Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ

Мнениеот защо » 28 юли 2009 17:34

Тия хора, като им изгледах няколко репортажа, останах с впечатление, че оставят големи пространства и на техен терен е лесно да бъдат изненадани на контри. Чудя се дали да изиграя една двойка в тотото, или ще се затворите и няма да искате да ги биете още там? Да знаете, че на Мокета ще ви е по-трудно да нападате. Най-логично, с оглед възможностите на двата отбора и качеството на терените е двойка там и хикс на Мокета, според мен.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 юли 2009 20:20

защо написа:Тия хора, като им изгледах няколко репортажа, останах с впечатление, че оставят големи пространства и на техен терен е лесно да бъдат изненадани на контри. Чудя се дали да изиграя една двойка в тотото, или ще се затворите и няма да искате да ги биете още там? Да знаете, че на Мокета ще ви е по-трудно да нападате. Най-логично, с оглед възможностите на двата отбора и качеството на терените е двойка там и хикс на Мокета, според мен.

Чул те Господ!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 28 юли 2009 20:26

Аз пък се надявам на 1:1 в Холадния и 0:0 в Бургас.... това и най-реално ми се вижда всъщност :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 30 юли 2009 11:23

Айде моряци дано днес направим добър резултат срещу "филипсите" и в Бургас да приключи тяхното участие.
Тренировката на моряците на "Филипс Стейдиъм"

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение-
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
litex02
Контакти:

Мнениеот litex02 » 30 юли 2009 11:41

ПСВ - Черно Море пред полупразни трибуни на Филипс Стейдиъм

До вчера бяха продадени 11 000 билети за двубоя
Около 11 000 билети са продадени до вчера за двубоя от третия предварителен кръг на Лига Европа между ПСВ Айндховен и Черно Море, довечера от 21.45 часа на стадион "Филипс Стейдиъм".

Домакините очакват около 16 000 да посетят първия мач на червено-белите за новия сезон, което е под очакванията, тъй като капацитета на стадиона е за 35 000 зрители, като той се пълни до краен предел при почти всяко домакинство на отбора.
Изображение

Потребителски аватар
litex02
Контакти:

Мнениеот litex02 » 30 юли 2009 11:44

Край! ПСВ уреди кошмара на Черно море, Манолев готов за утре

ПСВ Айндховен е получил днес окончателно потвърждение от УЕФА, че новата придобивка на холандците Станислав Манолев има състезателни права за Лига Европа. Футболистът на Литекс подписа в петък с бившият европейски шампион и имаше лек проблем около картотеката му. От днес обаче и последните недоразумения около него са паднали и така благоевградчанинът ще е на линия утре за двубоя с Черно море.
Това не е много добра новина за варненския състав. Преди две години точно с гол на Манолев Черно море загуби от Литекс финала за купата на България д 0:1.
Изображение

Потребителски аватар
litex02
Контакти:

Мнениеот litex02 » 30 юли 2009 11:44

Станислав Манолев:
Вече съм приятел с Лазович, чакам да ме пуснат срещу Черно море

Националът Станислав Манолев стана обект на една от най-добрите трансферни сделки с футболист от "А" група в чужбина. Литекс го продаде на холандския ПСВ Айндховен за сума, която според спекулациите може да надмине 3 млн. евро. Манолев от началото на седмицата е в Холандия, където започна подготовка с новия си тим. По ирония на съдбата първия му мач е твърде вероятно да бъде срещу съперник от България. Утре вечер на стадион "Филипс" ПСВ посреща Черно море в мач от квалификациите за Лига Европа. "7 дни спорт" се свърза вчера с Манолев, който говори специално за читателите на вестника.

- Как минават първите ви дни в Айндховен?

- Вече два дни тренирам с отбора, паралелно с това се оправям с битовите проблеми. Осигурих си апартамент, всеки момент очаквам да получа и автомобил. Запознавам се с новите си съотборници, както и с всичко в клуба.

- Какви са първите ви впечатления от холандския тим?

- Тук всичко е организирано като по часовник, и в общи линии почти целият ден на футболиста минава в базата на клуба - хранене, тренировки, почивка, възстановяване. Чувал съм, че така се работи във всички европейски клубове. Засега все още опознавам обстановката, но мога да ви кажа, че тук ми харесва много. Надявам се и аз да оставя добри впечатления с играта си.

- С кой от съотборниците си се сприятелихте в първите дни?

- Със сърбина Данко Лазович. Той е юноша на Партизан, излязъл е рано да играе в чужбина, сега е в Айндховен. Помага ми много, възложиха му и да ми превежда. Ще ми помага, докато науча езика. Сега започвам ускорени курсове по английски език, за да се разбирам с останалите в отбора. Трябва да преодолея езиковата бариера възможно най-бързо. Дотогава ще разчитам на Данко за помощ. Вероятно ще се наложи да науча и поне малко холандски, тъй като разборите и въобще комуникацията с треньорския щаб се извършват главно на този език.

