sostenere написа:milen.hristov написа:Нали и аз за това казвам,че спасението е времнно да сме полицейска държава, но много хора се сърдят.Дже бих подкрепил и полицейският произвол стига голяма част от тези изроди да си получат заслуженото, вижте как спокойно си признават, че са излиезли по рано за да направят засада на другите
Браво бе...

Направо нямам думи за това, което прочетох, паднах от стола.

Те сигурно и в другите европейски държави решават проблемите си така, както предлагаш ти. Лошото е, че има много така разсъждаващи като теб, значи България си заслужава съдбата и да бъде управлявана от тези политици 20 години и да се мисли, че нещо се е променило след 89-та.
Хайде провери как е преборено фуболното хуиганство Германия ,Англия и т.н. и какво се случва с тези, които се изявяват като гамени днес.
Или на тези които гордо позират за тези снимки
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 985&type=3 местото им не е в затвора ли, хайде стига сме защитаали пишман феновете, заради такива като тях фен на отбор е мръсна дума, и всички сме слагани под общ знаменател, аз за това спряхда ходя в сектор б, простоме беше срам ,че съм слаган в еди знаменаел с такива като тези от снимката, да мен ме е срам,че тези казват,че са левскари