Gil-galad написа:Liverpool forever_95 написа:liverpool96 написа:Пичове, чета ви постовете и хвалбите по адрес на друг, чието мнение съвпада с неговото и честно казано много ме развеселявате.Защо смятате, че ще промените мнението на другите тук? И милиони мнения да напишете, пак няма да ги разубедите. Защо ли? Защото всеки притежава своя гледна точка и опозиция, а някои тук просто си мислят, че с някакви мнения във форума и ще накарат другите да променят това свое становище. Определено започвам да смятам, че някои бълват от комплекси и това е мястото, в което могат да се "освободят" от тях...
Не бе, нека си го любят клоуна, нямам нищо против. Обаче когато почнем аз, Жонката, suareshampion, venomcho и realist да си даваме гледните точки и да говорим истините, те почват да ни цитират и да ни изкарват най-шибаните същества, като че ли ние сме по-малко фенове от тях, след като тропаме клоуна. И почват да ми говорят за подкрепя и не знам си още к'во. И те като не са съгласни с нашето мнение, 'ми нека да не ни цитират след всеки мач и да ни убеждават в тяхната гледна точка...
не бе говорете си каквото си искате, ама културно, възпитано и спокойно както сега, а не с изречения от типа "казах ли ви копеленца?" или "тоя тъпанар/педал/наглец/т.н."...и не само към съфорумниците, а и към играчите...ся дърво, бастун и т.н. към някой от играчите не е кой знае какво, защото всички сме го казвали по повод на един или друг играч през годините...но да обиждате с по-тежки епитети или пък да обиждате другите които пишем тук само защото сте познали, че нещо ще се случи или защото имат различно мнение не е нормално...иначе изразявайте си мнението колкото си искате, никой от нас другите не може да ви забрани
Gil, аз да съм обидил наш съфорумник?!? Само веднъж си изтървах нервите и казах простак на smart, за което сега съжалявам...аз да съм обидил някого, или лично теб?!? С теб също мога спокойно да си пиша за футбол, ти си разбран човек, не си като някои други, които се опитват да си наложат мнението над някой друг с различно мнение. Ти си разбран, имаш си гледна точка, може и да не си съгласен, но не натрапваш мнението си. С такива хора мога да говоря.
И относно обидите към Далглиш. Братле, от зимане съм фен на отбора, той ми е в кръвта, във вените ми тече Ливърпулска кръв. Израснал съм с този отбор, той ми дава тласък и самочувствие, всеки ден съм облечен с негови артикули...шуба, яке, анцуг и т.н. Преди като ме видеха и си викат " я скивай, тоя е за Ливърпул". А сега ми се смеят че сме средняци и това адски много ме боли. Чакам от 7 години, не мога да си представя да чакам като другите 22. Така че, разберете хората, които го назовават с епитети. Не ни е лесно на всички ни, но едни си изливат мъката по-умерено, други не. И затова не прощавам на този, който дърпа отбора, който обичам от зимане, който е на сърцето ми. Боли ни, изживяваме го тежко.
Извинявам се, ако съм обидил някой съфорумник!