Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Re: Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!

Мнениеот Тони Шумахер » 25 яну 2012 22:22

Сега разбрах , марката на автомобила е виновна за " джедайстването " на г-н Фокс :o :o :o :o

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 22:33

Тони Шумахер написа:Сега разбрах , марката на автомобила е виновна за " джедайстването " на г-н Фокс :o :o :o :o

Що пък марката да е виновна? :? :? Аз със всяка кола карам по един и същ начин, независимо дали съм зад волана на моята кола или някоя друга...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 25 яну 2012 22:39

megan fox написа:
Тони Шумахер написа:Сега разбрах , марката на автомобила е виновна за " джедайстването " на г-н Фокс :o :o :o :o

Що пък марката да е виновна? :? :? Аз със всяка кола карам по един и същ начин, независимо дали съм зад волана на моята кола или някоя друга...

Мирен момко , майтап ! Съвет от по-голям( на години , не като шофьор ) пусни парата....

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 22:41

Тони Шумахер написа:
megan fox написа:

Мирен момко , майтап ! Съвет от по-голям( на години , не като шофьор ) пусни парата....

Още 19 минути, докато я освободя... ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 яну 2012 23:08

megan fox написа:
TodorT написа:Мегън, не ми казвай, че на магистралите не трябва да има ограничения и да стане както в Германия! Бандата ти каза, че дори там има ограничения.... а доколкото съм запознат в Германия има и закон, че магистралите не трябва да имат наклон над определен ъгъл! Ти возил ли си се на немски аутобан ? А на френски ?! Защото аз съм се возил и мога да ти кажа, че тамошните магистрали нямат нищо общо с нашите! Единственото общо е наименованието! Качестовото на асфалта е несравним! Техните първокласни пътища са нашите магистрали общо взето! И това, което казваш, че винаги има време за реакция е НЕМИСЛИМО и глупаво! Има толкова случай, в които просто няма какво да направиш! Най-малкото имаш спирачен път, който зависи от метереологичните условия и състоянието на пътя! И защо трябва да се хвърлям от мост само и само да не блъсна човек ? Защо трябва да се стига до такъв момент да се притеснявам да не блъснеш пешеходец и да взимам крайни мерки ?!? Просто карай умно и се съобразявай с условията! И не разбирам защо се отнасяш едва ли не пренебрежително с пешеходците, при положение, че преди да вземеш книжка и ти си бил такъв, а след години ще станеш пак пешеходец .... :roll:

Да, возил съм се и знам, че нямат нищо общо с нашите! Знам, че са много по-широки, много по-обезопасени и въпреки това смятам, че в Бг не трябва да има ограчение на скоростта на магистралите! Поне за мен да няма! Другите като не могат да карат да ги ограничават! Ама да ми седят точно преди Девня и да дебнат дали карам със 130... няма да я бъде! А ако си мислят, че точно на магистралата ще спра на стоп палка не са познали! Те докато се качат в тъпата си Астра аз вече ще съм заминал далеч напред, да не говорим, че опелчето им няма никакъв шанс срещу Мерцедеса ми! ;)

Мегън, осъзнаваш ли, че по този начин ти си опасен за околните ?! :shock: Как 130 е смешна скорост ?! Даваш ли си сметка какви биха били последствията, недай си Боже, ако стане нещо с такова скорост ? Да не говорим, че по магистралата вече не изпозлват стоп палки, само седят с Астрата и снимат с камера ;)

[offtopic]Към шофьорите: Като има камери карайте внимателно, независимо в коя посока сте! Камерата засича превишена скорост дори ако карате в посоката, към която гледа! Просто ще ви снима колата отзад и пак го отчита като нарушение! ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 25 яну 2012 23:19

megan fox написа:
TodorT написа:Мегън, не ми казвай, че на магистралите не трябва да има ограничения и да стане както в Германия! Бандата ти каза, че дори там има ограничения.... а доколкото съм запознат в Германия има и закон, че магистралите не трябва да имат наклон над определен ъгъл! Ти возил ли си се на немски аутобан ? А на френски ?! Защото аз съм се возил и мога да ти кажа, че тамошните магистрали нямат нищо общо с нашите! Единственото общо е наименованието! Качестовото на асфалта е несравним! Техните първокласни пътища са нашите магистрали общо взето! И това, което казваш, че винаги има време за реакция е НЕМИСЛИМО и глупаво! Има толкова случай, в които просто няма какво да направиш! Най-малкото имаш спирачен път, който зависи от метереологичните условия и състоянието на пътя! И защо трябва да се хвърлям от мост само и само да не блъсна човек ? Защо трябва да се стига до такъв момент да се притеснявам да не блъснеш пешеходец и да взимам крайни мерки ?!? Просто карай умно и се съобразявай с условията! И не разбирам защо се отнасяш едва ли не пренебрежително с пешеходците, при положение, че преди да вземеш книжка и ти си бил такъв, а след години ще станеш пак пешеходец .... :roll:

Да, возил съм се и знам, че нямат нищо общо с нашите! Знам, че са много по-широки, много по-обезопасени и въпреки това смятам, че в Бг не трябва да има ограчение на скоростта на магистралите! Поне за мен да няма! Другите като не могат да карат да ги ограничават! Ама да ми седят точно преди Девня и да дебнат дали карам със 130... няма да я бъде! А ако си мислят, че точно на магистралата ще спра на стоп палка не са познали! Те докато се качат в тъпата си Астра аз вече ще съм заминал далеч напред, да не говорим, че опелчето им няма никакъв шанс срещу Мерцедеса ми! ;)

Значи толкова си се возил.Ясен си ми вече
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 26 яну 2012 00:12

Ало ............спрете се бе..Меган ли ви е виновен на вас бе???? Като карате бараки който с 50км в час не могат да спрат той ли ви е виновен???Меган?? Че се опитва да ви обясни цял ден че не ограниченията са виновни за катастрофите в Бг а МАНТАЛИТЕТА НА ВСИЧКИ БГ ГЪЗАРИ....))) Защото има места и места където истинския шофьор трябва да внимава и многооооооо места където Знаците работят за Куките...??????Ясен ли съм бре хора...ако някой се мисли за такъв)))) Защото до сега като ви чета изказванията имам чувството че се намирам в Детската градина на Виница( за деца с проблеми) ако не знаете това. Така че малко се позамислете кое искам аз и Меган да ви кажем цял ден....Айде лека вечер че Реал ще вземат да бият центъра.))))))

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 26 яну 2012 00:31

Извинявам се....за сведение на пътниците пътуващи с полет до Луната......аз живея 20 г в Германия. Значи да бъда ясен.....В германия на магистрала има ограничения когато се прави ремонт на пътя или времето е лошо. На повечето места няма ограничение............Казвам извън населено място. Така че не се напъвайте а идете на екскурзия и питайте някой полицай. За 20 г като Българин с южняшки темперамент няма нито една глоба и катастрофа. Но не дай си боже да се прибирам от Германия с кола то тогава още от Калотина ме скъсват от глоби до морето. Представяте ли си да караш 2400км без да срещнеш полицай и хоп някаква мишка на пъти ти изскача с палка защото имало ограничение 50 на междуградски път с 300м видимост????? Това какво е според вас??? Или на магистралата за морето която е почти като в Германия да ме спре някакъв жълт смешник щото видиш ли съм бил с 100 а то било ограничение 80км....без да има ремонт без нищо..???? Затова става дума. Знаете ли в Германия колко човека умират на ден в катастрофи....???? не много малко както си мислите ама там има Пътни закони.???? в това е разликата. И всеки ги спазва а не като при нас. ???? Бойко ли ви е виновен или Меган че идва зима и вие се правите на бабаити..???без зимни гуми,без вериги?? Алооо в Австрия хората по 10 дена нямат пътища зимата ама няма блокирани по пътя от ТИРОВЕ и разни други извънземни.....Оправете си манталитета и всичко ще ни е наред. Не се правете че разбирате от всичко и земята се върти около вас...))))) Това ви е проблема ...не аз,Меган или г-н Борисов......Лека))))

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 26 яну 2012 00:42

Patriot написа:Ало ............спрете се бе..Меган ли ви е виновен на вас бе???? Като карате бараки който с 50км в час не могат да спрат той ли ви е виновен???Меган?? Че се опитва да ви обясни цял ден че не ограниченията са виновни за катастрофите в Бг а МАНТАЛИТЕТА НА ВСИЧКИ БГ ГЪЗАРИ....))) Защото има места и места където истинския шофьор трябва да внимава и многооооооо места където Знаците работят за Куките...??????Ясен ли съм бре хора...ако някой се мисли за такъв)))) Защото до сега като ви чета изказванията имам чувството че се намирам в Детската градина на Виница( за деца с проблеми) ако не знаете това. Така че малко се позамислете кое искам аз и Меган да ви кажем цял ден....Айде лека вечер че Реал ще вземат да бият центъра.))))))

Значи за теб е нормално да се кара кола с над 200 км в населено място ?! Така ли да разбирам думите ти ?! И тук не говорим ли за манталитет и за чувсвото на безнаказаност ?! Искаш да кажеш, че дори в населено място е нормално да няма ограничения, защото всичко идва от манталитета ?

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 26 яну 2012 01:17

Не казвам че е нормално да караш с 200км в населено място.....и никога не съм бил фен на такава скорост в населено място !!!!! Но има места в населено място като например отсечката Аспарухов мост във Варна където може спокойно да се кара с 70км ....а не да ми слагат 40-50км. Това искам да кажа. Дано сега ме разберете.....))))))Говоря за Варна защото Меган е от там и негов пример ви давам. Или на изхода за Бургас като свърши моста.....ало 50км ограничение..???за кого бе???? отговор ..за Кукитееее))) И не само в Варна....ами Бургас?? По пътя за Несебър от Бургас с колко км е разрешено...??пак 50км.....Стига се правихте на ухапани от извънземни...)))Това е подтискане на психиката..Спазваш в града и излизах извън населеното място и хоп пак 50км ограничение или 60км..Ами да си купим всички по едно магаре....по бързо ще стигнем до точка Б.)))и няма да има блъснати хора тогава. Да се върнем 80г назад ако искате???? защото на някой не му пука и се прави на Гъзар и всички трябва да сме прецакъни..??? Това искам да обясня.. лека на всички...Реал са велики ама съдията този мач не знаеше къде е)))))))

Върни се в “Свободна зона”