Pupper_ написа:За да спечелим титлата след три години, трябва още следващия сезон да сме в борбата за първото място. Това ще свали напрежението от отбора. Дори една купа като КК, ще даде необходимия манталитет на отбора. След добрите игри пролетта, очаквах повече още за този сезон, но явно нещата не се получиха. Все пак сезона в Англия е непрогнозируем до последния кръг. Докато има мат. надежда да сме в Топ4, нищо не е загубено. Моята прогноза е 1 и 2 двата манчестъра, 3 и 4 ние и Чесли

Kak пък виждаш още следващия сезон да сме в борбата за титлата с тия куци коне бе ? Непрогнозируем бил сезона.Аз пък ти прогнозирам още от сега, че на 1000000 % ще сме аут от топ 5 даже ! А толкова беше простичко ,след като разполагаш с такъв феноменален играч, като Суарес, просто трябваше да му сложи един подобен като стил до него играч и един креативен халф (тъй като Джерард беше контузен) зад тях и щеше да мачкаме всичко.А той ми взе тия глупаци .
Не искали класните играчи при нас ...пълни глупости ...Суарес как дойде? ..при това беше още по зле положението тогава..да не би той да не е класен ? Просто няма кой да ги поиска момчета ...това е истината ! Човека няма поглед върху съвременния футбол и е влюбен в тия куци коне .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.