Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: С Йовов в състава, играем с човек по-малко
Чакат го за някой бижутерски финт и гол, които да осмислят слабите му игри... 

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Чакат го за някой бижутерски финт и гол, които да осмислят слабите му игри...
Колко още да чакаме,до пенсия ли

-
- Контакти:
Съгласен съм със всеобщото мнение. Никога не съм удобрявал да се толелира играч, само заради 3-4 добри мача. Айде щото вкара на Марсилия и чукна с петичка към Огнянов срещу Челси да му целуваме краката и да бъде абониран за титуляр до края на живота си. А пропуска срещу Удинезе помните ли го - на празна врата от 2 метра? И после ще ми разправя, че нарочно го бил изпуснал положението, че да ги вдигне момчетата в съблекалнята - пълен смях.Пролетния полусезон тая година също имаше фрапантни пропуски. Истината за Йовов е, че 10 мача не играе нищо, в един да блесне. Това е коефициент на полезно действие 10%.
-
- Контакти:
ГЛУПОСТИ!
А ИНАЧЕ КАТО ВКАРА ГОЛ МУ СЕ КЕФИТЕ.
И ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ
А ИНАЧЕ КАТО ВКАРА ГОЛ МУ СЕ КЕФИТЕ.
И ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ
-
- Контакти:
Аз забравих кога за последен път е вкарал гол на силен съперник... Май на Марсилия беше, а тва беше отдавна.... Това, че е бил добър преди, не означава нищо. На стари лаври не се стои. Отбора ни е пълен с дупки, ама айде да стоят и да играят, че били вкарали гол на Бартез преди 3 години.... Ти чуваш ли се какви глупости ги дрънкаш?
-
- Контакти:
Re: Ратко Достанич съсипва отбора!
НАЛИ ВЕЛЕВ СЪСИПВАШЕ ОТБОРА БЕ КАПУТИ ?!
СЕГА ПАК СТЕ НЕДОВОЛНИ, НО ПРИ ВЕЛЕВ ЩЯХМЕ ДА СМЕ СУПЕР!

СЕГА ПАК СТЕ НЕДОВОЛНИ, НО ПРИ ВЕЛЕВ ЩЯХМЕ ДА СМЕ СУПЕР!
- unist_gp
- Контакти:
Re: Томето и Вальо от последния час: Пак се почна старата песен!
е добре де, вас кой ви е спрял да станете спортни журналисти? може и не само спортни де
не ми харесва да оплювате хора, които работят. станете и вие такива, задавайте неудобни въпроси, получавайте повече пари и вършете по-хубава работа. от сърце ви го пожелавам с най-добри чувства
и никой не ви е спрял да пишете каквото искате във форума, има даже линк в официалния сайт и всяка написана тема от вас,излиза и там. аз като видя нещо интересно и провокативно винаги чета и форума
не виждам защо трябва да се дразните заради някой друг, гледайте вас си.

и никой не ви е спрял да пишете каквото искате във форума, има даже линк в официалния сайт и всяка написана тема от вас,излиза и там. аз като видя нещо интересно и провокативно винаги чета и форума

Re: Каде да гледате клипове от мачовете веднага след гола
хаха пи4 излагаш се виж колко клипа имам аз след това говори за теб
и това 4е този 4овек е дал линк към профа ми аз кво да направя ле ?

виж си клиповете колко са гледани след това говори 

- fabregas_949
- Контакти:
tzloko написа:хаха пи4 излагаш се виж колко клипа имам аз след това говори за теби това 4е този 4овек е дал линк към профа ми аз кво да направя ле ?
момче ти се излагаш, накрая ще те баннат от форума заради начина по-който пробутваш клиповете

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]