"ЦСКА" - "Черноморец" - първата серия.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: "ЦСКА" - "Черноморец" - първата серия.

Мнениеот Bourgas » 25 яну 2012 23:27

На момчето му пиша за последно : При положение, че е трябвало да платят ВСИЧКО до 2011 година лятото, те тогава плащат ПЪРВА вноска. Сега разбираш ли, защото и ако сега не разбираш, ще отида на второкласник да го обясня, май той ще може. Цялата сума се плаща на 3 транша до 2011, всичко след лятото на тази година е забавяне, за което са сезирани лицензионни комисии, БФС-та и накрая съд, който от 7-ми декември 2011 година отсъжда в полаза на Черноморец със заключение "Решението не подлежи на обжалване". И до колкото знам аз, има ли подобно решение, влязло в сила е трябвало ЦСКА да се разплатят. А те до сега не са и за това сега се изнасят тези документи. Още повече и случаят Анисе. Едно момче каза днес интересна теза, как ЦСКА обжалват сумата, за да им бъде даден лиценз за тази футболна 2011/2012 година. Но след като вече губят са длъжни да си платят исканата от Черноморец сума в размер на 550 000 лева. Иначе до колкото знам не би трябвало да им се даде лиценз да играят тази футболна пролет. Край.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 яну 2012 23:33

Проблема е,че БФС не ги интересува това,за съжаление!!! За тях е важно в А група да има 16 отбора и ако може"грандовете" да са сред тях на всяка цена!За к'во им е тва не знам,ама най-вероятно за пари!! :)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 яну 2012 23:36

Надявам се сериала да е мини-само с 2 серии.И с хепиенд за нас!!! ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 25 яну 2012 23:37

Bourgas написа:На момчето му пиша за последно : При положение, че е трябвало да платят ВСИЧКО до 2011 година лятото, те тогава плащат ПЪРВА вноска. Сега разбираш ли, защото и ако сега не разбираш, ще отида на второкласник да го обясня, май той ще може. Цялата сума се плаща на 3 транша до 2011, всичко след лятото на тази година е забавяне, за което са сезирани лицензионни комисии, БФС-та и накрая съд, който от 7-ми декември 2011 година отсъжда в полаза на Черноморец със заключение "Решението не подлежи на обжалване". И до колкото знам аз, има ли подобно решение, влязло в сила е трябвало ЦСКА да се разплатят. А те до сега не са и за това сега се изнасят тези документи. Още повече и случаят Анисе. Едно момче каза днес интересна теза, как ЦСКА обжалват сумата, за да им бъде даден лиценз за тази футболна 2011/2012 година. Но след като вече губят са длъжни да си платят исканата от Черноморец сума в размер на 550 000 лева. Иначе до колкото знам не би трябвало да им се даде лиценз да играят тази футболна пролет. Край.

Тошко, по договор се дава възможност да се забави всеки транш до 1 месец, като за всеки просрочен ден се дава 0,5% лихва, след което цялата сума става изискуема. След като ЦСКА не е платила до 30.07.2009г. първият транш, то цялата сума е станала изискуема и лихва вече се начислява на цялата сума.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 25 яну 2012 23:57

Аз като им говорих на феновете на ЦСКА , че за Платини ще плащат още много , си мислеха че се бъзикам :mrgreen:
Дори и да приемем , че ЦСКА дължи САМО 170 000 евро по главницата , простата сметка показва че само за тази последна вноска неустойките са ... 170 000 евро х 0.5% на ден което прави
850 евро на ден , което е
25 500 евро на месец или
153 000 евро неустойки само за последната вноска + 102 000 ДДС + 170 000 вноска ....
425 000 евро е минималната сума , която ЦСКА дължи към момента на Черноморец ... и тя расте всеки ден .
п.п Не вярвам някой да ви го е казал ... ама само държавните такси които ЦСКА е платил за насрещните искове са 120 000 лева . 120 000 лева , за да каже съда , че сметките трябва да се плащат . ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 яну 2012 00:01

