Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 19:05

MCMXIII написа:
megan fox написа:
MCMXIII написа:Спирките на "Цариградско", да ги освободим ли?

Ако не искате да има смъртни случаи... Избора е ваш!
Има един лаф: "Който го е страх от мечки, да не ходи в гората!" Е по същата тази логика..., който го е страх да не го блъсне кола да си седи вкъщи!

П.П. Като пешеходец 5 пъти ме е блъскала кола, като колоездач още 2 пъти! Така че отлично знам какво е да си от другата страна, знам какво е да те насметат и да си потрошен, така че Take it easy! ;)

Когато си във форма, можеш да напишеш N на брой глупсти :shock: Изводът е, че не стваш за пешеходец, велисопедист и май за шофьор.

Не, просто имам баси "късмета" да попадам все на такива на "кадърни" шофьори, но поне имам и супер сериозен късмет, че винаги оцелявам. Въпреки, че последният път като ми се случи нещо такова беше Август 2007-а и резултата за мен бе счупен ляв крак, 8 спукани ребра и множество охлузвания...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 19:07

fcb_bg написа:Ееее, тоя Мегън няма умиране и да го стрелят с балистични ракети, ей! :mrgreen:

Само, ако се видим ще разбереш колко си прав. Така и да ти кажа няма да ми повярваш, трябва да видиш белезите сам! Прострелван съм 2 пъти!

Хората се смеят като кажа на шега, че съм безсмъртен, но колкото повече такива неща ми се случват, толкова повече почвам да се питам дали в действителност е шега...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 яну 2012 19:09

Само Мегъна може да победи Чък Норис :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 19:10

MCMXIII написа:Само Мегъна може да победи Чък Норис :)

Това не е напълно вярно. ;) И Брус Лий можеше, но той вече изтърси праха от комбаната :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 яну 2012 19:12

Ако наистина толкова пъти си лъгал смъртта и си минал метър, наистина си голям късметлия.
Приеми, че пешеходците не са от твоя вид.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 19:14

fcb_bg написа:Ако наистина толкова пъти си лъгал смъртта и си минал метър, наистина си голям късметлия.
Приеми, че пешеходците не са от твоя вид.

Когато имаш път към Варна обади се. Ще излезем да пием по някоя бира, ще ти покажа белезите, ще взема и някой свидетел с мен да потвърди, че не лъжа и сам ще прецениш дали съм късметлия или не. :)

И да, пешеходците не са от моя вид. Но вината за това нещо не е моя. ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 яну 2012 19:17

Запазвам си правото, да знаеш. Ма на кръчмата ще 'одим с тахи! :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 19:19

fcb_bg написа:Запазвам си правото, да знаеш. Ма на кръчмата ще 'одим с тахи! :lol:

Разбира се! Никога не карам пил! Може само една бира да съм изпил, но не сядам зад волана поне докато не мине един час! - принцип ми е това!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 яну 2012 19:23

megan fox написа:
fcb_bg написа:Запазвам си правото, да знаеш. Ма на кръчмата ще 'одим с тахи! :lol:

Разбира се! Никога не карам пил! Може само една бира да съм изпил, но не сядам зад волана поне докато не мине един час! - принцип ми е това!

Ма не е заради бирата, за отиването също. :lol:
отивам да видя брояча на "Ел Мундо Депортиво" колко показва до началото на мача. Пък и нещо ново дали има...

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 яну 2012 19:46

megan fox написа:Където 130, там и 140! И без това никой не спазва ограниченията на скоростта и всеки, който има по-мощна кола на магистралата го нарушава! Неопитните шофьори и тъпите джигиди, без значение от ограничението на скоростта си карат с колкото им скимне и правят глупости на пътя!

Аз лично приветствам тази промяна! Най-после ББ да направи нещо смислено! Това е 130 беше смешна скорост като ограничение! Аз лично съм в България да стане като в Германия, където няма ограничения по магистралите! Ако имаш хубава кола, която вдига 200+ и можеш да караш защо не? ;)

Изобщо не си прав за неопитните шофьори. Това как караш зависи от твоето възпитание и от това дали имаш глава на раменете си или си пълен идиот, който не цени човешкият живот

Как може да казваш, че 130 е смешна скорост? Пътищата не са за състезания, а за да достигнеш от точка А до точка Б. Освен това колко човека в България имат надеждни коли, които могат да стоят стабилно на пътя с 200+ км/ч? Малко бъркаш формула 1 и обикновеното шофиране. Нали се сещаш също, че ако се блъснеш с 200 си умрял или ще убиеш някого, докато ако караш със 120 примерно имаш повече време за реакция, а и колата пред теб има време за реакция.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”