Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол
Титани, вие сте царе на съдебните дела. Не се и съмнявам, че ще излезете пак "сухи" от водата, но после не се чудете защо феновете в Б-я все повече се отвращават - футбол няма, стадиони няма, а шампион се става с връзки при съдиите или със сироп за кашлица. Продадохте си играчите и сега наготово се крадат тези на другите отбори....
[center]Member of Old School Boys [/center]
При положение че не знам какво точно се е случило е нормално да повярвам на ръководството на ЦСКА, което твърди, че Анеси е прекратил основателно договора си с Черноморец и преминаването му при нас е напълно легално.По думите на адвокатите на ЦСКА е твърде вероятно да има дело между играча и Черноморец и ако тогава излезе, че сме го взели неправомерно е напълно естествено да призная вината на ръководстото!Дотогава съм плътно зад тях..
[/quote]
Ами така ще кажеш. Много удобно! Както винаги! А за Платини какво ще кажеш тогава? Как все така става - не се плаща, фалират се малките клубове за сметка на софийските, адвокатите замазват положението и вие се радвате после на купи и титли.........Не, мерси такива титли в Бургас не щем![/quote]
калпазанчооо, отдавна съм спрял да приемам България за моя родина, защото ето тези са България...ние сме си Бургас, а както се вижда България е против нас. Затова им виж и резултатите на националния им отбор - сина на вратата, зетя в защита, племеника, не знам си какво...сега искам и Армения да ги бият...ама те са като пукнатия тъпан - и да ги биеш, и да не ги биеш, не се променят и толкова

Ами така ще кажеш. Много удобно! Както винаги! А за Платини какво ще кажеш тогава? Как все така става - не се плаща, фалират се малките клубове за сметка на софийските, адвокатите замазват положението и вие се радвате после на купи и титли.........Не, мерси такива титли в Бургас не щем![/quote]
калпазанчооо, отдавна съм спрял да приемам България за моя родина, защото ето тези са България...ние сме си Бургас, а както се вижда България е против нас. Затова им виж и резултатите на националния им отбор - сина на вратата, зетя в защита, племеника, не знам си какво...сега искам и Армения да ги бият...ама те са като пукнатия тъпан - и да ги биеш, и да не ги биеш, не се променят и толкова
калпазанчо написа:RedeviL написа:До колкото разбрах от пресконференцията на ЦСКА прекратяването на договора на Анисе с Черноморец не е заради неизплатени заплати..
Ще се радвам да видя позицията на феновете на ЦСКА. Ама наистина! Официално да кажат - ние заставаме зад ръководството, или ние не харесваме действията на ръководството, което петни имиджа на клуба. Лесно и просто е! Да излязат и да кажат!
Колкото отговориха на писмото на феновете, толково ще отговорят и на това.
Ще мълчат като... риби (цензурирам се).
ivaka написа:За съжаление се почна с "У" и "А".
Вместо да коментираме възможностите оплюхме пейзажа, да не кажа, че го и о.рахме.
Вън тоя, пък вън и оня.
Не разбрах какво общо има Левски в цялата тая работа, та вън и тях.
Говорим за Черноморец, ЦСКА и Анисе, никъде не прочетох нещо за Левски, освен храчките плюнките и това "ВЪН".
ЗАЩО?
ами, вън Левски, за мой кеф

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Какво гласят разпоредбите ба БФС при подобен казус? - питам, тъй като не зная.