- Разкажете нещо повече за базата на клуба?

- Стадион "Филипс" е уникално съоръжение, гледали сте мачове от Шампионската лига с участието на ПСВ и знаете за какво става въпрос. Клубът има и много добра тренировъчна база с изкуствени и затревени игрища, плюс много модерен център за възстановяване. Знам, че юношеската им академия се счита за една от най-добрите в Европа, но все още не съм я виждал.

- Говорихте ли за целите, които са поставени пред ПСВ Айндховен през този сезон?

- Точно такъв разговор не сме провеждали, но мисля, че нещата са ясни. Никой тук не е доволен от последния сезон и недоброто класиране в първенството на Холандия, тъй като мястото на ПСВ е в Шампионската лига. Ясно е, че отборът ще се опита да спечели титлата на страната.

- Какви са първите ви впечатления от треньора Фред Рутен?

- Много интересен човек и отличен специалист, за когото съм сигурен, че ще ми помогне да се развия както трябва. Силно се надявам да оправдая доверието му за това, че ме е привлякъл в ПСВ.

- Какво представлява самият град?

- Много е красив, вече успях да го разгледам. В Холандия го знаят като Града на "Филипс", а и самият футболен клуб е свързан с корпорацията. Знам, че хората тук много обичат футбола и ПСВ. Надявам се да ги радваме с успехи през този сезон.

- Имате ли някакви по-особени ангажименти към "Филипс", който финансира футболния клуб?
- Не, или поне аз не знам все още.

- ПСВ е един от отборите, от които най-лесно се отива в големия елит на Европа. Ромарио, Роналдо, Яп Стам и Ван Нистелрой носеха екипа на този клуб преди големите си трансфери. Мечтаете ли си тайно, че един ден можете да отидете в още по-елитен европейски клуб?

- Вижте, аз съм тук едва от няколко дни. Нека първо се наложа в ПСВ, да ми потръгне играта, а след това, каквото е писано, ще стане.

- Предстои ви мач с Черно море. Ще играете ли срещу варненския тим?
- Не знам, това ще стане ясно утре. Аз съм готов да изляза, но треньорът има думата в крайна сметка.

- Видяхте ли се вече с футболистите на Черно море, които пристигнаха в Айндховен?
- Все още не, най-вероятно това ще стане утре (б.р. - днес).

- Поискаха ли ви от щаба на ПСВ информация за Черно море, тъй като вие ги познавате най-добре и сте играли срещу тях?
- Никой не ми е искал информация и това е съвсем нормално. Клубът поддържа специално скаутско звено, което се занимава с разузнаване и набиране на информация за всеки противник. Можете да бъдете сигурни, че са проучили Черно море в детайли.

- Какви са очакванията ви за мача?
- Ясно е, че ПСВ е фаворит. Ясно е и това, че отборът ще подходи много сериозно към мача. Черно море не е съперник, който може да бъде подценен, още повече, че миналата година изнесе сполучливо представяне в турнира за Купата на УЕФА и беше близо до успех срещу Щутгарт. Тук в щаба са наясно с всичко това и се готвят за сериозен мач. Надявам се, че ще има хубав футбол и в двете срещи.
Изображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 юли 2009 13:11

litex02, защо ни цапаш темите бе сельо!!!

Въобще не ни интересува какво е казало онова вчерашно лайно Станислав Манолев.

За какъв кошмар говориш :mrgreen: ???
Момчето един мач, като хората с/у нас има. Вкара един случаен гол, Вие го направихте велик бе!!!

За какви празни трибуни в Холандия говориш :mrgreen: ???
Празни са трибуните на стадиончето ви в Ловеч. Още ли гледате мачовете си от баира над стадиона :mrgreen: ???

Гледай си Литекс, а с нас не се занимавай!!!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 30 юли 2009 13:18

litex02 написа:ПСВ - Черно Море пред полупразни трибуни на Филипс Стейдиъм

До вчера бяха продадени 11 000 билети за двубоя
Около 11 000 билети са продадени до вчера за двубоя от третия предварителен кръг на Лига Европа между ПСВ Айндховен и Черно Море, довечера от 21.45 часа на стадион "Филипс Стейдиъм".

Домакините очакват около 16 000 да посетят първия мач на червено-белите за новия сезон, което е под очакванията, тъй като капацитета на стадиона е за 35 000 зрители, като той се пълни до краен предел при почти всяко домакинство на отбора.

Не са само билетите.Те имат много закупени абонаментни карти ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 30 юли 2009 17:25

Искренно ви желая успех,дано победите и да накажете високомерността на Холандците.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Върни се в “Черно море”