Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 18:23

fcb_bg написа:
megan fox написа:
Ами те какво изобщо търсят на пътя? Има си тротоари, подлези и светофари... защо само се чудят под коя кола да се наврат?! Баси камикадзетата!

Това ела и го обясни на една позната, която на пешеходна пътека беше пометена със 120. Цяло чудо, че е оцеляла, ама то сега нейното не е живот. Камикадзета пешеходци не знам да има, виж шофьори да. ;)

Шанс. И аз съм виждал как джигит опитващ се да се прави на интересен взима завой с висока скорост и ръчна спирачка, съответно изпусна контрол над колата и помете хората на спирката, дори имаше смъртен случай, но не всички са такива олигофрени зад волана. Това, че карам бързо, не означава, че съм джигит и се опитвам да прегазя всичко, което мърда! Това не е "Кармагедон"!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 яну 2012 18:24

megan fox написа:Съветвам ви да отидете до Пирея - гетото на Атина да видите как са го решила там този въпрос! Стигаш до булеварда, който трябва да пресечеш и хоп изненада - има есклатори! Стъпваш на ескалатора, той почва да те издига по надлеза над пътя за пешеходци и изобщо не ти се налага да чакаш да спре движението, за да пресечеш! ;) Така това досадно стадо пешеходците изобщо не пречат на шофьорите! И като цяло булевардите трябва да са оградени и пешеходците да не могат да достигат до тях! Или да пресичат през подлези, или с надлези (дали ще са със стълби или ще са с ескалатори, все ми е тая). Но на булевардите да не могат да изскачат пешеходци!

Ти по- гнусна дестинация от Гърция не можа ли да избереш :shock: Във всяка една нормална държава е така, пешеходниците не пресичат булевардите, магистралите също. Подлези има и в София, Пловдив че и на други места.

megan fox написа:Ами те какво изобщо търсят на пътя? Има си тротоари, подлези и светофари... защо само се чудят под коя кола да се наврат?! Баси камикадзетата!

Младите хора от Свиленград бяха пометени на тротоар. Шофьорът май ебил жив и здрав т.е. не е имал катастрофи дотогава.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 25 яну 2012 18:24

megan fox написа:
fcb_bg написа:Квото и да ми говориш Мегън, работата е ясна - човешкото тяло не може да пребори ламарината. Затова шофирането е голяма отговорност.
Пък к'ви са тия стада, ограждения дето ги измисли... :? Пак изпушваш, братче.

Дреме ми! Не се гордея с това, но по улиците на Варна съм си позволявал да карам и с над 200 км/ч! Никого не съм блъснал обаче! Винаги има време за реакция, ВИНАГИ! Трвбва да си пълен кретен да не можеш да реагираш. Изскачало ми е цигане на пътя, когато карах с 80 км/ч... просто дръпнах ръчната и завъртях колата на място, за да не го ударя. Да, ест имаше риск за мен - друг шофьор да се натресе в мен, но детето остава невредимо! ;)

И както казах по подобен начин се получи единственото ми ПТП. Изскача малко дете на пътя да си гони топката, аз скачам на спирачките и спирам, без да го ударя, но дебила зад мен изобщо не реагира и спря отгоре ми!

Чукай на дърво...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 яну 2012 18:25

Поредната хейтърска тема. Ало, ограничение на скоростта по магистралите не трябва да има, а това +10 е смешно. Който си кара с 200 ще продължи да кара с толкова, а тези които спазват ограниченията ще продължат да си карат със 100. Много ми е мъчно за всички мислещи като автора на темата.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 18:26

MCMXIII написа:
megan fox написа:Съветвам ви да отидете до Пирея - гетото на Атина да видите как са го решила там този въпрос! Стигаш до булеварда, който трябва да пресечеш и хоп изненада - има есклатори! Стъпваш на ескалатора, той почва да те издига по надлеза над пътя за пешеходци и изобщо не ти се налага да чакаш да спре движението, за да пресечеш! ;) Така това досадно стадо пешеходците изобщо не пречат на шофьорите! И като цяло булевардите трябва да са оградени и пешеходците да не могат да достигат до тях! Или да пресичат през подлези, или с надлези (дали ще са със стълби или ще са с ескалатори, все ми е тая). Но на булевардите да не могат да изскачат пешеходци!

Ти по- гнусна дестинация от Гърция не можа ли да избереш :shock: Във всяка една нормална държава е така, пешеходниците не пресичат булевардите, магистралите също. Подлези има и в София, Пловдив че и на други места.

Точно затова дадох този пример! Че след като в това гето могат да го направят и са го направили хората, защо същото да не стане и у нас? ;)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 25 яну 2012 18:27

megan fox написа:
fcb_bg написа:Квото и да ми говориш Мегън, работата е ясна - човешкото тяло не може да пребори ламарината. Затова шофирането е голяма отговорност.
Пък к'ви са тия стада, ограждения дето ги измисли... :? Пак изпушваш, братче.

Дреме ми! Не се гордея с това, но по улиците на Варна съм си позволявал да карам и с над 200 км/ч! Никого не съм блъснал обаче! Винаги има време за реакция, ВИНАГИ! Трвбва да си пълен кретен да не можеш да реагираш. Изскачало ми е цигане на пътя, когато карах с 80 км/ч... просто дръпнах ръчната и завъртях колата на място, за да не го ударя. Да, ест имаше риск за мен - друг шофьор да се натресе в мен, но детето остава невредимо! ;)

И както казах по подобен начин се получи единственото ми ПТП. Изскача малко дете на пътя да си гони топката, аз скачам на спирачките и спирам, без да го ударя, но дебила зад мен изобщо не реагира и спря отгоре ми!

Не знам на каква възраст си но всички твои мисли ми идват като на 15 годишен излезнал току що от поредния NFS или GTA! Дано Господ те пази и тези около теб също!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 яну 2012 18:27

Дреме ми! Не се гордея с това, но по улиците на Варна съм си позволявал да карам и с над 200 км/ч! Никого не съм блъснал обаче! Винаги има време за реакция, ВИНАГИ! Трвбва да си пълен кретен да не можеш да реагираш.

Мегън,това е най-безумният и безотговорен коментар,който съм чел в този форум :oops:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 18:27

pomiqrat написа:Поредната хейтърска тема. Ало, ограничение на скоростта по магистралите не трябва да има, а това +10 е смешно. Който си кара с 200 ще продължи да кара с толкова, а тези които спазват ограниченията ще продължат да си карат със 100. Много ми е мъчно за всички мислещи като автора на темата.

Еми точно това се опитвам да обясня през цялото време, ама не искат да го проумеят!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 яну 2012 18:28

megan fox написа:Точно затова дадох този пример! Че след като в това гето могат да го направят и са го направили хората, защо същото да не стане и у нас? ;)

Това като е направено, там с 200 км./ч. ли се кара или трябва да напишеш нещо? По- сериозно, де ;) Тук никой не псува Барселона.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 18:30

smoothc написа:
Дреме ми! Не се гордея с това, но по улиците на Варна съм си позволявал да карам и с над 200 км/ч! Никого не съм блъснал обаче! Винаги има време за реакция, ВИНАГИ! Трвбва да си пълен кретен да не можеш да реагираш.

Мегън,това е най-безумният и безотговорен коментар,който съм чел в този форум :oops:

Еми шанс. Явно на мен се е паднала "честта" да го произнеса... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”