Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот BadBoy » 25 яну 2012 21:56

Остават 4 работни дни да подпишете новият спонсорски договор, поне така обяви Иво Тонев
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 25 яну 2012 22:02

BadBoy написа:Остават 4 работни дни да подпишете новият спонсорски договор, поне така обяви Иво Тонев

Тонев обяви, че Батков ще обяви.Тонев не може да носи отговорност и за Батков 8-)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 яну 2012 22:06

те всички са "удари единия, че да падне другия"... Тримата глупаци.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 25 яну 2012 23:05

santiliana написа:те всички са "удари единия, че да падне другия"... Тримата глупаци.

Тонев никак добре не почва в Левски, но ще видим....има още 6 дена до 31 януари...Може пък да направим и някой трансферен удар....

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 яну 2012 23:07

Съвсем съзнателно пускам това мнение в двете найчетени теми във форумът на Левски,през зимата.
Та..да си дойда на думата.Няма да кажа-"Казвах ли ви", защото това ще е най-лесното и най-безболезненото за всички,които вече 3 години се правят на Левскари,на хора,разбиращи от футбол,а всъщност са или слепи и глухи,за да не кажа с посредствено умствено развитие, или просто платени глашатаи на това ръководство на синият клуб.Само човек,нямащ нищо общо с играта футбол,би се прехласвал по политиката на доносника,инжИнера и отскоро-тотаджията.Всеки опит за кретека беше посрещан "на нож",такива като мен ,бяха АНТИЛЕВСКАРИ,ЧОРБАРИ,РАЗБИРАЧИ. Постоянно се говореше за "кредит на доверие", "да подкрепяме отбора и ръководството( ?!) на всяка цена".
Тези хора са готови да продадат синята идея за тридесетте сребърника на адвоката.Тях повече няма да ги коментирам.Ще ги познаете по натрапчивото прилагателно "син",синьо"...в никовете им тук.
Отделям малко внимание и на един друг "феномен".
Няма човек,доставил толкова радост от три години насам,на червенобузите колкото бившият играч на Левски ГИ.С неадекватното си поведение и алчна жажда за власт,но несъзнавайки малките параметри на своята интелигентност ,той е живо олицетворение на думите на Иван Вазов(цитирам по памет)-"Хора с ниски чела и дълбоки джобове"!
С тарикатлъци от селски вечеринки това лице "успиваше" доста голяма част от привържениците на Левски.
Когато и на слепите стана ясно ,че този е интелигентно недостатъчен,то се заигра нова пиеса и дори с нов главен герой.Човекът от Надежда и неговият мистичен покровител от браДският Съветски съюз.Лошото е ,че драматургът и режисьорът и, бяха още по некадърни от предишните..Няма да се нръщам на фактите,които всички знаем отлично.
В хора на девойките неистово припяваха и журналистите от т.н. "сини медии"
Залагайки на фалцета,поради неговата дразнеща острота и предизвикваща моментно оглушаване на слушателя,те обясняваха,колко "търпелива,но отговорна и качествена е работата на ръководството на синият клуб"
Имам много неща да кажа още,защото голяма част от главните действащи лица и миманса в тази оперетка познавам лично.Но просто ми писна да повтарям-"Картаген трябва да бъде унищожен".
Който разбрал,разбрал.
п.п. Мислите ми са неподредени ,но идват от сърцето ми.От сърцето,което тупти под една или друга форма с ЛЕВСКИ вече близо 50 години.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 яну 2012 00:29

фифи перото написа:Съвсем съзнателно пускам това мнение в двете найчетени теми във форумът на Левски,през зимата.
Ще ги познаете по натрапчивото прилагателно "син",синьо"...в никовете им тук.
.

Друг със " синьо " няма... Сиреч аз трябва да отговарям-така да бъде. Написаното отгоре е глупост, която не съм поддържал.А това, което предстои е нещо, което тепърва ще видим. Много плач за нищо-но има един епизод в " Пътят към София", който ще си запазя правото да сложа тук, когато му дойде времето!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 26 яну 2012 09:19

Понеже видях, че минахте от спорта към културата мога само да кажа ,че ти явно си отявлен фен на " В очакване на Годо" от Самюел Бекет.За по-младата и нечетяща за съжаление аудитория ще си позволя да пусна една кратка анотация за това фундаментално произведение.Този текст е много показателен за моментното положение в Левски

Двама души чакат до едно дърво. Чакат някой си Годо. Говорят си. Идват още двама, говорят и те, после си отиват. Продължава очакването на Годо. Но кой е Годо? Така ли се нарича? Ще дойде ли? И има ли го изобщо?

"Винаги намираме нещо, за да си даваме вид, че съществуваме* - заявява един от героите,тази реплика охарактеризира много точно действията на синьото ръководство, по- точно казано имитацията на действие докато чакаме Годо-под Годо разбирай митичния спонсор ,Месията или както там го наричате.Не е ли време да прочетете една друга приказка от Х.К. Андерсен в която на финала едно дете се провиква "Кралят е гол!!!

Благодаря, за вниманието!Надявам се , че не съм обидил никой!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 яну 2012 12:18

Синьо сърце написа:
фифи перото написа:Съвсем съзнателно пускам това мнение в двете найчетени теми във форумът на Левски,през зимата.
Ще ги познаете по натрапчивото прилагателно "син",синьо"...в никовете им тук.
.

Друг със " синьо " няма... Сиреч аз трябва да отговарям-така да бъде. Написаното отгоре е глупост, която не съм поддържал.А това, което предстои е нещо, което тепърва ще видим. Много плач за нищо-но има един епизод в " Пътят към София", който ще си запазя правото да сложа тук, когато му дойде времето!

Правя едно уточнение, а на теб Синьо сърце, дължа извинение.Дано го приемеш.

Уточнението е,че прилагателното "син" е на един "близък" нам език...почти роден вече. ;) :lol:
Те си знаят.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 яну 2012 12:19

:) Момчета кой ще вкарва... Ако не се намери, довечера започвам аз :lol:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 яну 2012 13:19

Аз пак да си кажа ...
НЕ СЪМ ПРИТЕСНЕН !
Ама никак ...

Другите НЯМАТ по-добри футболисти от нас ...
Дори и без селекция, Левски ще е най-силният отбор в България тази година !
Но въпроса е, че за Европа ще са нужни няколко човека на конкретни постове, които определено ще трябва да са поне класа на хората, които към момента ( и през пролетният дял ) ще заемат тези позиции.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”