Диего Марадона често определя Джордж Бест като любимия си футболист за всички времена [1], а веднъж Пеле казва, че Бест е най-добрият играч, който е виждал.
Сити чупи трансферния рекорд със 180 млн евро за Гарет Бейл
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сити чупи трансферния рекорд със 180 млн евро за Гарет Бейл
megan fox написа:Пуйол както е на възраст е най-добрият на позицията си в света!
Забравихте Пике и Алонсо.
За Торес съм съгласен, а колкото до Мата и Силва Валенсия ги даде за жълти стотинки, защото бяха притиснати от кредиторите. Айде опитай се сега да ги купиш за 20-25 милиона евро! Просто забрави!
П.П. Жалко, че Раул вече е на възраст, иначе и преди 5 години без проблеми можеха да се вземат 100 милиона за него!
Пике го забравих, признавам. Алонсо вече няма къде да ходи, но евентуално и той би струвал по-малко пари с оглед напредващите години.
Валенсия сега са поне малко по-добре с парите. За колко според теб ще продадат Алба до две години и къде?
Иначе на 100% съм съгласен, че английските медии преувеличават цената на британските играчи. Тя се вдига и от правилото за home grown играчи във всеки отбор, но това сме го обсъждали вече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Alexx написа:Диего Марадона често определя Джордж Бест като любимия си футболист за всички времена [1], а веднъж Пеле казва, че Бест е най-добрият играч, който е виждал.
Това, че Бест е любимият играч на Марадона изобщо не означава, че британеца е най-добрият европейски футболист! А Пеле го знаем какъв е "капацитет"!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
rhaegar написа:Валенсия сега са поне малко по-добре с парите. За колко според теб ще продадат Алба до две години и къде?
Нямам представа. Зависи колко години ще му остават от договора, дали ще е съгласен да го преподпише или ще извива ръцете на ръководството, че могат да го изпуснат без пари... Също така зависи дали Валенсия ще си оправят финансовите проблеми или кредиторите отново ще ги притиснат.
Иначе ако прилепите не се заинатят да не подсилват директен съперник от Примера най-вероятно Алба ще дойде на Камп Ноу.

megan fox написа:Alexx написа:Диего Марадона често определя Джордж Бест като любимия си футболист за всички времена [1], а веднъж Пеле казва, че Бест е най-добрият играч, който е виждал.
Това, че Бест е любимият играч на Марадона изобщо не означава, че британеца е най-добрият европейски футболист! А Пеле го знаем какъв е "капацитет"!Колкото са му вярни футболните прогнози толкова разбира и от футболисти...
Айде Пеле може да греши в прогнозите, но все пак говори за друг футболист който му е бил съвременник.
Alexx написа:megan fox написа:Това, че Бест е любимият играч на Марадона изобщо не означава, че британеца е най-добрият европейски футболист! А Пеле го знаем какъв е "капацитет"!Колкото са му вярни футболните прогнози толкова разбира и от футболисти...
Айде Пеле може да греши в прогнозите, но все пак говори за друг футболист който му е бил съвременник.
А да си видял Пеле да казва добра дума за някой от съвременните футболисти? Само хвали онова недоразумение на природата Неймар! Пеле е такъв шовинист, че в момента посмъртно не би казал добра дума за някой от топ играчите, да не би някой от тях да застраши позицията му на най-добър играч за всички времена.
Спомни си какво говореше за Роналдиньо..., виж го какво казва за Меси или КР. Пеле е последният човек на земята с чието мнение ще се съобразя, когато става въпрос за футболисти...
megan fox написа:rhaegar написа:Валенсия сега са поне малко по-добре с парите. За колко според теб ще продадат Алба до две години и къде?
Нямам представа. Зависи колко години ще му остават от договора, дали ще е съгласен да го преподпише или ще извива ръцете на ръководството, че могат да го изпуснат без пари... Също така зависи дали Валенсия ще си оправят финансовите проблеми или кредиторите отново ще ги притиснат.
Иначе ако прилепите не се заинатят да не подсилват директен съперник от Примера най-вероятно Алба ще дойде на Камп Ноу.
Барселона и Валенсия не са директни съперници в Примера-те са в различни лиги. Да го дават там, където ще е най-изгодно за отбора, а най-вероятно тази оферта ще дойде от Англия, поне според мен.

Да ама в случая говорим за негов съвременник .т.е. говори за човек който са живели в една епоха и тогава Пеле не е бил изкукал толкова колкото сега. Та фактът, че Марадона и Пеле казват, че най-добрия който са гледали и любимия им футболист е Бест говори достатъчно . Защо ? Ми защото те двата спорят кой е най-големия играч, та при върпос кой ви е любимия играч или кой е най-добрия Марадона няма да каже Пеле и обратното. Ще кажат някой друг, но тука идва разковничето ! Двамата казват един и същ футболист т.е. Бест. Т.е. ако казват някакво име ей така да се отчетат Пеле примерно щеше да каже Бекенбауер, а Марадона Кроф. Та не казвам, че Бест категорично е номер 1 в Европа, но поне е в топ 3 на Европа и е в топ 6 на света.
Определено Бест не е най-добрият европейски футболист за всички времена, той дори не е в топ 5. Кройф, Зидан, Еузебио, Пушкаш, Платини, Бекенбауер, Малдини, Паоло Роси, Гулит, Ван Бастен, Матеус и още много имена ми излизат преди да се сетя за Бест.
Ако трябва да спомена велик футболист от Острова, това по-скоро би бил Гари Линекер
Ако трябва да спомена велик футболист от Острова, това по-скоро би бил Гари Линекер

Paralel написа:Определено Бест не е най-добрият европейски футболист за всички времена, той дори не е в топ 5. Кройф, Зидан, Еузебио, Пушкаш, Платини, Бекенбауер, Малдини, Паоло Роси, Гулит, Ван Бастен, Матеус и още много имена ми излизат преди да се сетя за Бест.
Гаскойн за мен. Жалко, че характера му го съсипа, най-добрия английски футболист, който аз съм гледал.