Бургас,ти чувал ли си за схема и срокове на плащане?И какъв е проблема с Платини - никакъв.Просто на привържениците на Черноморец им отклоняват вниманието от гафа с Анисе и то по толкова елементарен начин.Вместо да се правите на матросовци,техо и без шум вижте първо дали вината не е във вас.Пристастията са си пристрастия,но могат да те направят за срам и смях,когато ги следваш сляпо.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 яну 2012 00:05

гражданин от село написа:Бургас,ти чувал ли си за схема и срокове на плащане?И какъв е проблема с Платини - никакъв.Просто на привържениците на Черноморец им отклоняват вниманието от гафа с Анисе и то по толкова елементарен начин.Вместо да се правите на матросовци,техо и без шум вижте първо дали вината не е във вас.Пристастията са си пристрастия,но могат да те направят за срам и смях,когато ги следваш сляпо.

А ти откъде си сигурен,че вината е във нас! И,че с Анеси има гаф!!И няколко хиляди евро,ако не са ти проблем.....Блазе ти!!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 яну 2012 00:16

За Анисе , мнението на единствения човек , който мога да нарека специалист .

Адвокат Иво Ивков: Казусът "Анисе" е сложен
Може би най-вещият човек по футболно право у нас адвокат Иво Ивков, не пожела да вземе становище по скандала с Анисе Абел, но обясни пред "Тема Спорт" какво би решила ФИФА, ако има "идеален за решаване случай". "Казусът явно е сложен. Ако твърденията на Черноморец са верни - тоест, че играчът е върнал три заплати и въз основа на това ще къса контракта си, това няма как да се случи. Това противоречи на основния правен принцип на договореностите. Трябва да има нещо друго, за да може да се случи подобно нещо. Нека го разгледаме така, за да не излиза, че взимам страната на някой клуб. А това няма и как да стане, защото не съм запознат с документите. Но при "идеален случай", в който имаме договорни отношения между играч (А) и клуб (Б) - не може А да върне взетите пари от Б и да счита договора си за прекратен. Първо - защото така се нарушава договорната стабилност; второ - защото играчът се намира в защитения договорен период от 2 години; трето договорните отношения трябва да се спазват. В кариерата си не съм чувал за практика, според която можеш да върнеш парите си и да разтрогнеш. Досега не е имало подобен случай във ФИФА. Ако казусът е такъв, но не твърдя, че е, последиците са следните - спиране на състезателните права на футболиста; плащане на компенсации на потърпевшата страна; както и наказание на следващия клуб на играча. Тоест следващият клуб на играча се счита за подбудител. Подбудителството не трябва да се доказва във ФИФА, то се взима по презумпция. Казах ви обаче, че случаят може да не е такъв. Може да са използвани различни нюанси в Кодекса на труда, а не по разпоредбите на ФИФА. Тогава казусът става различен", обясни Ивков.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 26 яну 2012 01:20

Четем и цъкаме с език какви "велики" юристи има ЦСКА и как в БФС си правят каквото си искат.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 26 яну 2012 01:22

Искам си Акаунта написа:Аз като им говорих на феновете на ЦСКА , че за Платини ще плащат още много , си мислеха че се бъзикам :mrgreen:
Дори и да приемем , че ЦСКА дължи САМО 170 000 евро по главницата , простата сметка показва че само за тази последна вноска неустойките са ... 170 000 евро х 0.5% на ден което прави
850 евро на ден , което е
25 500 евро на месец или
153 000 евро неустойки само за последната вноска + 102 000 ДДС + 170 000 вноска ....
425 000 евро е минималната сума , която ЦСКА дължи към момента на Черноморец ... и тя расте всеки ден .
п.п Не вярвам някой да ви го е казал ... ама само държавните такси които ЦСКА е платил за насрещните искове са 120 000 лева . 120 000 лева , за да каже съда , че сметките трябва да се плащат . ;)

Моля, моля 120 000 лева са платени за да разберат "великите" юристи на ЦСКА, че не могат да оспорват в съда по този ред. Боже, боже колко мъка има по този свят.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черноморец”