Има футболисти, на които от първия мач още им личи дали стават или не стават. Признавам, че Илчев като се контузи бях притеснен относно това дали Илко Пиргов ще успее да се справи. Но още след първия мач видях класа и се успокоих, бях сигурен, че няма да бъде дупка и му трябва единствено игрова практика, за да стане наистина това, което ни се иска

И мисля, че вече го показва..... след като няма допуснат гол и то още от първия си мач за отбора насетне. Надявам се да продължава да играе толкова добре и да е стабилен, въпреки че е ясно все някога, че ще му отбележат. Дано да не бъде срещу ПСВ и следващия съперник в ЕКТ, а Черноморец Бургас примерно.

Разбира се, за добрите статистики на нашите вратари е ясно, че трябва да се отдаде заслуженото и на защитата, а и на халфовата линия и дори на нападателите, които се връщат да помагат в дефанзивен план, когато има нужда. Както и играта ни в нападение участват почти всички

Лично аз съм много доволен от отбора и работата на Никола Спасов, дано никога не ме разочарова