Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот AN71 » 24 яну 2012 22:34

фифи перото написа:
AN71 написа:злоби .фифи ,санти и аз съм на вашите години ама хайде да го ева малко поне по оптимистично стига с този песимизъм бре и на мен Левски ми е останал едно от малкото любими неща като изключим семейството но нали надеждата ни крепи хайде да изчакаме 2-3 месеца и тогава да почнем с плюенето ако има за какво ;)

На нашите взети заедно ли? ;)
Нали и аз това казах-след 3(три) месеца ще напомня..До тогава се..надеждвайте.Нали дойде човек от Надежда... :lol:

фифи на 40 съм не съм някой пъпчив пубер :) :) :) ;)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 24 яну 2012 22:35

blue avalanche написа:
zlobul написа:
Нито съм казвал , че новите ще свалят класата , нитосъм казал , че 24-ти е специална дата , а чуждите нека си пускат новияте играчи още на следващия ден , то затва са "чужди". Тука нещата стоят по друг начин , т.е. -пълна аматьорщина :
трябва ти защитник ,а взимаш халф
трябва ти нападател , а взимаш ляв бек ,
пускаш новия след месец и половина , но не ти пречи да казваш , че още не се е адаптирал
идва края на сезона , новите грохват , а ти се оправдаваш , че подготовката му не била добра и т.н .
ОПРАВДАНИЯ ВИНАГИ ИМА (от го*ньо ги научих вече всичките)

Като си толкоз чак,що не вземеш едно отборче(може и от А окръжна-така,де по-скромничко като за начало) и да им покажеш на разни Костовци-Мостовци как стават нещата?Трансферки-мрансферки,подготовки-модготовки...Ще си взимаш бекове-мекове,халфове-малфове...Даже не навреме,а направо без време.
ПП.На "ФИФА мениджъра" сигурно ги "разбиваш",а?

А ти като си толкоз,защо не се залюбиш с гонзьо и да му пееш? Като гледам,голяма чалга си :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 яну 2012 22:35

zlobul написа:
Нито съм казвал , че новите ще свалят класата , нитосъм казал , че 24-ти е специална дата , а чуждите нека си пускат новияте играчи още на следващия ден , то затва са "чужди". Тука нещата стоят по друг начин , т.е. -пълна аматьорщина :
пускаш новия след месец и половина , но не ти пречи да казваш , че още не се е адаптирал
идва края на сезона , новите грохват , а ти се оправдаваш , че подготовката му не била добра и т.н .

Трябваше ни ляв бек - взехме ляв бек. Трябваше ни нападател - тази вечер пристигна нападател. Остават защитник и крило. А дали Костов ще се оправдава при евентуален провал, това няма как да го знаем.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 яну 2012 22:38

zlobul написа:Абе и да си пишем и да не си пишем - селекцичта на Левски си е пълна нула , а господата от отрепан по отрепан , които се изявяват като ръководители само замазват истината . Почнаха да ни лъжат по Коледа и не се знае кога ще спрат .
След всичко казано дотук изпъква една истина и тя е БЕЗ СИРАКА , ОПРАВИЯ НЯМА .
Без да звуча прекалено песимистично ще кажа , че и Костов е пътник лятото барабар със зезиньо .Да ми висиш в Левски 4 кръга преди края на полусезона , да чакаш да стане 24 -ти януари и да не си взел поне един централен защитник -или трябва да си пълен безхаберник или слепец .

Абе има оправия и без Наско, но трябва да се нацели точният човек, а не някой който еудобен на сектор Б. Човек който ще поема отговорност за гершките си, а няма да се мисли за безгрешен.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 24 яну 2012 22:39

Май съвсем забравихте за юношите, които остават в първия отбор. Там има добри нападатели, та може да се окаже, че не ни трябва да купуваме повече.Мисля си, че е на дневен ред подобряване на защитата.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 24 яну 2012 22:41

blue avalanche написа:
zlobul написа:

Като си толкоз чак,що не вземеш едно отборче(може и от А окръжна-така,де по-скромничко като за начало) и да им покажеш на разни Костовци-Мостовци как стават нещата?Трансферки-мрансферки,подготовки-модготовки...Ще си взимаш бекове-мекове,халфове-малфове...Даже не навреме,а направо без време.

аре ходатайствай за мене в Левски :)) и без тва няма да е нищо ново за синята общност - треньорът , спортния директор или "светая-светих" на герена да бъде човек , който преди това е нямал и един ден стаж , като такъв . Аз поне ви обещавам , че няма да участвам в афери тип -казан , няма да уговарям мачове с онези и ако евентуално се усетя , че не ставам-ще си замина сам . ВСЕ НЕЩА , НЕПОСИЛНИ ЗА НЯКОИ ДОБРЕ ПОЗНАТИ ПЕРСОНИ :)))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 яну 2012 22:47

zlobul написа:аре ходатайствай за мене в Левски :)) и без тва няма да е нищо ново за синята общност - треньорът , спортния директор или "светая-светих" на герена да бъде човек , който преди това е нямал и един ден стаж , като такъв . Аз поне ви обещавам , че няма да участвам в афери тип -казан , няма да уговарям мачове с онези и ако евентуално се усетя , че не ставам-ще си замина сам . ВСЕ НЕЩА , НЕПОСИЛНИ ЗА НЯКОИ ДОБРЕ ПОЗНАТИ ПЕРСОНИ :)))

Левски си има треньор в момента и той се казва Н.Костов(в случай,че си пропуснал)!Така,че-А окръжна!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 яну 2012 22:49

zlobul написа:
blue avalanche написа:
zlobul написа:

аре ходатайствай за мене в Левски :)) и без тва няма да е нищо ново за синята общност - треньорът , спортния директор или "светая-светих" на герена да бъде човек , който преди това е нямал и един ден стаж , като такъв . Аз поне ви обещавам , че няма да участвам в афери тип -казан , няма да уговарям мачове с онези и ако евентуално се усетя , че не ставам-ще си замина сам . ВСЕ НЕЩА , НЕПОСИЛНИ ЗА НЯКОИ ДОБРЕ ПОЗНАТИ ПЕРСОНИ :)))

[offtopic]"Никой не може да направи за вас това, което аз ще ви обещая" 8-)[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 яну 2012 22:50

Nuke написа:Май съвсем забравихте за юношите, които остават в първия отбор. Там има добри нападатели, та може да се окаже, че не ни трябва да купуваме повече.Мисля си, че е на дневен ред подобряване на защитата.

и ще разчитаме на 15 годишни да вкарват,един юноша заедно с давмата нападтели(Ззиньо и още някой нов) и все пак може да се получи.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 24 яну 2012 22:53

Иначе за критиката:
ОК, аз спирам с недоверчивостта си тук. Давам от моя страна своя кредит на доверие, най-вече заради треньора Ники Костов. Сигурен съм, че той трябва да знае какво му трябва и как да го постигне...В заключение ще завърша само с това, че на отбора не му трябва нападател, а НАПАДАТЕЛИ. Просто трябва КАЧЕСТВЕНА алтернатива за всеки пост, ако искаме да вървим напред и нагоре...Както и да е. Дано да сме бъркали и наистина да бъдем опровергани, ще се радвам да стане така. За първи път ще се радвам, когато съм сбъркал в нещо.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”