какво мислите за играта на Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: какво мислите за играта на Черно Море
Преди 3 години игра полуфинал за ШЛ,малко ли е?Не се ли усещаш каква глупост написа?ПСВ е от най-големите отбори в Европа.Героична игра на нашите снощи.Малките нямат нищо общо с такива мачове,малките се дънят със слабаците на Европа,защото са такива,малки,страхливци.Търсят оправдания,съперника бил силен,на кво си...снощи излязахме и оказахме решителна съпротива на гранд,на клуб с 59 000 000 евро бюджет!!!Простено ви е,вие по принцип отпадате от много по-слаби отбори,и през ум не ви минава да се хапете с такива като ПСВ.Кротко навеждате галва,5:0,0:3 каквото дойде,само да има милост гранда....ние не сме такива мижитурчици.Ние се казваме Черно Море и сме от Варна.Тея летящите холандци хубаво летяха снощи,но ще видим дали ще летят и в България
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
и мене ме боли за мача от снощи НО не мога да ги разбера феновете на другите отбори наистина има още какво да се желае в играта ни но оставете ни да си мечтаем по-дяволите-както се казва да сме във филма има още един мач в Бургас да мине и той пък тогава ще правим по-обстойни коментари до преди 4-5 години не знаехме дали ще имаме отбор сега сме в Уефа кой го е мислил въобще докарваме силни отбори в България и играем прилично срещу тях имаме един от най-силните отбори в нашето първенство -и повярвайте ми тази година ще берете много по-големи ядове с нас също отбора е много -много финансово стабилен нямаме си все още приличен стадион но и това ще стане така че какво му трябва по-вече на един фен освен да отиде на стадиона и да подкрепи любимия си отбор както ще го направим в Бургас така че моля ви крайните коментари си ги оставете за вас ако си мислите че футболистите не влизат тук и четът темите жестоко се лъжете а от критика за момента нямаме нужда Ще пристигнем в Бургас......................................................нататъка я знаете
със здраве на всички

HASTA DE LA VICTORIA
- LoveAndPeace
- Контакти:
В Бургас 2:0
Успех на Морето

Успех на Морето

Всичко е ясно, Черно Море има шансове, да им пожелаеме успех. Само искам да попитам, ако може някой да ми обясни, защо мача ще се играе в Бургас, а не във Варна? Във Варна няма ли стадиони?
- red dragon
- Контакти:
Браво на моряците!!!!
Всички привърженици на Черно Море трябва да са доволни от постигнатото от техният отбор.
Шансовете са все още големи.
Колкото до коментарите на някои "колеги" че ПСВ не били гранд мога само да кажа: по-добре си гледайте вашия отбор и оставете феновете на Черно Море да мечтаят!
Напълно възможно е и приказката да продължи!!!
УСПЕХ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ В ЕВРОПА!
Всички привърженици на Черно Море трябва да са доволни от постигнатото от техният отбор.
Шансовете са все още големи.
Колкото до коментарите на някои "колеги" че ПСВ не били гранд мога само да кажа: по-добре си гледайте вашия отбор и оставете феновете на Черно Море да мечтаят!
Напълно възможно е и приказката да продължи!!!
УСПЕХ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ В ЕВРОПА!
Абе хора не се заблуждавайте , единственото хубаво нещо в мача е , че паднаха само с 1-0. Не бъдете толкова пристрастни и слепи. Вярно ,че моряците се опитаха да играят футбол , да задържат топката , раздаваха се ама ПСВ просто нямаха ден , иначе имаха поне 4-5 100% положения за гол и само късмета и Пиргов не позволиха да бъде по-голям резултата. Не омаловажавам играта на ЧМ , ама ПСВ са доста по-класен отбор и това си пролича. Успех в реванша
- Sagittarius
Класен са.Впрочем снощи ПСВ изигра със сигурност един от силните си мачове.Да се надяваме да нямат ден в Бургас на 6-ти.1:0 е напълно заличима разлика.Може и случаен гол за нас да влезе.Защо пък не?Помним Йенс Леман какъв левашки гол пусна в Германия на Юрука!Смешен,но стана 0:1,един брилянтен пряк свободен и 0:2!!!Германците им заличихме преднина от 2 гола и победа на наш терен.В сравнение с това,което правихме на Готлиб-Даймлер пасив от 1:0 е направо нищожен аванс.Ще видим,нищо не е решено,нека да не забравяме-домакини сме,колкото и малко да е все пак е предимство.И те са хора,и те бъркат!Крайно време е и късмета да е с нас.В Генуа Сампдория ни бие 1:0 в 90 мин,в Германия Щутгарт ни изравнява с гол в 93 минута,вчера пак 93.Има и някакъв баланс,не може все да сме загърбени от късмета....може би е ударил часът на Кривия за нов гол от центъра 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
-
- Контакти:
mihael написа:Всичко е ясно, Черно Море има шансове, да им пожелаеме успех. Само искам да попитам, ако може някой да ми обясни, защо мача ще се играе в Бургас, а не във Варна? Във Варна няма ли стадиони?
Имаме си стадиони, УБАВЦИ - дето се казва

Също така ни е много готино да се разхождаме по магистралата Вн - Бс през нощите

И те такива работи за стадионите във Варна брат, не, че нямаме, не, че не можем да ги построим, просто не искаме. Кеф ни е така

- valkata_levski
- Контакти:
Тактически много правилен мач.Не се бяха уплашили от противника.
Спасов започва да ми се издига в очите още повече.
Спасов започва да ми се издига в очите още повече.
-
- Контакти:
Helguera написа:Абе хора не се заблуждавайте , единственото хубаво нещо в мача е , че паднаха само с 1-0. Не бъдете толкова пристрастни и слепи. Вярно ,че моряците се опитаха да играят футбол , да задържат топката , раздаваха се ама ПСВ просто нямаха ден , иначе имаха поне 4-5 100% положения за гол и само късмета и Пиргов не позволиха да бъде по-голям резултата. Не омаловажавам играта на ЧМ , ама ПСВ са доста по-класен отбор и това си пролича. Успех в реванша
Не приятелю не, че ПСВ нямаха ден, Илко Пиргов имаше ден, а относно играта на нашите си мисля, че бяха наляли олово в краката и нито умееха да задържат топката, нито им се получаваха комбинациите ( Срещу такъв отбор и то като гости не знам как бихме ги надиграли ).Нека изчакаме все пак мачът в Бургас, всичко може да стане в тази игра ( винаги си представям онзи невероятен финал м/у Ливърпул и Милан ), не вярвах и не чаках чудото, но то дойде. И то дойде само заради това, че едните вярваха в успеха си прекалено много а другите повярваха .......не знам в какво, но им се получи

П.П. Нека и ние да повярваме в нашите момчета и да ги подкрепяме докато играят футбол в Бургас, пък каквото стане. Успех Моряци и победа