Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Bourgas » 23 яну 2012 14:24

гражданин от село написа:
ntodorov написа:[offtopic]Слушах и гледах пресконференцията на Херо и Киряков...По - откровен, обиден, объркан и потресен Херо не съм го виждал нийде. Дано я гледате безпристрастно по-късно.[/offtopic]

[offtopic]И аз бях объркан и потресен,когато за пари заряза на сред полето националния отбор и отиде в Левски.[/offtopic]

[offtopic]А беше ли объркан или потресен, гражданино, когато това бяха последните добри игри на Националния отбор? И че след Херо никой нищо не направи? И спри да ринеш злоба срещу болен от жестока болест човек.[/offtopic]
Последна промяна от Bourgas на 23 яну 2012 14:24, променено общо 2 пъти.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 яну 2012 14:24

bobonikolov написа:Нека разясня едно нещо и с това всичко в тая тема да приключи.Според българския Кодекс на Труда всеки един работник може да прекрати договора си за работа с работодателя си ЕДНОСТРАННО след едномесечно предизвестие.Не виждам тук какъв може да е проблема това да е станало ако Анеси примерно си е подал предизвестието до Черноморец преди един месец.Никой не може да го спре да напусне.Това са най-нормални отношения работодател-работник.И не е необходимо работодателя да е имал неизплатени заплати.Точка на спора от към правото.Сега да кажа нещо за този Анеси.За съжаление и на мен ми се вижда несериозен,но да видим.Щом оставя агентите да му мътят главата ......

Т.е всеки футболист(да не кажа спортист) в България може да си "грабва шапката" от всеки клуб по всяко време.Стига да "прасне" едно предизвестийце...Правилно ли съм разбрал?Значи,след един месец,Диого,като види в какъв кошмар се е забъркал,пуска едно предизвестийце и айде-е-е...
В такъв случай сигурно ще ни "осветлиш" за смисъла на сключването на договори за 1,2,3г.
Ши умръ от смех...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 яну 2012 14:24

Bourgas написа:
mistreated написа:
ntodorov написа:[offtopic]Слушах и гледах пресконференцията на Херо и Киряков...По - откровен, обиден, объркан и потресен Херо не съм го виждал нийде. Дано я гледате безпристрастно по-късно.[/offtopic]

[offtopic]Чудно защо не беше толкова "обиден", когато "някой" ве опита да пробие негов играч преди мач с Левски. Интересно защо тогава не намериха за необходимо да сезират прокуратурата...[/offtopic]

[offtopic]А ти от къде знаеш, че не е толкова обиден? И защо намесваш Левски в този случай? Ще ти се намерят ли силички да кажеш едно, извинявай, ако се окаже, че вашите симпатяги са прецакали нещата? Аз ще ти кажа, не, ще се покриеш или ще отричаш до последно. Уважение за ЦСКА като име, дало толкова много на България, за нормалните фенове ( а аз имам и доста приятели цесекари, но за ръководителите ви и такива като теб, никакво)[/offtopic]

[offtopic]На кого да се извинявам аз??? Аз да отговарям за нечии действия? Теб нещо май не те слуша главата. Питам пак, защо отказаха да сезират прокуратурата? Не е въпросът дали е Левски или не. Претендират, че БФС мери с различен аршин, а те вършат същото в отношенията си към клубовете. Така ли е?[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 23 яну 2012 14:28

Кога това,а ? Мисля, че ако говориш за Да Коща вие загубихте делото преди по-малко от месец :roll: За друг случай ще ни информираш ли ? Или ще си го изсмучеш от пръстите,както правехте със сиропите,Платини, а сега и с тоя ? И изобщо не ми пука дали сме го искали или не тука е въпрос на принципи

