Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Искам си Акаунта
Re: Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол
До няколко часа , както се изразява Бареков , може да имаме новина . Съществува един хипотетичен вариант , при който всичко по трансфера да е законно ( макар неморално и непочтено) , но ми трябва време да проверя някои неща от правилниците да ФИФА и УЕФА . Дори и в този случай обаче , ще е прецедент .
PFC Litex написа:Защо менажера на играча или пък клубът с който е подписал договор не искат да кажат причината за едностранното прекратяване на договорът, след като всичко според тях е законно, от какво се страхуват?
Относно факта и намесването на Левски, къде е нарушението в отворен трансферен прозорец един клуб да преговаря с друг за закупуване на играч?
Цялата тая работа направо вони.Тук само си почесваме пръстите.Дано всичко излезе на яве!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Вмириса се рибата в Бургас та се осети чак в София ! Според мен, много лесно и просто може да се реши всичко, поне на тази фаза. Киряков показва договора, да видим какво пише, както и извлечения от банката и ще разберем кой и дали лъже. Иначе това е много несериозно, на този не му харесва че в Бургас духа много зимата и дай ще ходя в София. Аз мисля че проблема е в това че някой го свалил от дърветата в Мадагаскар, дали са му 1-2 хилки заплата и всичко е ток и жица. Сега обаче се обаждат от Сф, офертата за 15-20 (ако не и повече) хиляди лева е много сладка. Следва позвъняване на г-жа Ба, която също има интерес (поне 10 %) играча да бъде продаден. Ако нещо не е било на ред, от Бургас предполагам са били готови да реагират само и само да не избяга този футболист, едно че е добър за нашето първенство, друго заради парите. Идва ред на Левски и ЦСКА. Едните ,поне така твърдят са говорили с клуба и се отказват след като науават цената, обаче другите намират дупка в договора или са много нагли, аз мисля и двете, след което пре..ават бургазлии. Тук е момента да се намеси БФС, да видим какво ще решат. Ако цска са виновни, би следвало да се спази правилника и ако трябва да ги върнат в А окръжна. Жалко че се действа по този начин. Такива глупости стават всяка година, ще спомена само Тевез, извиваха ръце с мениджъра и на двата отбора, само и само да лапнат повече милиони, но все пък се спазват някакви правила. Томов - лупи не успя да затрие клуба, обаче тези ми се струва че сериозно са се заели с тази задача.
PFC Litex написа:Защо менажера на играча или пък клубът с който е подписал договор не искат да кажат причината за едностранното прекратяване на договорът, след като всичко според тях е законно, от какво се страхуват?
Относно факта и намесването на Левски, къде е нарушението в отворен трансферен прозорец един клуб да преговаря с друг за закупуване на играч?
Според мен ако се страхуваха от нещо нямаше да правят пресконференция, на която да представят играча като ново попълнение.Може би причината е, както каза адвоката на ЦСКА, че е твърде вероятно от Черноморец да заведат дело срещу Анисе..
А защо от Черноморец не покажат договора си с футболиста?
За много прости ги взимате тия от Титан.
sega po гонг напомниха как левски взеха Г.Христов от Ботев сучея бил на 100% същия 

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
RedeviL написа:PFC Litex написа:Защо менажера на играча или пък клубът с който е подписал договор не искат да кажат причината за едностранното прекратяване на договорът, след като всичко според тях е законно, от какво се страхуват?
Според мен ако се страхуваха от нещо нямаше да правят пресконференция, на която да представят играча като ново попълнение.Може би причината е, както каза адвоката на ЦСКА, че е твърде вероятно от Черноморец да заведат дело срещу Анисе..
Какво като водят дело, все пак за да подписват договор значи всичко са проверили и няма никакви пречки за същото.
Това, че е подписал договор нищо не значи, тъй като в ЦСКА трябва да пристигне жълтата карта и играчът да бъде картотекиран.
Пресконференцията съвсем нищо не доказва.
valiooooo написа:А защо от Черноморец не покажат договора си с футболиста?
За много прости ги взимате тия от Титан.
Доколкото успях да разбера от написаното, от Черноморец са показали всички документи свързани с въпросният футболист.
Последна промяна от PFC Litex на 23 яну 2012 17:18, променено общо 1 път.

- Искам си Акаунта
kiko75 написа:sega po гонг напомниха как левски взеха Г.Христов от Ботев сучея бил на 100% същия
Няма нищо общо със случая на Христов
Писах си мнението преди да бъде отворена тази тема и нямам намерение тук да се повтарям. Кофти ми е само, че няма да разберем истинските причини и че ще се потули всичко.
PS.Конан, ти си ни надеждата
И мислиш ли, че Киряков като юрист може да се прецака... (не казвам пак, защото по времето на Платини беше друг шефа
)
PS.Конан, ти си ни надеждата

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

-
- Контакти:
шивача написа:magga написа:шивача написа:Анесе признава, че преговарял с ЛевскиТова означава, че и те заедно с ЦСКА трябва да бъдат наказани еднакво, просто разликата в случая е, че Анесе е избрал по-великият клуб!
Тонев каза, че е ходил в Бургас бе шивачкеНормално да са преговаряли и с него
Въпроса е щом ние сме дали оферта за него преди няколко седмици къде е това предизвестие, къде са му семейните проблеми и кога си е върнал парите, че чак и договора го е прекратил, само че никой не го видя това прекратяване
Интересно не мислиш ли ?
маги, тонев всичко може да каже, а истината се установява в съда. От изнесената информация дотук, става ясно, че ние първи сме направили оферта на Черноморец.
Момчето каза, че не е заради семейни проблеми, явно от клуба са му правили спънки и мениджърката му го е подтикнала да разтрогне.
Интересно основание за разтрогване на договор - "СПЪНКИ"