vaskonti написа:Което чисто и просто означава, че си е пуснал предизвестието и си плаща за това, че не изчаква то да изтече за да напусне - точно както трябва да направи според закона.
Я , имаме комуникация

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
vaskonti написа:Което чисто и просто означава, че си е пуснал предизвестието и си плаща за това, че не изчаква то да изтече за да напусне - точно както трябва да направи според закона.
Искам си Акаунта написа:vaskonti написа:Което чисто и просто означава, че си е пуснал предизвестието и си плаща за това, че не изчаква то да изтече за да напусне - точно както трябва да направи според закона.
Я , имаме комуникацияДотук добре . Анисе е платил 3 брутни заплати обезщетение - съгласен ли си ?
msm написа:Искам си Акаунта написа:msm написа:А, ако няма специални клаузи, какво става?
Ако няма , значи договора не е сключен според правилника на БФС и е недействителен .
Наистина ли специалните клаузи определят един договор да е според правилника? Че за какво тогава са специални? Може спокойно да са задължителни без да са специални!
tut написа:vaskonti написа:svetliok написа:Това е от преди минути....може да ви се стори интересно![]()
http://www.blitz.bg/sport/article/116307
Тук на практика пише това, което аз предположих, че е станало 2-3 страници назад в темата. От страх Анисе да не се окаже куц кон, Черноморец сами са си поставили капан, като при това не само, че губят пари, а може и да понесат големи наказания.
Стига тази теория да е вярна, разбира се.
чакай първо нелевскаря да го провери ..... като нищо ще се окаже невярна информация ........ все пак той трябва да отсъди кое е правилно и кое не ............
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Срочни трудови договори (Загл. изм. - ДВ, бр. 25 от 2001 г., в сила от 31.03.2001 г.)
Чл. 68. (1) (Изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г., предишен текст на чл. 68, доп. - ДВ, бр. 25 от 2001 г., в сила от 31.03.2001 г.) Срочен трудов договор се сключва:
1. (изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г.) за определен срок, който не може да бъде по-дълъг от 3 години, доколкото в закон или в акт на Министерския съвет не е предвидено друго;
2. (изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г.) до завършване на определена работа;
3. (изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г.) за заместване на работник или служител, който отсъствува от работа;
4. (т. 4 заличена, предишна т. 5 - изм., ДВ, бр. 100 от 1992 г.) за работа на длъжност, която се заема с конкурс - за времето, докато бъде заета въз основа на конкурс;
vaskonti написа:Искам си Акаунта написа:vaskonti написа:Което чисто и просто означава, че си е пуснал предизвестието и си плаща за това, че не изчаква то да изтече за да напусне - точно както трябва да направи според закона.
Я , имаме комуникацияДотук добре . Анисе е платил 3 брутни заплати обезщетение - съгласен ли си ?
Е що да няма комуникация?![]()
Не знам какво и дали е платил. Само казвам какво се случва по чл.326. А дали за него става въпрос, аз не знам и няма да гадая. На тоя етап не вярвам на никой, включително и на Киряков.
гражданин от село написа:Що неотворите една кантора по трудово-правни консултации?
Искам си Акаунта написа:vaskonti написа:Искам си Акаунта написа: Я , имаме комуникацияДотук добре . Анисе е платил 3 брутни заплати обезщетение - съгласен ли си ?
Е що да няма комуникация?![]()
Не знам какво и дали е платил. Само казвам какво се случва по чл.326. А дали за него става въпрос, аз не знам и няма да гадая. На тоя етап не вярвам на никой, включително и на Киряков.
Аз видях уведомлението . Цитираните членове са тези . Върнати са 3 брутни заплати , за неспазено 3 месечно предизвестие . Извода - договора е бил срочен . Съгласен ?
Искам си Акаунта написа:msm написа:Наистина ли специалните клаузи определят един договор да е според правилника? Че за какво тогава са специални? Може спокойно да са задължителни без да са специални!
Защото са според изискванията и правилниците на ФИФА и УЕФА и са специално създадени за отношения клуб-футболист . А задължителността на клаузите си е по презумпция . Те затова се слагат
Искам си Акаунта написа:Не мога ... конфликт на интереси ще се получи
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта