Отворено писмо до медиите и футболната общественост

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Отворено писмо до медиите и футболната общественост

Мнениеот kartago » 24 яну 2012 22:13

percival написа:
Viktor4o_Rs написа:
percival написа:.Друг е въпроса ако не е ЦСКА кой ли друг клуб в България ще издържа сумата и отбори /справка вътрешните траснфери в Бг първенството.

Така добре издържаха Пирин, Сливен и Ботев, че чак са по Б и В групите ...

Това си е лична политика на отборите.И вземи прочети целия пост ,помисли 5- минути и пак ела да пишеш.

Оценяваме това, че ни разбираш, също съм съгласен да се изчака да се види кой крив, кой прав! Но, защо пак с трансфер на ЦСКА се вдига някакъв шум?! Може и документално да се окаже, че сте намерили вратичка, но некоректното отношение ще остане, а и от там и негативното отношението към вас! Един голям отбор ( за какъвто претендира вашия) не може, не му прилича да си служи с такива селски тарикатски номера! Само не ми отговаряй в стил Г. Атанасов за междугалактическия заговор срещу ЦСКА! Просто ще е несериозно, нали се сещаш?! Тука един колега ми обяснява, че "Черноморец" получил повече пари за Платини, от колкото заслужавал! Ха сега де! Някой да ги е бил по ушите ЦСКА да го купуват на такава цена?!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 24 яну 2012 22:16

Viktor4o_Rs написа:Да, доста удобно е да се каже че е лична политика. Не казвам, че само и единствено ЦСКА е причината за фалита на тези отбори, но със сигурност шмекериите на пернишките орки са спомогнали за това ... Да правиш цигании, да прекратяваш и сключваш нов договор с Делев, само и само да няма процент за Пирин, да не плащаш на Сливен и чак като ти спрат трансферите да се издължиш, да се съдиш още с Черноморец за Платини, който го взехте преди 2 сезона, да вземаш капки за нос определено е пример за коректност и честност :lol: :lol: :lol: Сега и това с Анеси :roll:

аве процент за пирин се даде но Байкушев не на пирин и това не проблем на ЦСКА и лечков изрева на умряло щото го накараха да плати данаци на тоя трансвер и благодарение на титан си взеха забавени заплати с години в сливен които ако ги бяха дали парите от титан както искаше лечков никои от тея футболисти нямаше да види и лев а сливен пак щеше да е изпаднал
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 яну 2012 22:16

Viktor4o_Rs написа:Да, доста удобно е да се каже че е лична политика. Не казвам, че само и единствено ЦСКА е причината за фалита на тези отбори, но със сигурност шмекериите на пернишките орки са спомогнали за това ... Да правиш цигании, да прекратяваш и сключваш нов договор с Делев, само и само да няма процент за Пирин,да не плащаш на Сливен и чак като ти спрат трансферите да се издължиш, да се съдиш още с Черноморец за Платини, който го взехте преди 2 сезона, да вземаш капки за нос определено е пример за коректност и честност :lol: :lol: :lol: Сега и това с Анеси :roll:

А Ботев въобще нищо не получи.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 яну 2012 22:19

БФС: Ако ЦСКА лъже за Анисе, няма милост
„Червените” обвиниха „Черноморец” за договора на халфа

Войната между ЦСКА и „Черноморец” за халфа от Мадагаскар Абел Анисе се пренесе в БФС. Очаква се футболната централа да започне разследване на този трансфер. От ръководството на БФС дадоха ясен знак, че ако има нещо нередно, този път „червените” ще го отнесат. “Има подадена жалба от „Черноморец” по случая с Анисе. Със сигурност

до началото на пролетния дял от първенството ще има решение

Ако спортно-техническата комисия не може да се произнесе, със сигурност ще го направи изпълкомът - заяви вицепрезидентът на съюза Атанас Фурнаджиев. - Моето мнение е, че стана практика ЦСКА да не си плаща. Предупредихме ги преди началото на миналия сезон, че няма да ги допуснем до участие, ако не изчистят задълженията си. На мнение съм, че който е некоректен, трябва да си понесе последствията. Срещу него ще трябва да се предприемат строги мерки, независимо от името му. Със сигурност и сега ще бъдем безкомпромисни.”

Очаква се в петък да има извънредно заседание на спортно-техническата комисия, която да реши казуса с двата договора на футболиста. Вариантите са два – единият е Анисе да бъде присъден на ЦСКА, а вторият играчът да бъде наказан 2,5 години да не играе футбол, тъй като е с два подписани договора. От Бургас се заканиха, че

ако се случи първото, скандалът ще стане още по-голям

Случаят ще отиде във ФИФА, а отделно ще бъде разкрит и конфликт между треньора Димитър Димитров и собствениците на ЦСКА. За това намекна самият Херо на пресконференция онзи ден. Според запознати става дума за слуховете преди мача „Черноморец” - „Левски”, че столичани са пробвали да подкупят играч на бургазлии. Новата версия е, че всъщност това е дело на хора от ЦСКА, които са се представили за емисари на „Левски”.