Erland написа:Само незнам на каква основа се иска изхвърляне на ЦСКА в В група. Ако четяхте внимателно щяхте да видите, че Живков каза, че Мадам Ба му е предложила Анеси за свободен агент, а тя представлява играч като негов официален агент. Като такъв той подписва договор с ЦСКА. Ако утре наистина се окаже, че наистина има действащ договор с Черноморец ще накажат него и агента, откъде накъде да наказват ЦСКА. Чисто и просто БФС няма да го картотекира в ЦСКА и толкова, остава си ваш играч и като искате имате право да му спрете правата. ЦСКА като клуб трудно може да бъде наказан при подобна ситуация.
А има и друго нещо, 100% премълчавате нещо. Много ясно, че ако договора е изряден той неможе да се прекрати ей така с плащане на 3 заплати. Има още нещо, което тепърва ще се разбере.
Мадам Ба му предложила? Бате, ти за "солидарна отговорност" чувал ли си? я виж в Наредбата член 43 в глава 6 за лицензиране на клуб...моля те, не ме разсмивай с невежеството си
Мадам Ба му казала, леле мале. Първо се изчаква рпотвърждение от СТК, после се пита дали има в Арбитражния съд дали има обжалване, а ако няма и мине крока за внасяне на обжалване, тогава разтрогването на договор не подлежи на атакуване. Ти по-напред ми кажи знаеш ли на колко дни СТК разглежда молби и как става разглеждането.
Ти си като Живков - оправдаваш глупостите си с незнанието, така че правилно го защитаваш. На едно умствено ниво сте
Последна промяна от izumrud на 23 яну 2012 16:07, променено общо 1 път.
- Bartolomej
- Контакти:
Erland написа:Само незнам на каква основа се иска изхвърляне на ЦСКА в В група. Ако четяхте внимателно щяхте да видите, че Живков каза, че Мадам Ба му е предложила Анеси за свободен агент, а тя представлява играч като негов официален агент. Като такъв той подписва договор с ЦСКА. Ако утре наистина се окаже, че наистина има действащ договор с Черноморец ще накажат него и агента, откъде накъде да наказват ЦСКА. Чисто и просто БФС няма да го картотекира в ЦСКА и толкова, остава си ваш играч и като искате имате право да му спрете правата. ЦСКА като клуб трудно може да бъде наказан при подобна ситуация.
А има и друго нещо, 100% премълчавате нещо. Много ясно, че ако договора е изряден той неможе да се прекрати ей така с плащане на 3 заплати. Има още нещо, което тепърва ще се разбере.
Колко пъти да се каже ,че когато един клуб иска да закупи футболист , влиза в преговори с клуба , а мениджъра е само човека защитаващ интереса на футболист . ЦСКА в случая не са започнали преговори за закупуването . Цялата документация по договора на Анеси е в БФС и Черноморец
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
obi4am_pirin написа:Вън и ЦСКА и ЛЕВСКИ от БГ-футбола!Заради тези страда целият футбол!
Да... арее вън всичките. Само Пирин да остане!!! Някъде видя ли да се споменава Левски като страна по спора, та веднага плюеш, бе орел с ориз

Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...
обесен бе, но нивга не умря...
Много хора писаха за Левски. Аз се дистанцирам от тях. Черноморец и Левски имат ясни и отворени отношения помежду си. Така е било и предполагам, че така ще бъде...Жужу, не поддаде, но и от Левски не потърсиха други методи за привличането му...За съжаление с риск да обидя привържениците на ЦСКА - ръководството им не постъпва дженталменски или, както е модерно - липсва им "Феърплея". Жалко. Жалко за институцията ЦСКА, която е попаднала в ръцете на крадливи стопани, уронващи името и. 

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
izumrud написа:Село, ти договор на футболист виждал ли си???? наясно ли си вече, че от 2010 договорите са 6-странични, без анекси, копие на образец от ФИФА?
допълнителни клаузи, финансови отношения, опции, се вписват в 4 и 5 страница на договора. Айде иди до Н Михайлов в БФС като картотекираш и вземи един образец, че ми говори после, а?
ти изобщо знаеш ли какво означава регистриране на играч и как се изисква жълта карта? какво има право да гледа БФС и какво ФИФА???? аман от последни инстанции като тебе
Изомрудчо,ти си толкова неадекватен,че незнам откъде толкова самочувствие.Я ми кажи в РБ с кой закон се уруждат трудовите взаимоотношения,включително и на футболистите?