно да се вярва на други източници различни от... съдебните решения да речем. :|
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 яну 2012 09:08

Не е само спортал, това интервю с Киряков го имаше цитирано от всички медии.
Аз не съм казал, че документите са подправени и съм съгласен, че няма начин да са фалшиви. Въпросът е - дали това са всички документи по случая? И друго си мислех - имат ли право Черноморец или въобще който и да е да разгласява публично подобни документи? Но това е маловажно наистина, важно е съдържанието им. Поне в момента.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 09:10

vaskonti написа:
Bourgas написа: Цялата сума се плаща на 3 транша до 2011.

В договора пише -
5.4 Сумата от 170 000 Евро/сто и седемдесет хиляди евро/ - в срок до 30.06.2012год.

Или аз си нямам идея как съм завършил 2 клас и не те разбирам, или ти нещо криво ми обясняваш?

Хубаво пак прочети и обръщай внимание на сроковете за плащане, траншовете и последиците при забавяне им, защото там е разковничето . :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 09:24

vaskonti написа:Не е само спортал, това интервю с Киряков го имаше цитирано от всички медии.
Аз не съм казал, че документите са подправени и съм съгласен, че няма начин да са фалшиви. Въпросът е - дали това са всички документи по случая? И друго си мислех - имат ли право Черноморец или въобще който и да е да разгласява публично подобни документи? Но това е маловажно наистина, важно е съдържанието им. Поне в момента.

Васко. Знаеш, че един, като напише нещо в пресата и всички дописват. Що се касае за Документите и показването им. Те са за това. Когато някоя от страните не е изрядна да се "покажат" в Съда. Стигне ли се до съд - никой не може да спре кирливите ризи от показ.
И друго Васко...Нима за това време ЦСКА е нямал тези пари да се разплати за Платини ? При положение, че за този период се купиха, какви ли не знайни и незнайни войни в Борисовата градина...Такова чудо нЕма. Ако ЦСКА иска да е име и да бъде уважаван отбор ( какъвто е бил)- най -резонното нещо е да бъде коректен клуб. В случая - йок. И нещо друго...Сигурен съм, че този случай щеше още да се нищи толерантно и тихо между клубовете, ако не бяха последните събития около Анисе.
ПС: Отчитам факта, че и аз и ти разсъждаваме пристрастно, но срещу решенията на Касационния съд не мога да роптая, колкото и да са ми неизгодни.

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 26 яну 2012 10:29

Много интересни документи,прочетох ги много внимателно няколко пъти,нека да приемем че са автентични,какво ми прави впечатление-
Според т.5.1. от договора ЦСКА трябва да заплати ДДС при подписване т.е. на 31.08.2009г.,
т.7.1 гласи че при забава на някое от плащанията повече от 30 дни цялата трансферна сума става предсрочно изискуема,
очевидно че ЦСКА не плаща, което според договора означава,че от 01.10.2009 г. ЦСКА дължи на Черноморец
510 000 евро ,плюс ДДС,плюс договорените неустойки за забава.
От тук нататък Черноморец започва са изпраща нотариални покани до ЦСКА и писма до БФС,
като според мен адекватното действие е да се подаде искова молба в съда за изискуемата сума по договора.
Вместо Черноморец да подаде молба в съда,това прави ЦСКА,което е правен абсурд,не знам какви думи
трябва са използвам спрямо юристите на отбора,дори първоначално "забравят" да платят дължимата държавната такса при завеждането на иск,
при което Бургаският окръжен съд остава молбата без движение докато не бъде платена таксата/и тука се опитваме да минем метър ама не става, в съда гювеч не пускат/.
Последователно Окръжния съд,Апелативния съд и накрая Върховния касационен съд отхвърлят жалбата на ЦСКА.
Опитвайки се да хитруват и да избегнат плащане на ДДС на стойност около 200 000 лв.,до момента ЦСКА са платили около 120 000
лв държавни такси по делата,да не говорим за неустойката по договора която се е натрупала.
Сега на ход е Черноморец дано техните юристи не са като тези на ЦСКА и най после всеки да си получи това което заслужава.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 яну 2012 11:10

И защо му вярвате толкова на Пл.Киряков, не си спомням подробности но същия не беше ли направил и подобни
казуси с Т.Янчев и Сакалиев преди години или бъркам ???
Аз лично не вярвам на никого в момента !!!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 26 яну 2012 11:12

Pichichi написа:И защо му вярвате толкова на Пл.Киряков, не си спомням подробности но същия не беше ли направил и подобни
казуси с Т.Янчев и Сакалиев преди години или бъркам ???
Аз лично не вярвам на никого в момента !!!

Вярваме на документите!!!!!!!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 26 яну 2012 11:16

vaskonti написа:Не е само спортал, това интервю с Киряков го имаше цитирано от всички медии.

До вчера ревяхте, защо Черноморец, като е прав, не покаже документите. За Анисе даже продължавате в същия тон. Като ги видяхте, с какво право Черноморец ги вади на показ. Е, как да ви угодят. Или в София така са Ви научили, винаги другите в нещо са виновни!!!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 яну 2012 12:02

Искам си Акаунта написа:Аз като им говорих на феновете на ЦСКА , че за Платини ще плащат още много , си мислеха че се бъзикам :mrgreen:
Дори и да приемем , че ЦСКА дължи САМО 170 000 евро по главницата , простата сметка показва че само за тази последна вноска неустойките са ... 170 000 евро х 0.5% на ден което прави
850 евро на ден , което е
25 500 евро на месец или
153 000 евро неустойки само за последната вноска + 102 000 ДДС + 170 000 вноска ....
425 000 евро е минималната сума , която ЦСКА дължи към момента на Черноморец ... и тя расте всеки ден .
п.п Не вярвам някой да ви го е казал ... ама само държавните такси които ЦСКА е платил за насрещните искове са 120 000 лева . 120 000 лева , за да каже съда , че сметките трябва да се плащат . ;)

0.5% лихва на ден? :) На месец може, но не и на ден...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Черноморец”