sasho1977 написа:Masaba написа:Фен на ЦСКА,който се подвизава в много форуми.А от скоро е в ДБ.
Името му дай, името!!!!!
Що бе, за издирване ли е?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sasho1977 написа:Masaba написа:Фен на ЦСКА,който се подвизава в много форуми.А от скоро е в ДБ.
Името му дай, името!!!!!
kartago написа:Що бе, за издирване ли е?
petkata написа:В събота ако се издани срещу Мъри, нищо хубаво не го чака Пиратко!
Lord VOODOO написа:Martines написа:ок,момче,ама мен ме е яд на едно нещо,на летището Радко-Пиратко каза:Отиваме за победа!..........а ние играхме за "Х" целия мач и от много време не съм виждал футболистите на Левски да нямат сили още 60-тата минута,верно че и климатът там е кофти за игра на футбол,ама чак пък толкова........
Всеки треньор така казва! Ако треньора не е уверен в победата как да очаква от играчите да се раздават! И бъди сигурен, че той е тръгнал с идеята за победа, но физическото състояние на отбора не му е позволило да я постигне! Казах ти каква е статистиката на ФК Баку в Азербайджан относно ЕКТ ти сам си направи изводите.
А ако пак ще почвате с виковете "оставка" поне изчакайте да мине реванша...
Дори Гуардиола да ви стане треньор няма как да очаквате чудеса от него за 2 дни! На него ще му трябва много повече време да опознае напълно състава, камо ли да успее веднага да оправи всичките поражения причинени от "подготовката" на кокала! Мисли реално бе човек!
agent_008 написа:Този Ратко въобще от къде го изкопаха... Люпко и Г. Василев идваха лятото да се услушват, Борат вика аз да не съм луд да сменям треньора, който направи отбора шампион и накрая Ратко...![]()
Просто много нелогични ходове... Не мога повече да съм фен на този отбор. В Европа като българин ще викам за наще, но в А група се надявам Черноморец, Черно Море и Литекс, където наистина се опитват да работят, да направят нещо интересно, за да му дойде ъкъла в главата на Бай Ганьо(което не е сигурно, че е възможно)...
Много разочарование има в сърцето ми, просто не мога да го опиша...
ЕМИЛ написа:kartago написа:Що бе, за издирване ли е?
Сигурно иска нещо лошо да му направи![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта