Sisi 1914 написа:Шарапова продължава напред, в турнира!
Преди седмица беше с около 2500 мнения, а сега си с над 4000. Сигурно си се скъсала да спамиш и пишеш глупости.

Забрави, да, сложиш, запетайка, на, другите.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Шарапова продължава напред, в турнира!
liverpool96 написа:Sisi 1914 написа:Шарапова продължава напред, в турнира!
Преди седмица беше с около 2500 мнения, а сега си с над 4000. Сигурно си се скъсала да спамиш и пишеш глупости.![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:liverpool96 написа:Sisi 1914 написа:Шарапова продължава напред, в турнира!
Преди седмица беше с около 2500 мнения, а сега си с над 4000. Сигурно си се скъсала да спамиш и пишеш глупости.![]()
![]()
Има, нещо, такова, едно, мнение, две, думи, това. е, изключение,,
,,,,
liverpool96 написа:Sisi 1914 написа:Шарапова продължава напред, в турнира!
![]()
turbogena написа:liverpool96 написа:Sisi 1914 написа:Шарапова продължава напред, в турнира!
![]()
Силвето е гоУема бе![]()
Аз за 3 години в тоя форум имам малко над 5000 мнения ,а тя за 5 месеца направи над 4300![]()
AMG написа:Тея мнения за ядене стават ли?
megan fox написа:AMG написа:Тея мнения за ядене стават ли?
Тц, на края на годината на топ спамерите ни раздават пари и бира, за Силвето водка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 17 госта