Левскари пребиха три момичета - фенки на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

valkaredgi

Re: Левскари пребиха три момичета - фенки на ЦСКА

Мнениеот valkaredgi » 23 яну 2012 10:30

magichko написа:чудно ми е полицията до кога ще бездейства... може би до поредния смъртен случай ще си размърдат гъза и пак ще утихне както всичко до сега.. всички тези изруди , место им е в затвора и къртовски труд ... няма сини , червени , зелени , бели..... това вече минава всички граници... всички ние сме БЪЛГАРИ преди всичко

бездейства както на 27.12. на спирката пред "хилтън".
не може за едните да действа а за другите не.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 яну 2012 10:34

magichko написа:Чудно ми е полицията до кога ще бездейства... може би до поредния смъртен случай ще си размърдат гъза и пак ще утихне както всичко до сега.. всички тези изроди , место им е в затвора и къртовски труд ... няма сини , червени , зелени , бели..... това вече минава всички граници... всички ние сме БЪЛГАРИ преди всичко

+1 :) Подписвам се под всеки ред от това мнение. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 яну 2012 11:08

magichko написа:чудно ми е полицията до кога ще бездейства... може би до поредния смъртен случай ще си размърдат гъза и пак ще утихне както всичко до сега.. всички тези изруди , место им е в затвора и къртовски труд ... няма сини , червени , зелени , бели..... това вече минава всички граници... всички ние сме БЪЛГАРИ преди всичко

Нали и аз за това казвам,че спасението е времнно да сме полицейска държава, но много хора се сърдят.Дже бих подкрепил и полицейският произвол стига голяма част от тези изроди да си получат заслуженото, вижте как спокойно си признават, че са излиезли по рано за да направят засада на другите

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 23 яну 2012 11:10

Искам да попитам за какво ми е изтрит коментара, може би защото написах, че това са измислици на някакъв сайт ?
Явно трябваше да напиша и аз, ебати как може да смелят от бой 20-30 левскари 3 момичета и едно момче, къде е полицията на Цветан Цветанов и Бойко, следващото дерби 4 хиляди полицай, 10 проверки, записване на всички лични карти и профилактично бой на една от двете публики в сектор Г и Б, задължително едната да бъде изкарана, затвор за тях, да ги пратят в Белене да работят тези изроди.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 23 яну 2012 11:11

омръзна ми през няколко дена да чета новини.. тоя преби ония , ония преби тоя.... сини направиха засада на червени , червени отвърнаха на удара... това не са фенове ! те не обичат отбора си ! това са изруди !!! Обичта към отбора се показва на стадиона 90мин а не с женски номера в уличките... дори и не се бият като мъже.... което е още по срамно и ужасно ...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 23 яну 2012 11:16

milen.hristov написа:Нали и аз за това казвам,че спасението е времнно да сме полицейска държава, но много хора се сърдят.Дже бих подкрепил и полицейският произвол стига голяма част от тези изроди да си получат заслуженото, вижте как спокойно си признават, че са излиезли по рано за да направят засада на другите

Браво бе... :lol: Направо нямам думи за това, което прочетох, паднах от стола. :shock: Те сигурно и в другите европейски държави решават проблемите си така, както предлагаш ти. Лошото е, че има много така разсъждаващи като теб, значи България си заслужава съдбата и да бъде управлявана от тези политици 20 години и да се мисли, че нещо се е променило след 89-та.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 яну 2012 11:25

sostenere написа:
milen.hristov написа:Нали и аз за това казвам,че спасението е времнно да сме полицейска държава, но много хора се сърдят.Дже бих подкрепил и полицейският произвол стига голяма част от тези изроди да си получат заслуженото, вижте как спокойно си признават, че са излиезли по рано за да направят засада на другите

Браво бе... :lol: Направо нямам думи за това, което прочетох, паднах от стола. :shock: Те сигурно и в другите европейски държави решават проблемите си така, както предлагаш ти. Лошото е, че има много така разсъждаващи като теб, значи България си заслужава съдбата и да бъде управлявана от тези политици 20 години и да се мисли, че нещо се е променило след 89-та.

И кой НИ е виновен според теб??? ;)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 23 яну 2012 11:27

Как пък левскарите все бият момичета и жени с колички бе, вярвате ли ги тия глупости ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

starforsaken
Контакти:

Мнениеот starforsaken » 23 яну 2012 11:30

Ушким се правите на умни и мислещи хора, пък вярвате на всяка медийна лъжа.Да ги покажат тия бити момичета, че ми е интересно ?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 яну 2012 11:30

sostenere написа:

Хайде провери как е преборено фуболното хуиганство Германия ,Англия и т.н. и какво се случва с тези, които се изявяват като гамени днес.
Или на тези които гордо позират за тези снимки http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 985&type=3 местото им не е в затвора ли, хайде стига сме защитаали пишман феновете, заради такива като тях фен на отбор е мръсна дума, и всички сме слагани под общ знаменател, аз за това спряхда ходя в сектор б, простоме беше срам ,че съм слаган в еди знаменаел с такива като тези от снимката, да мен ме е срам,че тези казват,че са левскари

Върни се в “Други спортове”