какво мислите за играта на Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: какво мислите за играта на Черно Море
Признавам,че не съм гледал първото полувреме,ала през второто моряците досущ приличаха на Дери и който го отрече това,значи не разбира от футбол.В никакъв случай не искам да се заяждам,просто опитвам да ви накарам да гледате реално.То бива да се затвориш и да играеш защитно,ама чак пък такъв антифутбол...Няма лошо да си мечтаем и да си пожелаваме успех,да се надяваме на подценяване,на късмет в реванша,ама чисто футболните показатели на двата отбора вещаят съвсем друга картинка другата седмица.При 0:0 вчера,в ответния мач може да продължиш да играеш по същия начин и да разчиташ на съдбата,но сега,когато са длъжни да се поотворят малко поне,предвид пасива,ситуацията ще изглежда по съвсем различен начин.И колкото и неприятно да ми е да го кажа,нищо повече от почетна загуба на Тича не предвиждам
-
Видя се, че ни е супер трудно срещу гранд като ПСВ... и няма как да е иначе - не са случаен отбор, дето се вика
Не спрях по коментара да чувам имената на Енгелаар и Дзудзак, а да не говорим за Афелай - играч от световна класа, не случайно бе любимец на Ван Бастен заедно с Хунтлаар.
ПСВ са наистина силен отбор, но се видя, че и ние можем да се опитваме да играем тактически правилен футбол срещу грандове, но за жалост все още нямаме и ние малко късмет в тези мачове. На реванша ще се надяваме за една хубава победа с 2-0, и ПСВ да си ходят обратно в "ниската земя".
И искам да вметна нещо, което ми е много чудно - защо Танко Дяков е резерва пак?! Да не би да има някакви разправии с Мастиката? Неизменен титуляр предният сезон, а за тези 3 мача влезе малко срещу Искра... странна работа. И осъзнавате ли колко щеше да ни е полезен висок играч, като Танко а и съм сигурен, че би бил доста по-ефективен от Мишо Лазаров. Надявам се следващия мач Сър Спасов да си оправи грешката и да пусне Кули-то на десния бек, а в центъра на защитата да бъдат Сашко и Танко!
САМО ЧЕРНО МОРЕ!

Не спрях по коментара да чувам имената на Енгелаар и Дзудзак, а да не говорим за Афелай - играч от световна класа, не случайно бе любимец на Ван Бастен заедно с Хунтлаар.
ПСВ са наистина силен отбор, но се видя, че и ние можем да се опитваме да играем тактически правилен футбол срещу грандове, но за жалост все още нямаме и ние малко късмет в тези мачове. На реванша ще се надяваме за една хубава победа с 2-0, и ПСВ да си ходят обратно в "ниската земя".
И искам да вметна нещо, което ми е много чудно - защо Танко Дяков е резерва пак?! Да не би да има някакви разправии с Мастиката? Неизменен титуляр предният сезон, а за тези 3 мача влезе малко срещу Искра... странна работа. И осъзнавате ли колко щеше да ни е полезен висок играч, като Танко а и съм сигурен, че би бил доста по-ефективен от Мишо Лазаров. Надявам се следващия мач Сър Спасов да си оправи грешката и да пусне Кули-то на десния бек, а в центъра на защитата да бъдат Сашко и Танко!
САМО ЧЕРНО МОРЕ!
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!
Първо да кажа на някой фенчета който явно се кефят ще сме паднали само да си погледнат техните отбори които със сегашните им "класни" съперници класирането им е на кантар.И ако им се падне някой истински класен отбор какво ще бъде представянето им както гледам досега не съм голям оптимист.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Колю трябваше смело да почне с Адемар,вместо Бачев
Каквото и да си говорим, моряците "избутаха" мача. При това с минимална загуба - това беше и целта. Приказките за това, че ще бием едва ли не с лекота с 2 -3 -5 гола мисля, че отиват във фантазиите и бяха по-скоро за собствено успокоение. Каквито и глупости да се говорят, ПСВ си остава един от големите в европейският футбол и само инфантилните лигльовци тук могат да твърдят обратното. Това да не вие "Сан Жулия" или "Баку", че да си разиграваш топката както си искаш?! Видяхме какво усилие ви костваше да направите равен или минимална победа с европейските колоси от Ирландия и Азербейджан
. Черно море направи такъв мач, какъвто трябваше- много защита и евентуално пробиви към вратата на холандците. Що годе гледах внимателно мача.
Личи си, че има още доста хляб да ядем - за високи топки трудно се преборваме, на няколко пъти се пробиваше защитата без особен проблем, откъм физическа подготовка също има какво да се желае, въпреки че моряците издържаха темпото на ПСВ до края( за разлика от "Левски" срещу "гранда" "Баку" ). Важното е, че играха с хъс, без страх и удържаха до края. Ха дано ни зарадват и на реванша, също и Левски, ЦСКА и Литекс. Без да съм фанатизиран фен, просто искам да гледам добър футбол и от българските отбори, а не да гася телевизора.

Личи си, че има още доста хляб да ядем - за високи топки трудно се преборваме, на няколко пъти се пробиваше защитата без особен проблем, откъм физическа подготовка също има какво да се желае, въпреки че моряците издържаха темпото на ПСВ до края( за разлика от "Левски" срещу "гранда" "Баку" ). Важното е, че играха с хъс, без страх и удържаха до края. Ха дано ни зарадват и на реванша, също и Левски, ЦСКА и Литекс. Без да съм фанатизиран фен, просто искам да гледам добър футбол и от българските отбори, а не да гася телевизора.
Винаги, навсякъде !
Бее незнам ама тия от ПСВ са се подигравали с черно море.Носели си топките в найлоново пликче, снимали се по стадиона, разглеждали, оставили нашия щаб да говори втори на пресконференциите , като чакали 20мин. пред стаята.Глупаво.Дано черно море им го върне, тоест те не са подценили черно море както Левски подцени БАТЕ , че да има за какво да им връщат.Обачее съдбата дано се обърне срещу тях.Победа с 1-0 на реванша ! ! ! ! ! !! И с по атакуваща игра !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
lakito7 написа:Нищо особено не видях в играта на Черно море.Все едно гледах Дери сити само,че с други екипи.Говоря за второто полувреме,защото не гледах първото,но с този антифутбол ще са дотук,за съжаление.Затова и резултата е такъв,само 1:0.Тактиката с 10 защитника може и да действа за малка загуба и дори равенство,но когато трябва да надиграеш противника,за да му вкараш гол,ще е много трудно на Черно море.
Пич сори,ама ние играем с Псв на техен терен-не с Баку

Има разлика съгласи се-по-добре загуба с 0:1 , отколкото надиграване и 3 гола пасив...
Пък и не вярвам друг бг.отбор да съумее да спечели и точка на Филипс стейдиъм...