Барса - Реал 1/4 финал за КнК 2:2 FT, 4:3 общ резултат.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Re: Барса - Реал 1/4 финал реванш за КнК 25.01.2012 23:00

Мнениеот tibidabo » 26 яну 2012 01:08

bilyaletdinov написа:
megan fox написа:Честито отстраняване на Реал! Сами си направихме мача сложен второто полувреме!

Първо да отговоря на феновете на Реал: Да, Пике симулира, когато изкара жълт картон на Гранеро! Но няма само вие да симулирате я! Пепе се скъса да симулира и давта мача! А нещо да кажете за НЕ ДАДЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ картони на Лас и психопата Пепе? Или за двете несвирени дузпи срещу Алексис? Да, при такова съдийство във ваша полза нормално е да стигнете до Х! Този път поне Реал показа, че може и да играе футбол, но жалко, че за всичките 90 минути им се събраха само 40 минути футбол. През останалото време беше кеч!

Айде втора калъфка за "специалния"!

Предполагам, че на 1/2 финала ще играем с Валенсия. :)

Пич , не бъди нагъл . Фен съм на Барса , мразя Моу в червата , ама не мога да отрека , че първото полувреме Барса бяха смачкани . Не се сещам в близките години , някой да е надигравал Барса по подобен начин .Друг въпрос е , че Реал не успяха да оползотворят огромното си превъзходство и закономерно бяха наказани . Вижда се , че без Иниеста Барса разиграва по-трудно . За съдията мога само да кажа , че греши и в двете посоки не мисля , че който и да е от двата отбора може да има претенции.

Не си прав. Щутгарт, Виляреал и Валенсия са ни правили по едно по-добро полувреме.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 яну 2012 01:09

Общо взето, Реал играе като последния селски отбор. В сравнение с тях Стоук трябва вземат награда за феърплей.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 яну 2012 01:10

Малеееее и тоя рефер ще ни свири сега с Вияреал. Егати майтапа. :evil:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 26 яну 2012 01:11

tibidabo написа:Аз лично очаквам коренна промяна в играта на Реал. Мисля, че те удариха дъното в мачовете с Барселона и оттук нататък, ще играят по освободени. Прогноза 2-2. Успех и дано да се получи страхотен мач. :) :) :) :)

Ееее и аз да позная веднъж :) :) :) :) резултата.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2012 01:12

bilyaletdinov написа:
megan fox написа:Честито отстраняване на Реал! Сами си направихме мача сложен второто полувреме!

Първо да отговоря на феновете на Реал: Да, Пике симулира, когато изкара жълт картон на Гранеро! Но няма само вие да симулирате я! Пепе се скъса да симулира и давта мача! А нещо да кажете за НЕ ДАДЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ картони на Лас и психопата Пепе? Или за двете несвирени дузпи срещу Алексис? Да, при такова съдийство във ваша полза нормално е да стигнете до Х! Този път поне Реал показа, че може и да играе футбол, но жалко, че за всичките 90 минути им се събраха само 40 минути футбол. През останалото време беше кеч!

Айде втора калъфка за "специалния"!

Предполагам, че на 1/2 финала ще играем с Валенсия. :)

Пич , не бъди нагъл . Фен съм на Барса , мразя Моу в червата , ама не мога да отрека , че първото полувреме Барса бяха смачкани . Не се сещам в близките години , някой да е надигравал Барса по подобен начин .Друг въпрос е , че Реал не успяха да оползотворят огромното си превъзходство и закономерно бяха наказани . Вижда се , че без Иниеста Барса разиграва по-трудно . За съдията мога само да кажа , че греши и в двете посоки не мисля , че който и да е от двата отбора може да има претенции.

Нещо много сериозно си се объркал! Това, че Реал играха добре и натискаха първите 30 минути на мача, НЕОЗНАЧАВА, че са ни надиграли! Да, правеха атаки, но не знаеха как да ги завършат! А и всичко се почна с подарък от рефера - първото свирено нарушение в мача, когато ръцете на Пике бяха перд гърдите му, за да се предпази, а рефера даде пряк свободен за Реал! А ръцете даже не бяха отлепени от тялото! Дали тях или гърдите щеше да срещне топката... тя нямаше как да премине през Шакира, но реефра реши да свирне в полза на Реал! С това се почна техният първоначален натиск! Отделнос пестеният червен картон на Лас! Според теб какво щяха да правят Реал с човек по-малко повече от час?! :!: :!: :idea: :idea: :idea: :idea:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Стефан_Филипов
Контакти:

Мнениеот Стефан_Филипов » 26 яну 2012 01:14

Амбициран РЕАЛ видяхме тази вечер - много хъс и много добри неща- лоши също... Моу пак обърка състава Кака и Игуаин не трябваше да помирисват терен....

А колкото до феновете на барселона.... честито класиране и едно въпросче хареса ли ви 40 мин да имате един чист удар във вратата при 5 чисти положения за Реал - и да треперите накрая и да гледате как да изчистите топката по далеч- това ако е извънземния ви футбол който толкова хвалите.... нямам думи
ВИНАГИ С ВАС (/С\)

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 26 яну 2012 01:15

Честита победа. По-добре съдята от Бернабеу отколкото тоя.2 червени картона за Реал-спестени; две дуспи за Барса-спестени. Сега тъпите фенчета на Реал ще реват,че съдята ни е подпрял. Бяхме много разконцентрирани и дори си помислих след втория гол на Реал-Край. Твърде лесно губехме топката, 2 паса не можахме да вържем (говоря за след 2:2). Не знам някой забеляза ли нарушенията. 15 на 30. Като цяло гаден мач се получи. Много ритаме,симулации,спестени картони и дуспи.
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 26 яну 2012 01:16

Стефан_Филипов написа:Амбициран РЕАЛ видяхме тази вечер - много хъс и много добри неща- лоши също... Моу пак обърка състава Кака и Игуаин не трябваше да помирисват терен....

А колкото до феновете на барселона.... честито класиране и едно въпросче хареса ли ви 40 мин да имате един чист удар във вратата при 5 чисти положения за Реал - и да треперите накрая и да гледате как да изчистите топката по далеч- това ако е извънземния ви футбол който толкова хвалите.... нямам думи

на мен ми хареса , ако Реал Мъглиж не бяха направили интрига, отдавна да бях откъртил , сега ми вдигнаха адреналина и не ми се спи ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 26 яну 2012 01:17

Пепе ме кефи обаче :mrgreen:
[offtopic]Изображение[/offtopic]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

БАЙ ШНУР
Контакти:

Мнениеот БАЙ ШНУР » 26 яну 2012 01:18

frostbite написа:Честита победа. По-добре съдята от Бернабеу отколкото тоя.2 червени картона за Реал-спестени; две дуспи за Барса-спестени. Сега тъпите фенчета на Реал ще реват,че съдята ни е подпрял. Бяхме много разконцентрирани и дори си помислих след втория гол на Реал-Край. Твърде лесно губехме топката, 2 паса не можахме да вържем (говоря за след 2:2). Не знам някой забеляза ли нарушенията. 15 на 30. Като цяло гаден мач се получи. Много ритаме,симулации,спестени картони и дуспи.

ДОБРЕ БЕ ДУСССПА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Барселона”