Отворено писмо до медиите и футболната общественост

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Отворено писмо до медиите и футболната общественост

Мнениеот kartago » 24 яну 2012 21:19

percival написа:
ntodorov написа:
трудовия договор на Анисе и да приключим веднъж за винаги с тия писания.Нали,сте силни ,нали сте фактор ,нали вашето ръководство е супер не е като на ЦСКА "измамници
"
Още утре този договор може да е в нас. Има индикации да го вземем от журналисти. Беше им раздаден на пресконференцията в Бургас.
Апропо. Вие някакъв договор от Титан пипали ли сте ? Нашата пресконференция гледа ли я ?... Имам чувството, че не си.

Не от журналистите ако обичаш ,а от ръководството .То днеска имаше един в "24 часа" и ако е истинския сте яко в кюпа ,според мнението на юристите.Пресконференцията не съм я гледал и си признавам .но както казах в горния си пост е най е лесно да обвиниш някой за нещо.Разбрах само че са размахвали листи и че казват че договора е прекратен заради неизплатени заплати.От нашето ръководство не искам нищо защото не нападат някой,а се защитават.

Ей, виж как ме подсети, дума-дума отваря! Абе верно, защо винаги само се защитават?! ;)

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 24 яну 2012 21:25

GONG.Bs написа:
ntodorov написа:
трудовия договор на Анисе и да приключим веднъж за винаги с тия писания.Нали,сте силни ,нали сте фактор ,нали вашето ръководство е супер не е като на ЦСКА "измамници
"
Още утре този договор може да е в нас. Има индикации да го вземем от журналисти. Беше им раздаден на пресконференцията в Бургас.
Апропо. Вие някакъв договор от Титан пипали ли сте ? Нашата пресконференция гледа ли я ?... Имам чувството, че не си.

Договорите на цска са с гриф строго секретно.

Трудовите договори на всяко едно дружество са фирмена тайна. Никой не е длъжен да ги показва на широката публика.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 яну 2012 21:29

mertezaker написа:
ntodorov на 24 Яну 2012 21:21
Не, не ревем за футболиста. Така или иначе този футболист без Херо е, като смартфон без зарядно...Недоумяваме дебилщината на Титан, които и аз и всички Бургазлии също храним в Бургас. Впрочем плачем за парите си, които ни дължите и за Платини, сега вече и за Анисе, плачем за това, че такива, като Титан ( умишлено не пиша ЦСКА) убиват единствения начин за съществуване на клубовете във времена на пазарна икономика. Плачем и за аршина, който никога не е мерил еднакво, а колкото времената се нижат мери вече само в червено...Това е жалкото. За това плачем.

Претенциите към Мадам Ба ако обичаш ;) За Платини взехте повече отколкото заслужава, а че тоя Анеси ще бъде тотално разочарование това ни е ясно!

Аааа , споко . Имате да давате още пари за Платини . Ако не вярваш - питай Венци Живков . Той каза - ЦСКА дължи пари за Платини , падежа е декември . С други думи , с оглед на последните събития , до март месец , когато се издават лицензите за новото първенство , ще трябва да се разплатите .

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 24 яну 2012 21:34

Точно заради такива простотии в чужбина , всички държави на север и запад от балканите, когато футболист подпише договор казват : Бай Пешо подписа договор за срок от 3 години, заплатата му ще бъде 100 хиляди, а клаузата е 1 милион. ТОЧКА.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 24 яну 2012 21:36

Я го разясни това нещо "За Платини взехте повече отколкото заслужава"?????

Сам си го обясни ;)

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 яну 2012 21:40

kartago написа:Ей, виж как ме подсети, дума-дума отваря! Абе верно, защо винаги само се защитават?! ;)

Що са новобранци във футбола и се навъдиха една камара "съветници" и всеки се опитва да ги прекара за да измъкне пари.Вярно е че и те самите правят грешки ,но и си плащат за които .Друг е въпроса ако не е ЦСКА кой ли друг клуб в България ще издържа сумата и отбори /справка вътрешните траснфери в Бг първенството/.Вярно си е че закъсняха с някои плащания и то според мое лично мнение ,не защото нямаха пари ,а защото късно се усетиха че са прекарани.
Специално по този казус с Анисе,до колкото се разбра цената е била 100 000 евро, но за ЦСКА 350 000 поредния опит за прекарване .Също самия футболист призна че е имал оферта и от Левски ,но тази на ЦСКА е била по-добра и преминава там.Далеко съм от мисълта че взимат Анисе без правно основание .Има един лаф
"Кьорав карти не играе "от който си напатиха и сега го прилагат обратно.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 яну 2012 21:47

percival написа:Време е за следващата тема по случая.Много се бавите .Черноморци ги разбирам за какво реват ,изтърват добър футболист,ама тия от сухата река не мога да разбера защо.Защото е предпочел офертата на ЦСКА и предпочита да играе в столицата сигурно ?

То пък една столица!!!!!!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 24 яну 2012 21:47

bakalina
тас велика просотия ми прилича на детското предаване с водещ Влади Люцканов "Измислици-примислици"
Изгодата на “акулите” е да могат да се отърват от футболистите, ако не бъдат одобрени.

Няма футболист в България , който да преминава пробен период и да подписва договор . Херо особенно пък никога не би допуснал до отбора си футболист , който не е одобрен . И сега ппристигат футболисти на кампуса и минават пробни периоди . Всеки от тях ли мислиш , че подписва договор като Анеси :/
Що за болен мозък може да измисли толкова глупост :?
Последна промяна от Bartolomej на 24 яну 2012 21:49, променено общо 1 път.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 яну 2012 21:49

percival написа:
kartago написа:Ей, виж как ме подсети, дума-дума отваря! Абе верно, защо винаги само се защитават?! ;)

Що са новобранци във футбола и се навъдиха една камара "съветници" и всеки се опитва да ги прекара за да измъкне пари.Вярно е че и те самите правят грешки ,но и си плащат за които .Друг е въпроса ако не е ЦСКА кой ли друг клуб в България ще издържа сумата и отбори /справка вътрешните траснфери в Бг първенството/.Вярно си е че закъсняха с някои плащания и то според мое лично мнение ,не защото нямаха пари ,а защото късно се усетиха че са прекарани.
Специално по този казус с Анисе,до колкото се разбра цената е била 100 000 евро, но за ЦСКА 350 000 поредния опит за прекарване .Също самия футболист призна че е имал оферта и от Левски ,но тази на ЦСКА е била по-добра и преминава там.Далеко съм от мисълта че взимат Анисе без правно основание .Има един лаф
"Кьорав карти не играе "от който си напатиха и сега го прилагат обратно.

Само да не си напатят наново, че този път ще е лошо!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 яну 2012 21:51

mertezaker написа:
Bartolomej на 24 Яну 2012 20:55
ЦСКА с допинга са осраха , с транфера на на Анеси , с неплатените сметки ...

Само за допинга съм съгласен, иначе ти знаеш ли от кой отбор си? Подкрепяше ли Черноморец на Дражев?

Ти не го учи от кой отбор е, ти знаеш ли от кой си?

Върни се в “Черноморец”