A сега какво става с нападението в Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: A сега какво става с нападението в Левски?

Мнениеот santiliana » 25 яну 2012 20:38

sslevski написа:100% правилно действие от страна на клуба.Ако иска Кристияно Роналдо да е като няма да го има 2 месеца и ще се появи за последните 3 мача за какво ти е?Аз се радвам на това професионално решение.Както се споменава по горе водещите отбори от Англия нямат нито един трансфер до този момент, така че какъв е проблема не знам?Не драматизирайте чак толкова много.За мен Костов продължава да работи професионално.Ако има пари в клуба винаги може да се избере друг нападател от същия ранг, а да не кажа и по добър.Така че моля ви без ДРАМИ!!!

я пак, че нещо се изгуби в увертюрата...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 25 яну 2012 20:40

Гордо знаме ни е Гонзо, с Батков ще вървим напред 8-)

Ти не усещаш ли, че ставате за смях и на къртиците под земята?!?

Жал ми е за теб. Личи си, че целия си изтъкан от комплекси. Само "храниш", а сигурно не знаеш къде ни се намира стадиона. И все пак: дай някакво мнение за решаване на проблема или ти е по-лесно да мрънкаш е така, за спорта :?:

Стадионът ви е в София, на ул. Тодорини кукли, но аз там работа нямам.Виж, мнение мога и да имам, по абсолютно всяка тема, пусната в този форум.Дали е правилно или не, е друг въпрос!А фактът, че ставате за смях постоянно не съм го открил аз.

Сори, че те сбърках. По принцип ви надушвам от далече, тебе не можах. Обаче явно за комплексите съм прав - щом след като си разпродадохте половината отбор, другата половина е доказано допингирана, крадете играчи на поразия всеки трансферен прозорец, плюс това че дължите пари на половината "А" ПФГ, и на няколко отбора от по-долните дивизии (озовали се там "благодарение" на вашия отбор), като добавим и пропадналата ви подготовка в Испания, както и разцеплението в агитката ви, ти все пак реши да се занимаваш с проблемите на Левски. Що за човек си, тогава?! :o :) :) :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от headhunter на 25 яну 2012 20:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 яну 2012 20:45

headhunter написа:

Жал ми е за теб. Личи си, че целия си изтъкан от комплекси. Само "храниш", а сигурно не знаеш къде ни се намира стадиона. И все пак: дай някакво мнение за решаване на проблема или ти е по-лесно да мрънкаш е така, за спорта :?:

Стадионът ви е в София, на ул. Тодорини кукли, но аз там работа нямам.Виж, мнение мога и да имам, по абсолютно всяка тема, пусната в този форум.Дали е правилно или не, е друг въпрос!А фактът, че ставате за смях постоянно не съм го открил аз.

Сори, че те сбърках. По принцип ви надушвам от далече, тебе не можах. Обаче явно за комплексите съм прав - щом след като си разпродадохте половината отбор, другата половина е доказано допингирана, крадете играчи на поразия всеки трансферен прозорец, плюс това че дължите пари на половината "А" ПФГ, и на няколко отбора от по-долните дивизии (озовали се там "благодарение" на вашия отбор), като добавим и пропадналата ви подготовка в Испания, както и разцеплението в агитката ви, ти все пак реши да се занимаваш с проблемите на "Левски".

В свободен форум, като този, мога да се занимавам с каквото ми харесва.На теб, като не ти харесва написаното от мен, просто не го четеш.А вие, вместо да се засрамите, че имате такива кухи лейки за шефове, дирите кусур на тези, които ви кажат истината в очите.

ПП-И ЦСКА ми е през там, през където ми е Левски, та си го слагам на дедовия това твое виждане за клубните ми пристрастия!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 25 яну 2012 20:48

Кашчей написа:
headhunter написа:

Сори, че те сбърках. По принцип ви надушвам от далече, тебе не можах. Обаче явно за комплексите съм прав - щом след като си разпродадохте половината отбор, другата половина е доказано допингирана, крадете играчи на поразия всеки трансферен прозорец, плюс това че дължите пари на половината "А" ПФГ, и на няколко отбора от по-долните дивизии (озовали се там "благодарение" на вашия отбор), като добавим и пропадналата ви подготовка в Испания, както и разцеплението в агитката ви, ти все пак реши да се занимаваш с проблемите на "Левски".

В свободен форум, като този, мога да се занимавам с каквото ми харесва.На теб, като не ти харесва написаното от мен, просто не го четеш.А вие, вместо да се засрамите, че имате такива кухи лейки за шефове, дирите кусур на тези, които ви кажат истината в очите.

ПП-И ЦСКА ми е през там, през където ми е Левски, та си го слагам на дедовия това твое виждане за клубните ми пристрастия!

И аз теб си те слагам на дедовия. От кой отбор си, да видим ваще шефове дали не са по-кухи?! Или те е срам да си кажеш...

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 25 яну 2012 20:54

santiliana написа:
svence написа:Нали ако искаш да си купиш кола(примерно) и я видиш на снимка, ще ти я представят в най-добра светлина, но като я видиш на живо и се окаже с прогнил кош, мисля че няма да я купиш.

като искам да си взимам кола, отивам да я огледам с очите си. Да видя каква е на живо. На снимка е едно, в действителност- съвсем друго. Ти кола от снимка ли ще си вземеш? Не ми се вярва. Но явно шефовете на Левски са единствените, действащи "чрез снимков материал"

Защо ми повтаряш поста?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 яну 2012 20:58

Отдавна ви споделих едно предложение viewtopic.php?p=2876755#p2876755
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 яну 2012 21:02

headhunter написа:
И аз теб си те слагам на дедовия. От кой отбор си, да видим ваще шефове дали не са по-кухи?! Или те е срам да си кажеш...

НаЩе :mrgreen: шефове са по-кухи и от ваЩе, но поне не се напъват да ставаме шампиони и носители на купата, което пък ни предпазва от байганьовщината, която е така характерна за вас, от 3-4 години. 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 25 яну 2012 21:07

BadBoy написа:Отдавна ви споделих едно предложение viewtopic.php?p=2876755#p2876755

Има добра статистика в латвийското, което едва ли е кой знае колко по-различно от нашето първенство. Вече е друг въпроса дали ще допадне на треньора, дали е ще е подходящ за налагания от Костов стил. На мен лично най-много ми хареса юношата на Реал Мадрид, който сега играе в Кипър. Мисля, че Гонсало Гарсия се казваше момчето - комбинативен, техничен, с добър удар от далеч, нелоша игра с глава, а явно може и да вкарва, което означава, че притежава и известен нюх.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 яну 2012 21:09

Кашчей написа:
headhunter написа:

тук съм съгласен с Кашчей. Това, че си имаме едни от най-кухите кратуни в България, е абсолютен и доказан многократно вече факт. И никой не ни е виновен, за щуротиите, сътворени от тези неуметници. Би трябвало да имаме малко и срам, а не да се пъчим и все друг после да ни виновен за неуспехите...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”