Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Мнениеот Parmalat » 23 яну 2012 15:40

Ръководството на Черноморец ще поиска официално от БФС да не издаде лиценз на ЦСКА за следващото първенство и да изпрати "армейците" в аматьорския футбол.

Изпълнителният директор на бургаския клуб Пламен Киряков припомни, че дължимите суми по сделката с Мишел Платини не са платени, а падежът за плащането отдавна е настъпил. Според него при наличието на такива доказани дългове нито отбор не може да участва в професионалната футболна лига.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 23 яну 2012 15:42

RedeviL написа:До колкото разбрах от пресконференцията на ЦСКА прекратяването на договора на Анисе с Черноморец не е заради неизплатени заплати..

Ще се радвам да видя позицията на феновете на ЦСКА. Ама наистина! Официално да кажат - ние заставаме зад ръководството, или ние не харесваме действията на ръководството, което петни имиджа на клуба. Лесно и просто е! Да излязат и да кажат!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 яну 2012 15:42

да бе черноморец на всички ще плащат и точно и единствено на анеси няма.........айдеееееее не пасем трева

Явно в този форум повечето говорите наизуст..Ако си бяхте направили труда да излгедате пресконференцията на ЦСКА щяхте да разберете, че прекратяването на договора между Анеси и Черноморец не е заради неизплатени заплати!!!
Последна промяна от RedeviL на 23 яну 2012 15:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Мнениеот dsn » 23 яну 2012 15:43

RedeviL написа:
да бе черноморец на всички ще плащат и точно и единствено на анеси няма.........айдеееееее не пасем трева

Явно в този форум повечето говорите наизуст..Ако си бяхте направили труда да излгедате пресконференцията на ЦСКА щеше да разбереш, че прекратяването на договора между Анеси и Черноморец не е заради неизплатени заплати!!!

а за какво да не са го ощипали
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 яну 2012 15:43

kartago написа:
шивача написа:
маги, тонев всичко може да каже, а истината се установява в съда. От изнесената информация дотук, става ясно, че ние първи сме направили оферта на Черноморец.
Момчето каза, че не е заради семейни проблеми, явно от клуба са му правили спънки и мениджърката му го е подтикнала да разтрогне.

И какви спънки? Има си клауза от договора, ако разтрогваш предварително, някой да плаща 350 хил. евро и всичко е ок! В случая да, явно сумата е голяма спънка! Като нямаш пари и не ти се плаща, също е спънка! А тоя дето писа за семейните проблеми , е по-голяма наглост няма!!!

Аз откъде да знам, момчето каза, че е имало проблеми, но не с треньора и футболистите, което означава, че е с клуба, нали(надали са чистачките) Лично аз си мисля, че са два варианта, или е заради конфликта на Ба с клуба и оттам тя го настройва или са му казали, че няма да го пуснат в ЦСКА, ако не платят въпросните 350е , а е ясно, че те няма да ги платят. И, все пак , има си съд, който ще реши казуса ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 23 яну 2012 15:44

Халал да ви е, както казаха и преди мен - КРАДЕНОТО НЕ РАДВА!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 23 яну 2012 15:45

Не разбирам, какво става. ЦСКА представя Анисе официално, адвокатите казват, че е разтрогнал и идва, като свободен агент. Черноморец имат документи, че са изрядни спряма футболиста. Къде е истината? Адвокатите на Титан са доказали, че са най-добрите и никога няма да направят нещо без да го проверят детаилно. Гледах предконференцията от Армията и не ми стана ясно, защо играча е разтрогнал. Анисе каза, че не е заради пари, тогава заради какво? Бургазлии също не казват има ли и далечна причина за раздялата по-някакъв член в договора. Истината е някъде по-средата, защото хората и от двата клуба не са идиоти. Надявам се съвсем скоро да разберем, какво става и при кого е грешката. Аз съм склонен да вярвам на Титан, защото те няма да рискуват всичките си вложения в отбора, заради някакъв играч бил той и като Меси. В държавата и футболния съюз си има нормативи, които трябва да спазват и не може всеки да си действа, както си иска. Иначе съм доволен от трансфера, защото играча е добър и ще пасне идеално в ЦСКА. Бърз е, с добра техника и може да бележи. Заедно с новия камерунец Присо ще са добра опция по двете крила. Дано да няма скандали и всичко да се изясни бързо, защото подготовката си тече и времето намалява.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 23 яну 2012 15:46

Анеси се ползваше със симпатиите на феновете и на треньорите (в частност Херо). Като няма неплатени заплати, не виждам какви други причини има?! Сигурно във шкафчето му в съблекалнята нямало сироп за кашлица....

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 23 яну 2012 15:48

Old_death написа:
MuFc1878 написа:Как така можеш да върнеш 3 заплати и да станеш свободен агент? Отговор: Само в страната на чудесата...

Искам да попитам по-запознатите съфорумници. Ако БФС въобще не разгледа случая, Черноморец имат ли право да отнесат този казус до ФИФА и те да вземат решение?

Да,Черноморец имат пълното право да отнесат случая до ФИФА.Тая централа няма навика да се бърка във вътрешните работи на местните централи,но не пропуска да е арбитър в случаи,в които са замесени футболисти с чужда националност.Такъв бе и случая с двамата бразилци,които избягаха от ЦСКА.Категорично съм за това случая да бъде разгледан внимателно и виновния да си понесе наказанието.Все пак има някакви правилници и никой не може да бъде над тях.Все пак не съм сигурен,че от Черноморец са изнесли абсолютно всичко.Иначе е голямо безумие това,което е направило нашето ръководство!

Когато насреща си имаш нормален тон без проблем можеш да дискутираш.
Аз също смятам, че нещо по линията се губи и от Черноморец имат нещо за недоизказване, но ако там нещата са наред,
представянето на Анисе, като играч на ЦСКА е огромна грешка и не се знае какви могат да са последиците.
Особено при намеса на ФИФА...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 яну 2012 15:50

калпазанчо написа:
RedeviL написа:До колкото разбрах от пресконференцията на ЦСКА прекратяването на договора на Анисе с Черноморец не е заради неизплатени заплати..

Ще се радвам да видя позицията на феновете на ЦСКА. Ама наистина! Официално да кажат - ние заставаме зад ръководството, или ние не харесваме действията на ръководството, което петни имиджа на клуба. Лесно и просто е! Да излязат и да кажат!

При положение че не знам какво точно се е случило е нормално да повярвам на ръководството на ЦСКА, което твърди, че Анеси е прекратил основателно договора си с Черноморец и преминаването му при нас е напълно легално.По думите на адвокатите на ЦСКА е твърде вероятно да има дело между играча и Черноморец, заради което няма да обявят причините за разтрогването.Ако тогава излезе, че сме го взели неправомерно е напълно естествено да призная вината на ръководстото!Дотогава съм плътно зад тях.. ;)
Последна промяна от RedeviL на 23 яну 2012 15:56, променено общо 3 пъти.

Върни се в “Черноморец”