Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА подписа с играч на Удинезе

Мнениеот Кашчей » 25 яну 2012 20:52

Червени_шампиони написа:
PFC Litex написа:
Gil-galad написа:Абе нали нямало квоти за чужденци извън ЕС...досега селекция от 4-ма извън ЕС(долкото аз знам, моля да ме поправите ако бъркам)... :) Не че има нещо лошо, дано се окажат качествени и да играят добре през пролетта :)

То тези новите вероятно имат ЕС гражданство.
Иначе този Белек за колко време е наема, защото с тези наеми си е нож с две остриета, нито печелиш от него в евентуален бъдещ трансфер, а като стане основна фигура и отборът чиято собственост си го вземе и оставаш с празни ръце и дупка на поста на който е играл

До декември е наема, ако не се бъркам.

Доколкото знам, под наем футболист се преотстъпва в рамките на един спортен сезон.Може и да бъде продължен, но с нов договор, след края на сезона.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ЦСКА подписа с играч на Удинезе

Мнениеот Tommi » 25 яну 2012 20:58

Кашчей написа:
Червени_шампиони написа:
PFC Litex написа:То тези новите вероятно имат ЕС гражданство.
Иначе този Белек за колко време е наема, защото с тези наеми си е нож с две остриета, нито печелиш от него в евентуален бъдещ трансфер, а като стане основна фигура и отборът чиято собственост си го вземе и оставаш с празни ръце и дупка на поста на който е играл

До декември е наема, ако не се бъркам.

Доколкото знам, под наем футболист се преотстъпва в рамките на един спортен сезон.Може и да бъде продължен, но с нов договор, след края на сезона.

Може до три сезона.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

dakata9
Контакти:

Лео Белек искан от Тотнъм

Мнениеот dakata9 » 25 яну 2012 21:11

http://www.livesport.bg/Senzatsiya--TSS ... elek-53251

За този интерес наистина се пишеше в сайта на Тотнъм !!! Този играч игра за последно титуляр на 18.01.2012 при загубата на АЕК от ПАОК,така че няма да има нужда от подготовка!!! Определено си мисля,че сформираното нападателно каре,в лицето на Белек,Присо,Анисе и Мораес има значително по-голям потенциал от играчите,които бяха продадени!Дано успеят да се обиграят!Да не забравяме,че и Платини е все още в отбора!!!

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Re: Лео Белек искан от Тотнъм

Мнениеот baerba1995 » 25 яну 2012 21:23

dakata9 написа:http://www.livesport.bg/Senzatsiya--TSSKA-pretsaka-Totnam-za-Leo-Belek-53251

За този интерес наистина се пишеше в сайта на Тотнъм !!! Този играч игра за последно титуляр на 18.01.2012 при загубата на АЕК от ПАОК,така че няма да има нужда от подготовка!!! Определено си мисля,че сформираното нападателно каре,в лицето на Белек,Присо,Анисе и Мораес има значително по-голям потенциал от играчите,които бяха продадени!Дано успеят да се обиграят!Да не забравяме,че и Платини е все още в отбора!!!

+1 остава да вземем един добър централен защитник, ляв бек и градивен халф и сме готови! :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Лео Белек искан от Тотнъм

Мнениеот POPCORN » 25 яну 2012 21:23

в нападение и есента не бяхме зле, обаче трявба добри защитници и халфове :)
http://livesport.bg/Senzatsiya--TSSKA-p ... elek-53251
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот dreben23 » 25 яну 2012 21:31

Честито, този играч не вярвах да дойде при нас, защото снощи четох, че действително е искан от Тотнъм! Дано не се окаже куц като 15 милионния Зезиньо, хаха. Има Господ! Снощи се скъсаха да плюят по ЦСКА, а то каква бомба излезе- куц, хаха. Освен това намерих в един италиански сайт и следващия трансфер под наем, но все пак още не е окончателно и ще го запазим в тайна. Добра селекция, но ще им трябва сработване. Дано запазим и Мишел Платини, защото е комплексен играч! Поздравления за Титан,че правят всичко възможно да ни зарадват!
[offtopic]Точно защитник е следващият, само дано не се обърка нещо в последния момент. /offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 яну 2012 21:33

Нашите журналисти са уникални тикви, няма толкова малоумни заглавия на материалите им, да погледнат големите западни медии как го правят и да се учат бе, като почнат с това сензация, извънредно за някакви новинки направо му се присира на човек.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 яну 2012 21:34

аз досега съм доволен от селекцията...не се взима кой да е и на кило...взимат се не лоши футболисти.дано да се сработят , за да може да покажат потенцяла си :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 яну 2012 21:39

BadBoy написа:Нашите журналисти са уникални тикви, няма толкова малоумни заглавия на материалите им, да погледнат големите западни медии как го правят и да се учат бе, като почнат с това сензация, извънредно за някакви новинки направо му се присира на човек.
и
Напълно грешиш, почти всяка статия на запад започв с Официално, сензация и др. такива епитети. Така че нашите преписват. :D Говоря за вестници основно.
[offtopic]Забравих за ексклузивно, хаха[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 яну 2012 21:46

POPCORN написа:аз досега съм доволен от селекцията...не се взима кой да е и на кило...взимат се не лоши футболисти.дано да се сработят , за да може да покажат потенцяла си :)
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Архив”