Кажете как във вибокса
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кажете как във вибокса
Кажете как във вибокса когато някой е качич видеото преди мен и аз да си го кача защото пише друг потребител е качил това видео и немога да го кача и ако може да ми дадете няква програма за правене на клипове която да работи с медия плеър класик защото мойта работи само с бес плеър
Re: Кажете как във вибокса
За да няма дублиране.
Camtasia,Sony Vegas,Windows Movie Maker.
Camtasia,Sony Vegas,Windows Movie Maker.
- a boy named goo
- Контакти:
Не мога да разбера, ако го има вече качено същото видео, което имаш да намерение да качваш, за какъв дявол ти на теб да качваш наново ?
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
не ако някой го е качил преди мен не аз да съм го качвал защото във вибокса има много видеа от едно и също място изтеглени и са качени
благодаря на масаба за програмите но и тези не работят с медия плеър класик има ли някъква програма която да работи с медия плеър класик защото всичките са само с бес плеър
- a boy named goo
- Контакти:
Именно това ми е интересно, защо ще качваш наново видео, което вече е качено, пък дори и от друг потребител ?
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
защото едно видео качено от друг потребител немога да го сложа на фокус и немога да го сложав канал затва
da12 написа:благодаря на масаба за програмите но и тези не работят с медия плеър класик има ли някъква програма която да работи с медия плеър класик защото всичките са само с бес плеър
Искаш преработеното видео да го отваряш с MPC ли?
искам с медия плеър класик да правя клипове щото от повечто сайтове като изтегля видеото то е медия плър класик а програмите работят само с бес плеър