Познавайки кдимитров, няма как да се съглася, че е селянин или че е глупав. Просто отдавам писанията на гражданина на това, че не е запознат и е неинформирах.
Момчета, заболя ме главата, докато изчета всичко от 18ч. до сега. радвам се, че са модерирани някои от мненията, че нямаше да мога да си легна тази вечер

Анеси/Анисе или който и да е там е постъпил некоректно (може би е млад, глупав и в Мадагаскар не се славят с много акъл), глупаво и най-вече алчно е постъпила и Мадам Ба. Некоректно ( при положение, че имат още пари, които трябва да дадат на Черноморец), неспортсменски са постъпили и от ЦСКА. Нямам нищо против феновете и успехите на този клуб. Поддържал съм ги в Европа и тях, и Левски, И Черно Море, Литекс, Локомотивите и кой ли не, и никога няма да кажа лошо против български клуб. Но... Против ръководство, неспортсметни (футболисти) и лумпенизирани фенове, е тук вече не познаха. Как да искат после хората отношение, нормално, след като като правят подобни неща техните ръководители, ги обричат на злоба като излязат извън София. Някой тук запита : А ако бяха Левски? И аз ще му кажа : НЕ ЧЕТИ ИЗБИРАТЕЛНО, НЕ СЛУШАЙ ИЗБИРАТЕЛНО! Пламен Киряков каза, че Левски са ВЛЕЗЛИ в контакти с КЛУБА ЧЕРНОМОРЕЦ за привличането на Анеси/Анисе, запитвайки относно СУМАТА, която е клаузата към договора, с която може да се привлече момчето. Казано беше, че даде ли клуб 350 000 евро, без значение кой и от къде е, Черноморец няма да спира футболиста и само той може да реши, дали да премине или не. Тоест като си договори личните условия. Пратени са и запитвания от Украйна, хората са готови да го вземат, защо им е на Черноморец да го дават на ЦСКА за 100 000 евро тогава, след като могат да вземат 3,5 пъти повече? Защо ЦСКА предлагат тези пари, като се знае, че преди това още са влезли в контакт с футболиста (нещо немислимо е да се прескача клуб) и са знаели, че той "може" да разтрогне договора си, връщайки 3 последни заплати ( е т'ва как става, не знам, братче!). Защо Херо излиза там, с името си, с реномето си и застава зад думите си. Защо му е да лъже? Да не би да ми 'замазва" очите, както написа един гений тука? Чувате ли се? Футболистите не могат да са със статут на обикновени работници. Той не подписва договор за 1 година и на 6 месец да се усети, да си върне 3 заплати и да хване пътя? Че тогава защо м*мка му има трансферни суми? Да не би тия "тъпунгери", които купуват футболистите да са най-смотаните. Лесно е, вземат си желаното момче без трансферна сума. Ето така ще започне да става, ако няма нормално решение от БФС. И искам едно солидно наказание от ФИФА за "синьото" или "червеното" или което и да е БФС, само не и безпристрастното. Ама така хубаво искам, всичките да ги заболи и виновни, и невинни. Да видя тогава медии, адвокати, футболисти, мениджъри, фенове каква ще я сторят. Дали пак ще се преместват от лява на дясна кълка? Е писна ми. Бургас не е провинция, Бургас е единствен. Бургазлия е диагноза, истинският бургазлия няма да си остави магарето в калта. Херо, с теб сме, знам, че четеш форума, не си трови нервите, направи го както само ти си знаеш - на терена! Защото за останалото имам гадното усещане, че отново ще се потули и всеки един друг ще бъде виновен, само не и "грандовете". Нямам какво повече да кажа по този въпрос. Може да е малко разхвърлено, но много неща исках да кажа, много и спестих.