Виж как се сещаш точно за Да Коща ти говоря.Нали и той уж направи същото?Върна две заплати и хайде при вас.Нашите сезираха ФИФА,че не е справедливо,но от там какъв беше отговора:Всичко е точно нали?Ами след като Левски ги прави тея номера и излиза,че е справедливо,защо и другите отбори да не могат?Или за Левски става ама за другите не според вас сините фенове?И аз не искам този Анеси,защото при всички положения сега ще има пак дела и пак циркове ама никой не ме пита мен.Дори и ЦСКА да са си в правото тея дела само ще усложнят ситуацията.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 яну 2012 14:31

Bourgas написа:[offtopic]А беше ли объркан или потресен, гражданино, когато това бяха последните добри игри на Националния отбор? И че след Херо никой нищо не направи? И спри да ринеш злоба срещу болен от жестока болест човек.[/offtopic]

[offtopic]1.Отговорът ти няма нищо общо с постъпката му.
2.Това е твое субективно мнение.
3.Това,че е болен,за което съжалявам и му пожелавам,колкото се може по-бързо и пълноценно да оздравее не го оправдава за негови действия и думи.[/offtopic]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 23 яну 2012 14:32

bobonikolov написа:
Кога това,а ? Мисля, че ако говориш за Да Коща вие загубихте делото преди по-малко от месец :roll: За друг случай ще ни информираш ли ? Или ще си го изсмучеш от пръстите,както правехте със сиропите,Платини, а сега и с тоя ? И изобщо не ми пука дали сме го искали или не тука е въпрос на принципи

Виж как се сещаш точно за Да Коща ти говоря.Нали и той уж направи същото?Върна две заплати и хайде при вас.Нашите сезираха ФИФА,че не е справедливо,но от там какъв беше отговора:Всичко е точно нали?Ами след като Левски ги прави тея номера и излиза,че е справедливо,защо и другите отбори да не могат?Или за Левски става ама за другите не според вас сините фенове?И аз не искам този Анеси,защото при всички положения сега ще има пак дела и пак циркове ама никой не ме пита мен.Дори и ЦСКА да са си в правото тея дела само ще усложнят ситуацията.

Какво е върнал Да Коща :lol: Те не тичаха ли тогава играчи на лява и на дясно и говореха как няма пари и заплати :lol: Вие изпадате в някакви доста ваши сънища :lol: Толкова много си изписал, а толкова малко си казал

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 яну 2012 14:33

от bobonikolov на 23 Яну 2012 15:21

blue avalanche написа:
Old_death написа:
Това е млад и перспективен играч,който може да ни помогне,а и могат да се изкарат пари при бъдещ трансфер,...

Какъв "бъдещ трансфер"?Ще ви върне 3 заплати и ще се "трансферира" самичък!Нали му "показахте" как става?

Ако става въпрос тук пионерите в това отношение сте вие.А ЦСКА като видя,че вие можете да гу въртите тея номера решиха,че и те могат.След като на Левски им се размина то защо и на ЦСКА да не се размине а?Или викаш Левски може да постъпва така ама на всички други им е забранено?

[offtopic]Какво му се вързваш на тоя?Аз съм го игнорирал и не го имам за жив ;) И без това е като латерна и няма никаква полза от контакт с него.Не му чета глупостите.Такива се хранят от обръщаното им внимание.Остави го без храна и сами ще си отидат :)[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 яну 2012 14:36

И на мен ми е интересно защо от подуене не си се радват и обсъждат многомилионния трансфер,ами висят само във форума на ЦСКА.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 23 яну 2012 14:41

Някой по запознат да ми обясни нещо ако може разбира се,че като цяло не съм чел всичко около Анеси.Киряков казва,че играча е върнал 3 заплати по сметките на клуба.Въпроса ми е заплатите редовно ли са плащани,,или като са разбра ли,че иска да бяга и са ги превели наведнъж а той просто е отказал превода?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 яну 2012 14:44

гражданин от село написа:И на мен ми е интересно защо от подуене не си се радват и обсъждат многомилионния трансфер,ами висят само във форума на ЦСКА.

Жлъчката ,бате.Не си гледат здравословното състояние,а си вредят на здравето.Разбирам ги.Боли да те прекарат за някой играч,а то и два пъти.Такива работи болят ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”