Сити чупи трансферния рекорд със 180 млн евро за Гарет Бейл

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Сити чупи трансферния рекорд със 180 млн евро за Гарет Бейл

Мнениеот MuFc1878 » 24 яну 2012 15:44

[offtopic]
sMotLiO написа:Бейл бил по-добър от Роналдо (никога няма да бъде) , Бейл струвал 50 , 80 , 120 , 250 , 300 милиона......вие не сте в час :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти не си в час :evil: Цената му е $ 1 000 000 000 :) Какви са тези мижави сумички дето си изтипосал...[/offtopic]

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 24 яну 2012 15:50

Да сравнявате играч попадал в топ 3 /К.Роналдо/ на най-добрите с играч,който бе разкрит от Бодуров ми се струва меко казано смешно... ;) Всяко нещо си струва парите ,стига да има някой да ги извади...
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 24 яну 2012 15:50

Ако могат да ги избият извън терена, ОК. Само че това може да стане ако направи луд луд сезон и се разшуми около него, стане истерия. Иначе е безумие. Интересно колко струва в момента отбора на Ман Сити (колко ТЕ са платили демек, не на колко ги оценяват)? Схемата с лудите пари за играчи си има и друга страна..и затова да се даде такава сума за футболист, само заради футболните му умения е висша форма на кретенизъм. САМО с игра той никога няма да избие такива пари, ако ще да е Пеле. Няма нито 1 отбор в света, съставен от силни и скъпи, наистина скъпи футболисти, който да е на чиста печалба само от сумите, изкарани на терена от тия играчи. Просто говорим за стотици милиони за играчи, на колко ли отбора общата сума надхвърля милиард? Колко пари взима победителя в ШЛ, Примера или Висшата лига? Само от футбол, без продажби и реклами.
Затова и съвременните футболисти са И играчи, ама помеждудругото. Те са в огромна степен рекламни лица и инструмент за финансови дивиденти на отбора (като споменатия пример с тениските). И ако не носеха толкова пари извън терена, никога нямаше да се дават толкова пари за тях. И затова и нон стоп се шуми около тях, да се привлича внимание върху имената им, без шум няма реклама.

Бейл не знам по-добър ли е от Роналдо, по симпатичен ми е но.. не е толкова нашумяла личност. И едва ли ще избие парите.
Обаче арабите като нищо да ги дадат, пари валяло при тях.. знам ли, и аз ако имам петролни полета и не знам колко милиарда, можеше и да си направя подобна гавра.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 24 яну 2012 15:52

Ужасно много харесвам Бейл, но ако наистина Сити са готови да дадат 180 млн то да го продаваме. Новия стадион ще струва 450 млн и 180 е 40% от сумата :). Честно казано не ми се вярва това да е реална новина...най-малкото защото идва от "жълт" вестник. Отделно Бейл изяви желание да играе в Барса или Реал в бъдеще и по-вероятно това да е следващата му дестинация. За радост не спомена за желание да ходи в Ман.Ю пък и те достатъчно ни дадоха за Бербо и Карик - 48.75 млн.паунда :). Честно казано за мен никой футболист не струва над 1 млн. но щом се дават суми по 35 или 80 млн...явно такава е конюктурата на пазара. Колкото до глупостите, че Бейл струвал 25-30 млн. то това означава да го сравняват с Хендерсън, Керъл, Торес от синия му период и т.н.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 24 яну 2012 15:56

И какво му е по-доброто на Роналдо, че се прави на циркаджия, гледаме чисто футболните качества, Бейл е по-добър, който иска да се смее, нека си се радва на циркаджията :lol:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 24 яну 2012 16:01

По някога не ги разбирам тия шейхове...аз ако имах толкова пари въобще нямаше да се занимавам с футбол...Прекалено голям е риска за 180 милиона а и едва ли ще има толкова висока възбращаемост ;)

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 24 яну 2012 16:06

RobiVanPersie написа:По някога не ги разбирам тия шейхове...аз ако имах толкова пари въобще нямаше да се занимавам с футбол...Прекалено голям е риска за 180 милиона а и едва ли ще има толкова висока възбращаемост ;)

Някои от тия имат толкова пари, че ще ги прежалят. Дали има 2 милиарда или 1.8, все му стигат за всичко, нали така :>
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 24 яну 2012 16:07

RobiVanPersie написа:По някога не ги разбирам тия шейхове...аз ако имах толкова пари въобще нямаше да се занимавам с футбол...Прекалено голям е риска за 180 милиона а и едва ли ще има толкова висока възбращаемост ;)

Прав си, но те нямат 180 млн. и да се чудят дали да рискуват. Те имат много пъти по толкова и това им е играчка. Ти ако имаш 1000 лева а Бейл струва 10 лева няма ли да си го купиш за отбора дето ритате в училището :).
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 24 яну 2012 16:23

Не ми допадат Сити,хич даже,НО Гарет Бейл заслужава да играем в голям отбор(какъвто станаха арабите) а не при тия мизерни пуйки където само той ги влачи . Бейл е класа и трябва да отиде там където му е мястото - ПРИ ГОЛЕМИТЕ
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 24 яну 2012 16:36

За 180 млн. евро могат да вземат и Бейл, и Роналдо :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Върни се в “Футбол - Свят”