от вестник Монитор

Конан, извинявай, че аз го качих тук.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 24 яну 2012 22:20

Това си е лична политика на отборите.И вземи прочети целия пост ,помисли 5- минути и пак ела да пишеш.[/quote]
Оценяваме това, че ни разбираш, също съм съгласен да се изчака да се види кой крив, кой прав! Но, защо пак с трансфер на ЦСКА се вдига някакъв шум?! Може и документално да се окаже, че сте намерили вратичка, но некоректното отношение ще остане, а и от там и негативното отношението към вас! Един голям отбор ( за какъвто претендира вашия) не може, не му прилича да си служи с такива селски тарикатски номера! Само не ми отговаряй в стил Г. Атанасов за междугалактическия заговор срещу ЦСКА! Просто ще е несериозно, нали се сещаш?! Тука един колега ми обяснява, че "Черноморец" получил повече пари за Платини, от колкото заслужавал! Ха сега де! Някой да ги е бил по ушите ЦСКА да го купуват на такава цена?![/quote] добре ве значи киряков може да казва за всички цената е сто хиляди за ЦСКА 350 или това градски номер ми за зла круша зъл прът и не за първи път се опитвате да правите правни номера а искате толеранс
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 яну 2012 22:22

Viktor4o_Rs написа:Да, доста удобно е да се каже че е лична политика. Не казвам, че само и единствено ЦСКА е причината за фалита на тези отбори, но със сигурност шмекериите на пернишките орки са спомогнали за това ... Да правиш цигании, да прекратяваш и сключваш нов договор с Делев, само и само да няма процент за Пирин,да не плащаш на Сливен и чак като ти спрат трансферите да се издължиш, да се съдиш още с Черноморец за Платини, който го взехте преди 2 сезона, да вземаш капки за нос определено е пример за коректност и честност :lol: :lol: :lol: Сега и това с Анеси :roll:

Сега г-н фен на отбора "феарплей" в България.Писах го вече ,но ще ти го повторя ,не платиха на време защото късно се усетиха че са прекарани от "Какадуто".Това с Делев той ли ти го каза .че е преподписал ? Шефовете на ЦСКА не определят кога ще се гледа делото и колко ще продължи.Напълно нормално е да оспориш 102 хиляди евро след като имаш законово основание или изгода от това.Да си чул някой от ЦСКА да е казал че са пили" капки за нос" ? Договора за покупката на Платини пред теб ли е ? Юрист ли си ? Пише ли кога и как трябва да се плати ?
Моля ти се говори с факти ,не да нахвърляш "ексклузивните" заглавия от така наречените спортни журналисти.На зад в коментарите съм писал за лафа за сестрата ,като гледам си му подръжник.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 яну 2012 22:24

Ехееее,доживях да ме "модерират"!! ;) Да си признае който беше :!: А сега сериозно-смятам,че тази или другата тема по случая трябва да бъде заключена,защото в тях се пише едно и също!Мерси!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 яну 2012 22:28

kartago написа:Оценяваме това, че ни разбираш, също съм съгласен да се изчака да се види кой крив, кой прав! Но, защо пак с трансфер на ЦСКА се вдига някакъв шум?! Може и документално да се окаже, че сте намерили вратичка, но некоректното отношение ще остане, а и от там и негативното отношението към вас! Един голям отбор ( за какъвто претендира вашия) не може, не му прилича да си служи с такива селски тарикатски номера! Само не ми отговаряй в стил Г. Атанасов за междугалактическия заговор срещу ЦСКА! Просто ще е несериозно, нали се сещаш?! Тука един колега ми обяснява, че "Черноморец" получил повече пари за Платини, от колкото заслужавал! Ха сега де! Някой да ги е бил по ушите ЦСКА да го купуват на такава цена?!

Ми виж сега не съм твърд подръжник на Титан,правят много грешки в управлението на отбора и не си спестявам критиките стига да мога да ги изразя.Да кофти е ,че сигурно са намерили вратичка ,но е и кофти цената да е 100 000 ,а за ЦСКА 350 000 /лично мой извод/ предвид интервютата на Киряков и Жейнов .Просто им писна да ги правят на балъци които със сигурност не са .Лошото е че са намерили начин да го направят срещу отбор който лично ми е симпатичен и с един от най-големите треньори в България ,но колелото се завърта.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 яну 2012 22:31

Я пак прочети,ако трябва отначало!Сумата е 350 000 за ВСИЧКИ!ЦСКА са давали 100 000!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 яну 2012 22:34

kiko75 написа:Това си е лична политика на отборите.И вземи прочети целия пост ,помисли 5- минути и пак ела да пишеш.

Оценяваме това, че ни разбираш, също съм съгласен да се изчака да се види кой крив, кой прав! Но, защо пак с трансфер на ЦСКА се вдига някакъв шум?! Може и документално да се окаже, че сте намерили вратичка, но некоректното отношение ще остане, а и от там и негативното отношението към вас! Един голям отбор ( за какъвто претендира вашия) не може, не му прилича да си служи с такива селски тарикатски номера! Само не ми отговаряй в стил Г. Атанасов за междугалактическия заговор срещу ЦСКА! Просто ще е несериозно, нали се сещаш?! Тука един колега ми обяснява, че "Черноморец" получил повече пари за Платини, от колкото заслужавал! Ха сега де! Някой да ги е бил по ушите ЦСКА да го купуват на такава цена?![/quote] добре ве значи киряков може да казва за всички цената е сто хиляди за ЦСКА 350 или това градски номер ми за зла круша зъл прът и не за първи път се опитвате да правите правни номера а искате толеранс[/quote]

Не знам от къде имаш тази информация, явно не си следил как се разви скандала или някой много добре манипулира, но думите на Киряков бяха, цената на Анеси е 350 000 за всички, независимо дали клуба е чужд или български, но на ЦСКА няма да го дадем, докато не се изплатят за Платини.

Върни се в “Черноморец”