Но мисля, че световния футбол почва да се "изражда" с подобни финансови изражения! Наистина е нереална сумата на фона на световната криза...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sven_goran написа:Гарет Бейл е невероятен талант, който отдавна не се е раждал във Великобритания и никога в Уелс!
Но мисля, че световния футбол почва да се "изражда" с подобни финансови изражения! Наистина е нереална сумата на фона на световната криза...
smoothc написа:1.Гарет Бейл не е от онзи тип футболисти,които търсят парите и славата!
2.При него много ясно се наблюдават,изключителното му професионално отношение към Тотнъм и отдадеността му към играта.
3.Факт е,че Бейл е един от най-прогресиращите млади футболисти в световен мащаб и е нормално да след време да премине в отбор,който отговаря на неговата класа и неговите цели.
4.Бейл със сигурност няма да напусне Англия и единственият отбор,в който може напълно да развие своя огромен потенциал и ще има възможността да печели титли е -Манчестър Юнайтед!...Новият Райън Гигс как ви звучи?! Страхотно нали!
smoothc написа:4.Бейл със сигурност няма да напусне Англия и единственият отбор,в който може напълно да развие своя огромен потенциал и ще има възможността да печели титли е -Манчестър Юнайтед!...Новият Райън Гигс как ви звучи?! Страхотно нали!
Never_Mind написа:smoothc написа:4.Бейл със сигурност няма да напусне Англия и единственият отбор,в който може напълно да развие своя огромен потенциал и ще има възможността да печели титли е -Манчестър Юнайтед!...Новият Райън Гигс как ви звучи?! Страхотно нали!
Ако ще не новия Райън Гигс да е , а новия Ференц Пушкаш, това са ненормални суми за този играч. Имам усещането , че като се чуе ,че Сити ще купуват от някой играч, и фуболните президенти вадят елката, написват реалната сума за играча и натискат знака Х. Следва цифрата 3 или 4 - според тва на кой президент кой колко му е милИма само един играч в момента, който би могъл да струва толкова, но той не е Бейл.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта