Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santiliana » 24 яну 2012 19:01

ще видим тази пролет. Ако при Ники Костов са се "поправили", значи вината не е била в тях, а в .... промяната на слънцестоенето (сещаш се какво имам в предвид).И дано да съм грешал...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 24 яну 2012 19:07

Сигурен съм в едно обаче- тази пролет интереса към първенството (имам в предвид като посещаемост по стадионите) ще бие шампионатите в последните поне 15 години. Всички претенденти за титлата (а и не само) подсилиха значително съставите си, привлякоха се доста интересни имена, което ще привлече доста хора по трибуните. Защото ще има какво да видят. Което всъщност е и на важното в тази велика игра- да носи наслада на зрителите. Най-голям кеф ще ми е като отида на мач на любимия ми Левски (без значение дали ще е в София или в провинцията), а на стадиона да няма празно място, освен буферните зони...Така и футболистите получават допълнителни сили и надскачат възможностите си...Очаквам паметни мачове тази пролет.
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 яну 2012 19:13

zlatan написа:обзалагам се че сега ще ме почнете след тези мои думи,но.
Слабата форма на Иванов според мен се дължи точно на Милиев и обяснявам защо.
Много бавен,муден с пълна дезорентация,не е същия Данчо от преди две години.
В този ред на мисли се сещам за Топчо-та питам помните ли кога стана добър защитник-отговор когато дойде Томашич.
Иво има хляб и дано покаже че става за Левски,ако не Попадийн и Асен Георгиев чакат.

За Димов не мога да коментирам но в тази схема на Левски той е изключително бавен дори и дефанзивен халф да е той.
За Йовов мнението ми е че не е за там,но няма футболери ,защото близнака е малък още,Димов не е харесван,Грийн става централен,иииии те свършиха.

Мен,ако питаш,Йовов изобщо не е за футбола,който иска Костов от отбора.И,ако не се казваше Йовов,досега да си е събрал багажа и да е изхвърчал!Иначе,за дефанзивни халфове-дано Галярдо да се докаже.Чета,че търсим още един...Та така...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 яну 2012 19:16

milen.hristov написа:А защо още сега не се разкра Страрокин вместо да му се плаща и без това не млката му заплата

И кой предлагаш за резерва на Пинто?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 яну 2012 19:23

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:А защо още сега не се разкра Страрокин вместо да му се плаща и без това не млката му заплата

И кой предлагаш за резерва на Пинто?

някой юноша, или който ида е друг, позле от този едвали е възможно.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 24 яну 2012 19:28

Сините привличат 19-годишния нападател под наем до лятото без право на закупуване!!!
=====================================================================================
ЧЕСТИТА ВИ НОВА ПРОСТОТИЯ . Хайде сега разни Костовци , Тоневци и го*ньовци да "земат" да се скрият . Регистрирам поредното безумие . Иде ми сериозно да попсувам и то наред .Явно по всичко си личи , че тези са поредната мърша обитавала "герена". Ай сиктир , писна ми .
Последна промяна от zlobul на 24 яну 2012 19:30, променено общо 2 пъти.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 24 яну 2012 19:28

трябва да приемем факта, че за този полусезон ще привлечем САМО един ляв бег. Старокин ще остане поне до лятото. Иначе щяхме да влезем в книгата на Гинес, като единствения отбор, привлякъл два леви бега в един трансферен прозорец. още повече, че има едно правило: "От който играч нищо не става, го слагат да играе ляв бег." Правете сметка що за играч е Старокин, щом и за това не го бива...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 24 яну 2012 19:31

milen.hristov написа:някой юноша, или който ида е друг, позле от този едвали е възможно.

Да, тук си прав, но стига да го има този въпросен играч. Старокин не е чак толкова слаб, но той си е цскарче и предпочитам да си намери нов отбор.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 яну 2012 19:38

zlobul написа:Сините привличат 19-годишния нападател под наем до лятото без право на закупуване!!!
=====================================================================================
ЧЕСТИТА ВИ НОВА ПРОСТОТИЯ . Хайде сега разни Костовци , Тоневци и го*ньовци да "земат" да се скрият . Регистрирам поредното безумие . Иде ми сериозно да попсувам и то наред .Явно по всичко си личи , че тези са поредната мърша обитавала "герена". Ай сиктир , писна ми .

Абе не ни трябва да е наша собственост ...
При желание и от двете страни, наема може да се удължи за още 6 месеца и момчето да изиграе силни мачове в евротурнирите, да ни помогне един вид ...
Нали това е най=важното за Левски - да мачка в Европа. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 24 яну 2012 19:57

THE G.A.M.E написа:
zlobul написа:Сините привличат 19-годишния нападател под наем до лятото без право на закупуване!!!

Абе не ни трябва да е наша собственост ...
При желание и от двете страни, наема може да се удължи за още 6 месеца и момчето да изиграе силни мачове в евротурнирите, да ни помогне един вид ...
Нали това е най=важното за Левски - да мачка в Европа. ;)

Ква европа бе братле , не ги ли виждаш -простотия след простотия . Е тва не е истина .Кой уважаващ себе си отбор ще даде 100 бона за бразилче , което ще играе 6 месеца в некво "изсипано" първенство . Да не говорим , че досега ни се обясяваше как Левски щял да трансферира качесвени играчи , а се оказа , че изобщо няма да има трансфери . Чисто и просто наемчета за пред феновете .
Абе Тонев ли си , къв си ...с тия номера ще изскачаш на локомотивците бе еййй.
С ИЗМАМНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ , ОТБОР НЕ СЕ ПРАВИ !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”