Мнениеот BETCHUALENG » 23 яну 2012 01:11
Мъже, жени ли са бити, все едно. Въпроса е че отново някакви лумпени са били някого понеже е привърженик на друг отбор. А най-вероятно за тях не е било важно и кого ще бият (жени ли, мъже ли), а просто да смлатят някого под предлог че е фен на друг отбор. Бяхме се събрали и чакахме феновете на ЦСКА. Това казали хорицата.. ама че простотия, те предварително са били решили че ще набият някой от феновете на ЦСКА. По принцип хората, които ей така безпричинно налитат да бият хората се водят опасни за обществото.
Аз се чудя не е ли редно тия да започнат от първия път да ги пращат по затворите, как може да налетиш на някого понеже бил фен на ДРУГИТЕ? Това е диващина, ама пълна диващина. А и тия с реплики като ГОВЕДА и т.н. също са някакви смешки. И ние си говорим на говедо и чорба, но е по-скоро на бъзик, интересува ни това, което ще стане на терена. Щото по тая лумпенска логика аз трябва да се сбия брутално с брат ми, вярващ ЦСКАр е. Или с 1000 души, които са бесни фенове на 4-5 български отбора освен Левски, а иначе като махнем тема футбол с тях се разбирам екстра.
Май май докато не започнат масово да ги затварят и в затвора да ги СМАЗВАТ от бой (да видят колко е яко, танто за танто), тия кретени ще продължат да създават новини. Па следващия път може да действат с размах, та какво е за сбирщина малоумници 3 момичета или 1 автобус?
П.П. По принцип съм на това мнение за върлуващите "войнстващи почитатели" на всички агитки, не визирам само тая на Левски (която е успяла да се появи в новините тоя път).
[center]

[/center]