От утре тренировки с ЦСКА ще започне дефанзивният халф Николай Дюлгеров. 23-годишният футболист игра през първия полусезон в лидера на първенството Лудогорец, но през зимата напусна лидера в „А” група и сега е свободен агент. Интересното е, че бившият младежки национал е юноша на Левски, като дори става шампион на България със синята фланелка.
Дюлгеров дебютира за родния си клуб през сезон 2006/2007 година, когато записва един мач. След това игра за Славия и Миньор, като в Перник бе сред любимците на феновете. През януари 2011 година премина в хита Лудогорец, с който се изкачи в „А” група, но през този сезон след звездната селекция на тима от Разград изигра едва два мача.
Изигралият над 20 мача за младежкия национален отбор на България футболист чакаше трансфер в чужбина преди да се разбере да започне тренировки с „червените”. Дюлгеров ще пътува с тима за Испания, ако случайно в последния момент армейците заминат, ако ли не ще лети директно с отбора на Анталия.
Това момче съм го наблюдавал в отборите на Миньоро и Славия и ми е направил страшно впечатление.Не знам дали е добър въпросния играч,но в малкото мачове които съм го гледал съм останал с впечатления,че е невероятен талант,който се бори за всяка топка и играе със невероятен хъс.Не мога да кажа дали е в добра форма,но е добър талант,на който трябва да се даде шанс