Само не знам каде прочете че ше дават мача тая изке*ана телевизия нищо не пише... дава ми програма за 2 месеца напред..
http://www.m-sat.bg
за тази телевизия ли става на въпрос ако е за нея никъде не пише че ше дават мача..
мача ПСВ-Черно море ще го дават на канал
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: мача ПСВ-Черно море ще го дават на канал
да определено не е лошо качеството, само да не прекъсва много по време на мача.от 10 е нали, че аз докато се върна от стадиона дано да не изпусна нещо интересно 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
баси,хора докъде ни докараха шибаните ни телевизии.Да се ровим и обаждаме на кабелните си оператори да им се молим да ни пуснат някакъв си холандски канал и да се ровим из нета ,за да можем като хората да гледаме мач на бълг.отбор в евротурнирите.И добре,че все пак от Мсат откликнаха и пуснаха канала,както и миналата година само те спасиха положението с излъчването на мача с Щутгарт,когато пак никой не искаше да го излъче и то мача в София.Един голям х** за бълг.журналистика и това не е само за телевизиите,а и за другите медии,понеже всички медии акцентират върху това,че на пресконференцията на Колъо нямало нито един холандски журналист,а единствено човека на дарик-Добри бил там.Ами аз бих попитал защо само Добри е там.А къде са представителите на другите ни медии,хоандците не ме интересуват,но къде са нашите медии????
За вас моряци ний живеем...
- KingForadayy
- Контакти:
Еми, варненска телевизия нормално да го дава.Ама не вярвам .Някй мисля че си прави гаргара.Откъде тия скъсаняци ще извадят пари за мача? 

KingForadayy написа:Еми, варненска телевизия нормално да го дава.Ама не вярвам .Някй мисля че си прави гаргара.Откъде тия скъсаняци ще извадят пари за мача?
ти май още не си разбрал.Няма тия "скъсаняци" да дават мача.А в програмната им мрежа са пусбали холандския канал RTL7,който ще излъчва мача
Шибана работа.На Булсатком-а го нямам 

ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ЧЕРНО МОРЕ
ИМАМ УСЕЩАНЕ ЧЕ РЕЗУЛТАТА ТАЗИ ВЕЧЕР ЩЕ Е 0:1 ЗА МОРЕТО
УСПЕХ И НА ЦСКА
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
ИМАМ УСЕЩАНЕ ЧЕ РЕЗУЛТАТА ТАЗИ ВЕЧЕР ЩЕ Е 0:1 ЗА МОРЕТО
УСПЕХ И НА ЦСКА
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
KingForadayy написа:mursusaid написа:KingForadayy написа:Еми, варненска телевизия нормално да го дава.Ама не вярвам .Някй мисля че си прави гаргара.Откъде тия скъсаняци ще извадят пари за мача?
ти май още не си разбрал.Няма тия "скъсаняци" да дават мача.А в програмната им мрежа са пусбали холандския канал RTL7,който ще излъчва мача
Е, значи само варненската селения ще намаже КІр за Мсат тогава.И те не са по- раэлични от софийските телевизии.Можеха да проявят малко патриотиэъм , ама нейсе, ганю си е ганю прост като на слона задника.
ти си много зле чесно.Ако си абонат на мсат и имаш цифров приемник,ще го имаш и канала.Хората са направили всичко възможно да пуснат канала,а това че ти си абонат на др доставчик,те какво да направят.Виновен е доставчика ти.
- monster1011
- Контакти:
ПОЗДРАВИ НА ЧЕРНО МОРЕ!!! ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ВИ ПОЖЕЛЕВАМЕ УСПЕХ. Макар и трудно PSV е преодолим, особено ако вкарате днес поне един гол!!!
На кабелната МSAT, каналa e 70 на него пише "spotr+" и вече е пусната RTL7!!! АЙДЕ МОРЯЦИИ!!!