Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!

Мнениеот pomiqrat » 25 яну 2012 18:31

MCMXIII написа:
megan fox написа:Съветвам ви да отидете до Пирея - гетото на Атина да видите как са го решила там този въпрос! Стигаш до булеварда, който трябва да пресечеш и хоп изненада - има есклатори! Стъпваш на ескалатора, той почва да те издига по надлеза над пътя за пешеходци и изобщо не ти се налага да чакаш да спре движението, за да пресечеш! ;) Така това досадно стадо пешеходците изобщо не пречат на шофьорите! И като цяло булевардите трябва да са оградени и пешеходците да не могат да достигат до тях! Или да пресичат през подлези, или с надлези (дали ще са със стълби или ще са с ескалатори, все ми е тая). Но на булевардите да не могат да изскачат пешеходци!

Ти по- гнусна дестинация от Гърция не можа ли да избереш :shock: Във всяка една нормална държава е така, пешеходниците не пресичат булевардите, магистралите също. Подлези има и в София, Пловдив че и на други места.

megan fox написа:Ами те какво изобщо търсят на пътя? Има си тротоари, подлези и светофари... защо само се чудят под коя кола да се наврат?! Баси камикадзетата!

Младите хора от Свиленград бяха пометени на тротоар. Шофьорът май ебил жив и здрав т.е. не е имал катастрофи дотогава.

Гнусната държава е по напред от високо цивилизованата. Ходете на доктори, моля ви.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 яну 2012 18:33

Да спориш с адвокат не е работа. Накрая ще взема и аз да повярвам ,че всичко си е нормално.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 18:33

MCMXIII написа:
megan fox написа:Точно затова дадох този пример! Че след като в това гето могат да го направят и са го направили хората, защо същото да не стане и у нас? ;)

Това като е направено, там с 200 км./ч. ли се кара или трябва да напишеш нещо? По- сериозно, де ;) Тук никой не псува Барселона.

Абе да ти кажа честно бях ужасен от организацията на движението по пътищата в Гърция, а шофьорите там са кошмарни.

А това, че веднъж съм си позволил да карам с 208 км/ч във Варна..., не означава, че винаги карам с толкова. И не, че нещо може да ме оправдае, но обстоятелствата наистина го налагаха! А на Аспарухов мост, където развих въпросната скорост просто няма от къде да ми излезе пешеходец. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 яну 2012 18:33

Винаги има време за реакция, ВИНАГИ! Трвбва да си пълен кретен да не можеш да реагираш.

Мегън,спирачният път за тебе не важи,нали?! ;)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 яну 2012 18:33

megan fox написа:
smoothc написа:
Дреме ми! Не се гордея с това, но по улиците на Варна съм си позволявал да карам и с над 200 км/ч! Никого не съм блъснал обаче! Винаги има време за реакция, ВИНАГИ! Трвбва да си пълен кретен да не можеш да реагираш.

Мегън,това е най-безумният и безотговорен коментар,който съм чел в този форум :oops:

Еми шанс. Явно на мен се е паднала "честта" да го произнеса... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Честито и от мен! Виждам,че си в настроение, довечера ще има ли дузпи на Ноу Камп :) :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 25 яну 2012 18:34

pomiqrat написа:Поредната хейтърска тема. Ало, ограничение на скоростта по магистралите не трябва да има, а това +10 е смешно. Който си кара с 200 ще продължи да кара с толкова, а тези които спазват ограниченията ще продължат да си карат със 100. Много ми е мъчно за всички мислещи като автора на темата.

Мегън ти да не се клонираш? :) Шегата на страна ! + 10 не са проблем + 30 +40 +50 ето ти истински проблем + безотговорни шофьори + липса на контрол + лоши пътища! Всяка сутрин като пусна ТВ и едно от първите неща за който информират е брой загинали през денонощието при автомобилни катастрофи! И докато това е водеща новина в БГ медиите всяко увеличение на скоростта ще е пагубно!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 18:38

smoothc написа:
Винаги има време за реакция, ВИНАГИ! Трвбва да си пълен кретен да не можеш да реагираш.

Мегън,спирачният път за тебе не важи,нали?! ;)

Просто ако трябва завиваш настрани. Ако трябва се забиваш в дърво, стена, изхвърчаш от мостта, ако си на мост..., но няма да убиеш никого! Това, че ти си решил да хвърчиш на пътя не означава, че трябва да убиваш и околните! Ако някой ти излезе на пътя... правиш всичко по възможностите ти, за да го избегнеш и да не го убиеш, а ти ако умреш - умреш - никой не те е карал да караш толкова бързо!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 18:38

MCMXIII написа:Честито и от мен! Виждам,че си в настроение, довечера ще има ли дузпи на Ноу Камп :) :)

[offtopic]Не, ще ги бием отново! ;) :twisted:[/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 яну 2012 18:40

child in time написа:
pomiqrat написа:Поредната хейтърска тема. Ало, ограничение на скоростта по магистралите не трябва да има, а това +10 е смешно. Който си кара с 200 ще продължи да кара с толкова, а тези които спазват ограниченията ще продължат да си карат със 100. Много ми е мъчно за всички мислещи като автора на темата.

Мегън ти да не се клонираш? :) Шегата на страна ! + 10 не са проблем + 30 +40 +50 ето ти истински проблем + безотговорни шофьори + липса на контрол + лоши пътища! Всяка сутрин като пусна ТВ и едно от първите неща за който информират е брой загинали през денонощието при автомобилни катастрофи! И докато това е водеща новина в БГ медиите всяко увеличение на скоростта ще е пагубно!

Явно не можеш да разбереш, че това го правят хора, които не спазват ограниченията на скоростта и на които шофирането не им се отдава.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 18:41

child in time написа:

Разбери, че дори всички да караме със 60 пак ще има смъртни случаи по пътищата. Да ще бъдат много по-малко, но пак ще има.

И в случая не става въпрос да се кара със 100+ в градовете, а по магистралите, където няма пешеходци! А повечето смъртни случаи стават в градовете!

Върни се в “Свободна зона”