Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ратко Достанич съсипва отбора!
хехе, не вярвайте на 7 дни много за Достанич. Те няма да му простят, че ги излъга и каза, че не преговаря с Левски. Тая кампания дето беше две години срещу Томов сега почва срещу сърбина - гаранция.
Enravota написа:Моля всички фенове на Левски да спрат с коментарите за отбора поне до реванша...
И ако може деца под 13 години да не отварят копи-пейст теми...
Всички се извъдиха журналисти
ти пък кой си,че ще ми казваш какви теми да отварям?......искам да чуя коментарите Ви за тази тема и какво мислите за състоянието на отбора и не съм на по-малко от 13 нито пък от 23

За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

liverpul8 написа:и от колко много време не си ги виждал да бягат повече от 20-30 мин .щото аз не помня никога да са бягали повече
не е въпроса дали могат,а дали искат......изтощени до безпомощност футболистите на Левски не бях ги виждал от много време насам!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
Левски-55.......цска-54

Re: ПИТАНЕ
а бай дъ уей, верно, че абсолютно навсякъде отборът "Левски" го пишат ГРЕШНО, без кавички, включително и в този сайт (вижте банера на форума)
Martines написа:liverpul8 написа:и от колко много време не си ги виждал да бягат повече от 20-30 мин .щото аз не помня никога да са бягали повече
не е въпроса дали могат,а дали искат......изтощени до безпомощност футболистите на Левски не бях ги виждал от много време насам!
a от колко време не бяхме играли здрав мач в Европа , който да не загубим

-
- Контакти:
Подготовката, направена от Велев, е адски сбъркана. Ние реално нямахме контроли. 1 седмица преди първия ни официален мач, на официалното представяне на отбора, играчите въобще не се движеха като хората, ами се разхождаха по терена.
Иначе "анализът" на тоя "автор" е смешен, набързо скалъпен и е насочен към аудитория от идиоти с първични инстинкти, които не разбират от футбол. Първо Хичо си беше пуснат като ляво крило на мястото на контузилия се Ортега, който след влизането на Гошо Христов зае мястото на Йовов (отляво). Не виждам кви други позиции го гонят тоя мастит интелектуалец. Второ, Йовов и Зе ПО ПРИНЦИП си се връщат в защита да помагат на бековете при атаки на чужди отбори, защото живеем в 21-ви век и отдавна т.н. крила не си стоят само напред да захранват нападателите с центрирания. В Левски така е било от времето на Мъри.
Трето, и най-важно, в момента отборът има нужда от спокойствие. Само 6 дни са минали от назначаването на новия ни треньор, а вече някви змии почнаха да съскат.
Иначе "анализът" на тоя "автор" е смешен, набързо скалъпен и е насочен към аудитория от идиоти с първични инстинкти, които не разбират от футбол. Първо Хичо си беше пуснат като ляво крило на мястото на контузилия се Ортега, който след влизането на Гошо Христов зае мястото на Йовов (отляво). Не виждам кви други позиции го гонят тоя мастит интелектуалец. Второ, Йовов и Зе ПО ПРИНЦИП си се връщат в защита да помагат на бековете при атаки на чужди отбори, защото живеем в 21-ви век и отдавна т.н. крила не си стоят само напред да захранват нападателите с центрирания. В Левски така е било от времето на Мъри.
Трето, и най-важно, в момента отборът има нужда от спокойствие. Само 6 дни са минали от назначаването на новия ни треньор, а вече някви змии почнаха да съскат.
windowpane написа:Подготовката, направена от Велев, е адски сбъркана. Ние реално нямахме контроли. 1 седмица преди първия ни официален мач, на официалното представяне на отбора, играчите въобще не се движеха като хората, ами се разхождаха по терена.
Е ти колко контроли искаш да имаш за 2 седмици подготовка?! И за толкова време на кое по - напред да се набляга - на тактика, физика или да се изграят контроли за избистряне на състава?! Нормално е всичко това да върви в комплект нали?!
Martines написа:Enravota написа:Моля всички фенове на Левски да спрат с коментарите за отбора поне до реванша...
И ако може деца под 13 години да не отварят копи-пейст теми...
Всички се извъдиха журналисти
ти пък кой си,че ще ми казваш какви теми да отварям?......искам да чуя коментарите Ви за тази тема и какво мислите за състоянието на отбора и не съм на по-малко от 13 нито пък от 23
Не се ли усещаш че това провокация на "доброжелатели". Защо трябва ние феновете на Левски допълнително да нажежаваме обстановката...вместо да ги убие с мълчание тия подлоги...ти ми пействаш статии да коментираме...
Re: ПИТАНЕ
Niksyy написа:Много дразнещ тип е и много си вярва.Не мисля , че става за журналист , тъй като е Хипер пристрастен към 1 отбор , а истинския журналист умее да си прикрива пристрастията.Той , както и по - голяма част от феновете на цецека пишат името на Апостола погрешно.Само Пецата , го е страх да си сложи снимка под статията , ами си слага некви ретро ШИТЗ.
ха ха ха - този не е пристрастен към цска, той мрази ЛЕВСКИ! Аз лично му чета понякога статиите, за да се посмея малко, но май напоседък все едни и същи глупости пише и става скучен!
това провокация на "доброжелатели"........стига с тази параноя...на стадиона естествено,че ще подкрепяме отбора.......ама тука всеки може да си каже мнението,коя обстановка се нажежава?......тази тука във форума,където на всеки 5 мин влизат играчите на Левски,четат коментарите и изпадат в депресия???...гледайте малко по-реално на нещата!
Левски-55.......цска-54
Левски-55.......цска-54